in , , , ,

12 Πράγματα που Κάνουν Οποιαδήποτε Διακόσμηση Φθηνή

Όταν επιλέγετε έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, δεν πρέπει να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας. Αλλά να ζείτε σε απλά, άνετα και μοντέρνα σπίτια και όχι σε ένα μέρος γεμάτο από την «ψυχολογία της φτώχειας». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας παρουσιάζουμε πράγματα που μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση να φαίνεται φθηνή.

14 Λάθη Ανακαίνισης που Πρέπει να Αποφύγετε

Χαλιά και χαλάκια στους διαδρόμους

brightside

Τα χαλιά δεν συλλέγουν μόνο πολλή βρωμιά, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ καιρό. Πριν από 20-30 χρόνια, τα χαλιά ήταν εξαιρετικά δημοφιλή επειδή ήταν εξαιρετικές και απλές ηχομονωτικές λύσεις. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης για την αποφυγή ανακαίνισης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά διαφορετικά χαλιά, ακόμη και σε ένα όμορφο μοντέρνο διαμέρισμα, μοιάζουν κακόγουστα και φθηνά.

Κουρτίνες πόρτας

© Depositphotos

Στο παρελθόν, πολλοί άνθρωποι κρεμούσαν κουρτίνες με χάντρες και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα στις πόρτες. Δεν έχουν καμία πρακτική εφαρμογή και, τα τελευταία χρόνια, βασικά έχουν γίνει αντι-τάση.

Φωτογραφίες σε υπερμεγέθη κορνίζες

© Aliexpress

Επειδή οι πίνακες δεν είναι απολύτως απαραίτητοι, αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων και την επιθυμία τους να διακοσμήσουν τα σπίτια τους. Όμως, ενώ οι διάσημοι πίνακες φαίνονται ακριβοί, φθηνές φωτογραφίες σε κορνίζες κάνουν ακόμη και τα καλύτερα σπίτια να φαίνονται φθηνά. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι αφίσες που δεν είναι ακριβές, αλλά δεν φαίνονται φθηνές.

Μαξιλάρια που είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό με τον καναπέ

© Chait Goli / Pexels

Αξεσουάρ που έχουν το ίδιο χρώμα με τα έπιπλα φαίνονται φθηνά και ανιαρά. Επίσης, παραμορφώνουν οπτικά το σχήμα των επίπλων. Μπορείτε να αγοράσετε όμορφα διακοσμητικά μαξιλάρια ή κομψά καλύμματα για τα μαξιλάρια που έχετε ήδη. Είναι σημαντικό να έχουν χρωματική αντίθεση με το υλικό των επίπλων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μεταξωτά σεντόνια

© Depositphotos© Depositphotos

Επειδή το μετάξι είναι αρκετά ακριβό, πολλοί άνθρωποι αγοράζουν φθηνά κλινοσκεπάσματα από πολυεστέρα που φαίνονται φθηνά και είναι πολύ άβολα. Αλλά ακόμη και το μετάξι δεν είναι απαραίτητα δείκτης πλούτου. Ο William Hanson, ειδικός εθιμοτυπίας και κοινωνικός σχολιαστής, ισχυρίζεται ότι μόνο «νεαροί playboys» αγοράζουν μετάξι. Οι πλούσιοι αγοράζουν σεντόνια από βαμβάκι ή λινό.

14 Οικιακά Αντικείμενα που Καταστρέφουν Οποιαδήποτε Διακόσμηση

Ντεμοντέ έπιπλα

© ruba85 / Pikabu

Τα ντεμοντέ έπιπλα με μπαλώματα, τρύπες και βαθουλώματα δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης τους δεν έχει αρκετά χρήματα για νέα έπιπλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να πετάξουν τα έπιπλά τους μόλις έχουν κάποιο ελάττωμα. Θα μπορούσαν απλώς να αλλάξουν τα καλύμματα ή ακόμη και να χρησιμοποιήσουν κάποιες μεθόδους επισκευής για να κάνουν τα έπιπλα σαν καινούργια.

Ακατάλληλος φωτισμός

brightside

Ένας πολυέλαιος με λουλούδια και άλλα διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία μπορεί μερικές φορές να κάνει ένα διαμέρισμα κακόγουστο. Τα απλά φωτιστικά φαίνονται πολύ καλύτερα από εκείνα με πολλά πολύχρωμα στοιχεία. Εάν πρέπει να φωτίσετε ένα δωμάτιο, μια καλύτερη ιδέα είναι να έχετε διαφορετικά είδη φωτιστικών.

Ψεύτικα άνθη

© Mohsin K. / Unsplash

Τα αληθινά λουλούδια μας κάνουν ευτυχισμένους, τη διάθεσή μας καλύτερη και μειώνουν το άγχος μας. Αντιθέτως τα ψεύτικα λουλούδια εκτός από τη συσσώρευση σκόνης, δείχνουν το χώρο κακόγουστο και φθηνό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα λουλούδια, αλλά πρέπει να είναι απίστευτα ρεαλιστικά.

Ατακτοποίητες συλλογές

© Mick Haupt / Unsplash© neopolitano321 / Reddit

Μια σκόρπια συλλογή από vintage πράγματα και σωροί δίσκων κάνουν ένα χώρο να φαίνεται ακατάστατος. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένα σημάδι καταναγκαστικής συσσώρευσης. Εάν αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά πολύτιμα για εσάς, θα πρέπει να μοιάζουν με μια συλλογή και όχι με χάος.

Πετσέτες με εικόνες ζώων

brightside

Όλα τα υφάσματα με χρώμα ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου. Γι’ αυτό ακόμη και καινούργιες πετσέτες μπορεί να φαίνονται παλιές. Εκτός αν προστατεύονται χημικά από το ξεθώριασμα, τα συνθετικά υφάσματα με εκτυπώσεις χάνουν χρώμα ακόμα πιο γρήγορα από τα φυσικά υλικά. Οι βαμβακερές καλές πετσέτες θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο και θα φαίνονται πολύ καλύτερα. Και αν ταιριάζουν με τη διακόσμηση του μπάνιου, ολόκληρο το δωμάτιο θα φαίνεται 10 φορές καλύτερο.

Παλιά έπιπλα με νέες συσκευές

© Chebyrah90 / Pikabu

Οι νέες συσκευές μαζί με τα παλιά έπιπλα δημιουργούν δυσαρμονία και υποδηλώνουν ότι ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Φαίνεται ότι έχει μόνο αρκετά χρήματα για νέα συσκευή ή ότι την αγόρασε με πίστωση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε τα παλιά έπιπλα να φαίνονται καλύτερα και πιο μοντέρνα.

Φτηνές απομιμήσεις ακριβής διακόσμησης

© Depositphotos

Τα φθηνά υλικά που υποτίθεται ότι μοιάζουν με ακριβά μιμούνται μόνο μια πλούσια ζωή. Δεν μπορείτε να εξαπατήσετε κανέναν ότι έχετε ακριβά πλακάκια από πέτρα ή τούβλο χρησιμοποιώντας απλώς ταπετσαρία.

19 Λεπτομέρειες που Μπορούν Εύκολα να Καταστρέψουν τη Διακόσμησή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Λάθη Φροντίδας Δέρματος που Μπορούν να Προκαλέσουν Ακμή

14 DIY Πορτάκια Ασφαλείας για Παιδιά