in , ,

14 Οικιακά Αντικείμενα που Καταστρέφουν Οποιαδήποτε Διακόσμηση

Όλοι θέλουν να έχουν ένα άνετο μέρος για να επιστρέψουν μετά από μια κουραστική μέρα. Αλλά όταν προσπαθούμε να διακοσμήσουμε τα σπίτια μας, μερικές φορές προσπαθούμε λίγο πολύ σκληρά, κάνοντας μεγάλα λάθη που είναι πραγματικά δύσκολο να διορθωθούν. Σήμερα, παρουσιάζουμε μια συλλογή από πράγματα που μπορούν να κάνουν ακόμη και το καλύτερο σπίτι να μοιάζει με έκτρωμα.

Τεράστια έπιπλα στο χολ

© youla.ru© youla.ru

Το χολ είναι συχνά το πρώτο μέρος σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα που βλέπει κάποιος. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμεύει ως η πρώτη εντύπωση του σπιτιού σας. Τα φθηνά και τεράστια έπιπλα φαίνονται ξεπερασμένα και μπορούν να καταστρέψουν τη συνολική διακόσμηση του χώρου σας. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση θα ήταν τα γαντζάκια να μπουν απευθείας στους τοίχους ή σε ένα διακοσμητικό πλαίσιο.

Γυαλιστερές οροφές

© youla.ru© youla.ru

Οι γυαλιστερές οροφές θεωρούνται παρελθόν. Οι διακοσμητές δεν συνιστούν τη χρήση φωτεινών χρωμάτων ή πολυεπίπεδης κατασκευής. Απλές, λευκές, ματ οροφές είναι η καλύτερη λύση. Εκτός αυτού, η απλότητα θα κάνει την ανακαίνισή σας πολύ φθηνότερη.

Χρυσά πόμολα πόρτας

© cocoparisienne / Pixabay

Σύμφωνα με τους διακοσμητές, τα χρυσά πόμολα είναι σημάδι κακού γούστου. Σήμερα, όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Επομένως, είναι καλύτερα να τα αντικαταστήσετε με πόμολα σε μεταλλικό χρώμα. Εάν θέλετε κάτι λίγο πιο δημιουργικό, μπορείτε να προσθέσετε πόμολα αντίκες, εφόσον ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Πλαστικά προστατευτικά στους τοίχους

© Stroyka v stroyke / Youtube

Οι άνθρωποι τοποθετούν πλαστικά προστατευτικά επειδή θέλουν να κάνουν τις άκρες πιο διακριτές. Ωστόσο, αυτό καθιστά τη συνολική όψη πιο ψεύτικη.

Συρόμενες ντουλάπες με φωτογραφίες

© youla.ru© youla.ru

Μερικοί διακοσμητές πιστεύουν ότι οι συρόμενες ντουλάπες είναι ξεπερασμένες. Ειδικά εκείνες με διάφορα σχέδια και φωτογραφίες πάνω τους. Εάν μπορείτε, είναι καλύτερα να αγοράσετε μια κλασική ντουλάπα με κανονικές πόρτες. Εάν έχετε ένα μικρό διαμέρισμα, μην αγοράζετε πολλές ντουλάπες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υπερμεγέθη έπιπλα

© youla.ru© StockSnap / Pixabay

Στο παρελθόν, οι τεράστιοι βαριοί καναπέδες ήταν σύμβολο οικονομικής σταθερότητας και πολυτέλειας. Αλλά τώρα, όλα είναι διαφορετικά. Τα τεράστια μπράτσα αντικαθίστανται με απλά σχήματα και μικρότερα σχέδια. Οι διακοσμητές λένε ότι οι μοντέρνοι καναπέδες και οι πολυθρόνες πρέπει να είναι άνετα και εργονομικα. Και τέτοια έπιπλα δεν πρέπει να καταλαμβάνουν το μισό δωμάτιο! Θυμηθείτε: όσο μικρότερο είναι το δωμάτιο, τόσο μικρότερα είναι τα έπιπλα.

