in , ,

Έλαιο Πικραλίδας για την Ανακούφιση του Πόνου των Αρθρώσεων και των Μυών

Έλαιο Πικραλίδας για την Ανακούφιση του Πόνου των Αρθρώσεων και των Μυών
Έλαιο Πικραλίδας για την Ανακούφιση του Πόνου των Αρθρώσεων και των Μυών

Ταλαιπωρήστε από πόνους στις αρθρώσεις, πόνο στη σπονδυλική στήλη ή δύσκαμπτο λαιμό; Λοιπόν, υπάρχει μια φυσική λύση, το έλαιο πικραλίδας! Μπορεί να μετατραπεί σε ένα ισχυρό ελιξίριο για να καταπραΰνει αυτούς τους ενοχλητικούς πόνους. Ανακουφίστε τον Πόνο στις Φτέρνες σας με Μαγειρική Σόδα – Η φυσική λύση

Έλαιο Πικραλίδας για την Ανακούφιση του Πόνου των Αρθρώσεων και των Μυών

Το έλαιο πικραλίδας είναι πλούσιο σε ενώσεις γνωστές για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους. Όταν εφαρμόζεται τοπικά στις πληγείσες περιοχές, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος και της φλεγμονής, παρέχοντας την απαραίτητη ανακούφιση από τον πόνο και την ενόχληση. Είτε αντιμετωπίζετε αρθρίτιδα, μυϊκή καταπόνηση ή καθημερινούς πόνους, το έλαιο πικραλίδας μπορεί να προσφέρει καταπραϋντική ανακούφιση χωρίς παρενέργειες.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο – το έλαιο πικραλίδας περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των αρθρώσεων και των μυών σας από τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Τρέφοντας το σώμα σας από έξω προς τα μέσα, προάγει τη συνολική υγεία και κινητικότητα των αρθρώσεων, επιτρέποντάς σας να κινείστε πιο ελεύθερα και άνετα.

Δείτε ακόμη Παραδοσιακή Ινδική Ιατρική: Η Μουστάρδα Όταν Κάνετε Μπάνιο Ανακούφιζει Τους Πονεμένους Μύες και Όχι Μόνο

Μπορείτε είτε να αγοράσετε έλαιο πικραλίδας από κατάστημα υγιεινής διατροφής είτε να φτιάξετε το δικό σας στο σπίτι.

Συστατικά:

Φρέσκα λουλούδια πικραλίδας (αρκετά για να γεμίσετε ένα γυάλινο βάζο)
Λάδι μεταφοράς της επιλογής σας (όπως ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας)

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οδηγίες:

  • Ξεκινήστε με τη συγκομιδή φρέσκων λουλουδιών πικραλίδας από την αυλή σας ή από μια περιοχή χωρίς φυτοφάρμακα. Φροντίστε να μαζέψετε μόνο τα λουλούδια, αφήνοντας τους μίσχους και τα φύλλα.
  • Πλύνετε καλά τα άνθη της πικραλίδας και αφήστε τα να στεγνώσουν εντελώς.
  • Τοποθετήστε τα λουλούδια σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο και καλύψτε τα με λάδι μεταφοράς που έχετε επιλέξει, διασφαλίζοντας ότι τα λουλούδια είναι πλήρως βυθισμένα.
  • Κλείστε καλά το βάζο και τοποθετήστε το σε ένα ηλιόλουστο σημείο για περίπου 2-4 εβδομάδες, αφήνοντας το λάδι να εμποτιστεί με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ανθέων της πικραλίδας.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος έγχυσης, στραγγίστε το λάδι μέσα από ένα κόσκινο με λεπτό πλέγμα ή τουλουπάνι για να αφαιρέσετε τα στερεά σωματίδια, αφήνοντας πίσω ένα αρωματικό έλαιο πικραλίδας.
  • Ρίξτε το έλαιο σε ένα καθαρό, αποστειρωμένο μπουκάλι για αποθήκευση.

Απλώς κάντε μασάζ με μια μικρή ποσότητα ελαίου πικραλίδας σε πονεμένες αρθρώσεις, μύες ή άλλες περιοχές με ενόχληση και αφήστε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης να κάνει τα υπόλοιπα.

*Disclaimer: Τα άρθρο είναι καθαρά πληροφοριακού χαρακτήρα. Πριν χρησιμοποιήσετε κάποια φυσική λύση σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αλλεργίες. Δοκιμάστε πάντα σε ένα μικρό σημείο του δέρματος

Δείτε επίσης Πόνοι στους Μύες: Βάλτε Ρύζι σε μια Κάλτσα στο Φούρνο Μικροκυμάτων

πηγή φωτογραφίας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ανακαλύψτε το Φυσικό Μυστικό Ομορφιάς: Σπιτική μάσκα ομορφιάς με ιβίσκο για να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες

Ανακαλύψτε το Φυσικό Μυστικό Ομορφιάς: Σπιτική μάσκα ομορφιάς με ιβίσκο για να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες

Σαπούνι στον Κήπο: Κόψτε το σαπούνι σε κομμάτια τοποθετήστε για να διώξετε τα παράσιτα

Σαπούνι στον Κήπο: Κόψτε το σαπούνι σε κομμάτια τοποθετήστε για να διώξετε τα παράσιτα