in , ,

Σαπούνι στον Κήπο: Κόψτε το σαπούνι σε κομμάτια τοποθετήστε για να διώξετε τα παράσιτα

Σαπούνι στον Κήπο: Κόψτε το σαπούνι σε κομμάτια τοποθετήστε για να διώξετε τα παράσιτα
Σαπούνι στον Κήπο: Κόψτε το σαπούνι σε κομμάτια τοποθετήστε για να διώξετε τα παράσιτα

Η χρήση σαπουνιού στον κήπο μάλλον φαίνεται λίγο παράλογο. Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι λειτουργεί αποτελεσματικά ενάντια στα παράσιτα που καταστρέφουν τα φυτά σας. Παρακάτω θα δούμε για ποιον λόγο βάζουμε σαπούνι στον κήπο. Με Αυτό το Παλιό Κόλπο Κηπουρικής τα Φυτά σας Δεν θα Μαραθούν

Κόψτε το Σαπούνι σε Κομμάτια και Κρεμάστε τα στον Κήπο

Μια μπάρα σαπουνιού μπορεί όχι μόνο να οδηγήσει άμεσα στον θάνατο των παρασίτων του κήπου. Μπορεί επίσης να παίξει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην αποτροπή τους από τα λουλούδια και τις καλλιέργειές σας.

Πολλά παράσιτα, μόλις το μυρίσουν, θα προτιμήσουν να μείνουν μακριά. Από την άλλη πλευρά, το σαπούνι κρεμασμένο σε σακουλάκια δεν θα βλάψει τα φυτά σας με κανέναν τρόπο. Ούτε θα αποτελέσει κίνδυνο για τα παιδιά και τα κατοικίδια.

Δείτε ακόμη Το Τσάι θα κάνει θαύματα στα φυτά σας που έχουν κίντρινα φύλλα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το σαπούνι στον κήπο

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά υφασμάτινα σακουλάκια, μερικές μπάρες σαπουνιού, ένα μαχαίρι, ένα συρραπτικό ή βελόνα και κλωστή και ψαλίδι.

Ξεκινήστε κόβοντας τις μπάρες σαπουνιού και στη συνέχεια τοποθετήστε τα κομμάτια στα σακουλάκια. Ράψτε τα με συρραπτικό ή χρησιμοποιώντας βελόνα και κλωστή, αλλά κάντε το με τέτοιο τρόπο ώστε να “πιάνετε” τις άκρες μόνο σε λίγα σημεία – έτσι ώστε να υπάρχουν μερικές τρύπες από τις οποίες θα περνά εύκολα ο αέρας μέσα.

Τέλος κρεμάστε τα σακουλάκια με το σαπούνι στον κήπο. Για τα παράσιτα, η μυρωδιά του σαπουνιού θα είναι αρκετά δυσάρεστη για να τα αποθαρρύνει από το να πλησιάσουν. Εάν δεν έχετε τρόπο να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ξύλινους πασσάλους. Αν και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μίσχους φυτών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι λειτουργεί εξαιρετικά, ειδικά όταν τα σακουλάκια είναι τουλάχιστον ελαφρώς υγρά. Και αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί καλύτερα μετά τη βροχή, όταν πολλά παράσιτα στον κήπο είναι πιο ενεργά. Εάν υπάρχουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς βροχή, μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε τα σακουλάκια με νερό για να αναδίδουν πιο έντονο άρωμα.

/ https://gr.pinterest.com/pin/343469909052390806/ / https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=W0kIMlz5ZHc&t=75s

Δείτε επίσης Γιατί Πρέπει να Ρίξετε Αλάτι Πλυντηρίου Πιάτων στον Κήπο

φώτος pinterest / youtube

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Έλαιο Πικραλίδας για την Ανακούφιση του Πόνου των Αρθρώσεων και των Μυών

Έλαιο Πικραλίδας για την Ανακούφιση του Πόνου των Αρθρώσεων και των Μυών

Μην πετάς τις άδειες κονσέρβες: 30 Ιδέες για κατασκευές με κονσερβοκούτια και άδεια κουτιά καφέ

Μην πετάς τις άδειες κονσέρβες: 30 Ιδέες για κατασκευές με κονσερβοκούτια και άδεια κουτιά καφέ