Σετ επίπλων στο σαλόνι

© youla.ru© luxorta / Pikabu

Αυτά τα μνημειώδη σετ επίπλων δεν είναι πλέον μοντέρνα. Είναι δύσκολο να κάνετε τέτοια έπιπλα να φαίνονται με φυσικό τρόπο και είναι σχεδόν αδύνατο να τα μετακινήσετε, ακόμα και όταν το θέλετε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσετε ολόκληρα σετ σήμερα. Τα ανοιχτά ράφια και οι κομψές βιβλιοθήκες θα κάνουν το σαλόνι σας πιο ελαφρύ και πιο αισθητικά ευχάριστο. Και όταν θέλετε να αλλάξετε κάτι, θα είναι πολύ εύκολο να το κάνετε.

Εκτύπωση φωτογραφιών στους τοίχους της κουζίνας

© youla.ru© youla.ru

Γιγαντιαία λουλούδια, φρούτα, κόκκοι καφέ, υποβρύχια πλάσματα και τοπία της πόλης κάνουν τις κουζίνες να φαίνονται φθηνές. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ματ γυαλί που θα προσθέσει μια ωραία πινελιά στη συνολική όψη της κουζίνας.

Πάγκοι μπαρ με μεταλλικά πόδια

© youla.ru© youla.ru

Υπήρχε μια εποχή που ο πάγκος μπαρ με μεταλλικά πόδια ήταν πραγματικά μοντέρνος. Σήμερα, όμως, φαίνεται ότι έρχεται απευθείας από τη δεκαετία του ’90. Φαίνεται άβολο και κάνει την κουζίνα να φαίνεται ακατάστατη. Υπάρχουν πολλοί πάγκοι μινιμαλιστικής εμφάνισης που είναι πολύ πιο μοντέρνοι.

Ντους με ψηλή οροφή

© youla.ru© youla.ru

Οι καμπίνες ντους με ψηλή οροφή είναι μια άλλη αντί-τάση. Δεν φτάνουν όλοι τόσο ψηλά και δεν είναι πολύ άνετες. Επιπλέον, εάν είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, πρέπει να καθαρίζεται συχνότερα. Τέλος, καταλαμβάνουν πολύ χώρο και δεν φαίνονται πολύ μοντέρνες. Τα απλά ντους από γυαλί είναι πιο δημοφιλή τώρα.

Ντεμοντέ πλακάκια στο μπάνιο

© youla.ru© youla.ru

Σήμερα, οι διακοσμητές προτείνουν την επιλογή πλακιδίων με χρώματα της φύσης, όπως αυτά της πέτρας ή του ξύλου αντί των αποχρώσεων που βρίσκονται στα λουλούδια και σε άλλα σχέδια.

Ορατές σωλήνες σε θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες

© sommersby / Depositphotos

Οι ορατοί σωλήνες μπορούν να καταστρέψουν ακόμη και τα πιο κομψά σχέδια. Για κάποιο λόγο, οι σωλήνες που συνδέονται με θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες αφήνονται συχνά σε κοινή θέα. Πρέπει να είναι κρυμμένες για να κάνουν το δωμάτιο πιο όμορφο.

Τζακούζι

© youla.ru© ErikaWittlieb / Pixabay

Πριν από περίπου 10 χρόνια, τα τζακούζι ήταν σύμβολο πλούτου. Σήμερα, είναι σημάδι κακογουστιάς. Καταλαμβάνει πολύ χώρο και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Και πάλι, οι πιο μινιμαλιστικές μπανιέρες με απλά σχήματα (όπως οβάλ, στρογγυλές και ορθογώνιες) είναι πιο δημοφιλείς τώρα.

Φωτιστικά ενσωματωμένα στην οροφή

© youla.ru© ural_expo / Twitter

Κάποτε ήταν μοντέρνο να τοποθετούν φωτιστικά ενσωματωμένα στην οροφή. Αλλά τώρα, αυτό είναι ξεπερασμένο καθώς κάνει ένα δωμάτιο να μοιάζει περισσότερο με γραφείο και όχι ως χώρο διαμονής. Για να κάνετε ένα δωμάτιο πιο μοντέρνο, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε επιτραπέζια ή επιδαπέδια φωτιστικά ή μεμονωμένους πολυελαίους στην οροφή.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Φθινοπωρινές Ιδέες 2020 για κρεβατοκάμαρες για να ανανεώσετε την διάθεση σας!

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Τρόπους Ώστε και το Μικρότερο Μπάνιο να Φαίνεται Μεγαλύτερο