in , , , ,

6 Δημιουργικές Ιδέες για Απορρίμματα Τροφίμων

Είμαστε όλοι ένοχοι που αφήνουμε τα τρόφιμα να χαλάσουν και μετά καταλήγουν στα σκουπίδια, αλλά υπάρχουν μερικοί πραγματικά δημιουργικοί τρόποι για να επαναχρησιμοποιηθούν και να βοηθήσετε έτσι το περιβάλλον.

Διακοσμητικό παχύφυτο από τσόφλια φιστικιών

Με ένα πιστόλι θερμοκόλλησης κολλήστε τα τσόφλια φιστικιών έτσι ώστε να μοιάζουν με παχύφυτο. Ψεκάστε με πράσινο χρώμα ψεκασμού και τοποθετήστε το σε γλάστρα.

cleverly.me

Βάψτε υφάσματα ροζ με αβοκάντο

Βάλτε τις φλούδες και τα κουκούτσια του αβοκάντο σε μια κατσαρόλα με νερό σε χαμηλή φωτιά και αφήστε τα να σιγοβράσουν για περίπου 60 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα από την κατσαρόλα και βάλτε το ρούχο που θέλετε να βάψετε. Οι τανίνες στο αβοκάντο παράγουν μια φυσική ροζ βαφή.

13 Γνωστά Τρόφιμα που Κάποτε Φαινόταν Πολύ Διαφορετικά. ΤΟΤΕ & ΤΩΡΑ!

cleverly.me

Μαγική γόμα από μπαγιάτικο ψωμί

Εάν το ψωμί σας αρχίζει να μουχλιάζει γύρω από τις άκρες, μην το πετάξετε. Κόψτε έναν κύκλο από το ψωμί με ένα ποτήρι και χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τους βρώμικους τοίχους και τις μουτζουρωμένες επιφάνειες.

cleverly.me

Διαλύστε τη σκουριά με ξινό γάλα

Το ξινό γάλα είναι ένα εξαιρετικό αφαιρετικό σκουριάς επειδή το γαλακτικό οξύ τη διαλύει. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το γάλα που έχει λήξει, βάλτε τα σκουριασμένα μαχαιροπήρουνα σε ένα μπολ και αφήστε τα να μουλιάσουν μέχρι να διαλυθεί η σκουριά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
cleverly.me

DIY αρωματικό κερί από λίπος μπέικον

Ρίξτε το λίπος μπέικον μέσα από ένα σουρωτήρι σε μια θήκη κεριού Προσθέστε κανέλα και γαρύφαλλο, ανακατέψτε καλά, προσθέστε ένα φυτίλι κεριού και αφήστε το λίπος να πήξει. Τα μπαχαρικά θα καλύψουν τη μυρωδιά του μπέικον, ώστε να έχετε ένα όμορφο, αρωματικό κερί που μυρίζει κανέλα και γαρίφαλο.

cleverly.me

Γυαλίστε παπούτσια με φλούδες μπανάνας

Εάν δεν έχετε βερνίκι παπουτσιών μια φλούδα μπανάνας είναι αρκετή. Τρίψτε το εσωτερικό της στα δερμάτινα παπούτσια και μετά σκουπίστε τα με ένα πανί. Το λίπος από τη φλούδα μπανάνας θα τα κάνει να φαίνονται σαν καινούργια.

cleverly.me

11 Τρόφιμα που Μπορούν να Διαρκέσουν για Χρόνια εάν Αποθηκευτούν με Σωστό Τρόπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20+ ΤΡΟΠΟΙ να Δώσετε μια Δεύτερη Ευκαιρία σε Πράγματα που Συνήθως Πετάτε

20+ ΤΡΟΠΟΙ να Δώσετε μια Δεύτερη Ευκαιρία σε Πράγματα που Συνήθως Πετάτε

Καλοκαιρινό Ογκρατέν Λαχανικών

Καλοκαιρινό Ογκρατέν Λαχανικών