in , , , ,

DIY Γωνιά Χαλάρωσης με Ξύλινες Παλέτες

Κάθε φορά που έχετε μια δύσκολη μέρα είναι σημαντικό να έχετε ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στο σπίτι ή τον κήπο σας και αυτή η DIY Γωνιά Χαλάρωσης με Ξύλινες Παλέτες είναι τέλεια για όλο το χρόνο. Αν και προορίζεται κυρίως για τον κήπο, μπορεί να μπει εσωτερικούς χώρους τους ψυχρότερους μήνες.

Θα χρειαστείτε:
8 ξύλινες παλέτες
4 ξύλινες σανίδες (1,2 x 0,3 μέτρα)
χρώμα της επιλογής σας
καρφιά και βίδες
ροδάκια

Βάψτε τις παλέτες και τις ξύλινες σανίδες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αδιάβροχο χρώμα εάν θέλετε να την γωνιά σας έξω.

Μόλις στεγνώσει το χρώμα, τοποθετήστε τις δύο πρώτες παλέτες όρθιες παράλληλες μεταξύ τους. Η απόσταση μεταξύ τους πρέπει να αντιστοιχεί στο πλάτος μιας παλέτας. Η πάνω πλευρά και των δύο παλετών πρέπει επίσης να βλέπει η μια την άλλη.

Ενώστε τις δύο παλέτες καρφώνοντας δύο ξύλινες σανίδες στην εγκάρσια δοκό των παλετών.

Τοποθετήστε μια παλέτα ως πλάτη και τοποθετήστε άλλη μια παλέτα πάνω από τις ξύλινες σανίδες. Βιδώνετε τα πάντα στη θέση τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να φτιάξετε το πάνω μισό, τοποθετήστε μια παλέτα σε καθεμία από τις τρεις παλέτες στο κάτω μισό. Βιδώστε τις παλέτες στο πάνω μέρος.

Είναι καλύτερο να μην στερεώσετε το πάνω μέρος στο κάτω τμήμα, καθώς αυτό θα σας εμποδίσει να το αποσυναρμολογήσετε και να το μετακινήσετε.

Γυρίστε το κάτω μέρος και τοποθετήστε τα ροδάκια στις γωνίες.

Για να ολοκληρώσετε τη γωνιά σας, καρφώστε μια ξύλινη σανίδα στο μέσο του άνω τμήματος.

Τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε την τελευταία παλέτα στην κορυφή καθώς στηρίζεται από την ξύλινη σανίδα και την πλάτη. Καρφώστε την τελευταία ξύλινη σανίδα στο μπροστινό μέρος της επάνω παλέτας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να διακοσμήσετε τη γωνιά σας με άνετα μαξιλάρια και λουλούδια για να έχετε ένα άνετο σημείο χαλάρωσης για τον κήπο που μπορεί να γίνει και ένα εντυπωσιακό έπιπλο στο σπίτι σας.

πηγή φωτογραφιών:cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κρατάτε Πλέον Σπίτι σας

8 Έξυπνα Κόλπα για Ποδηλάτες