in , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ για ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να ομορφύνετε το σπίτι σας!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ για ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να ομορφύνετε το σπίτι σας!
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ για ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να ομορφύνετε το σπίτι σας!

Όταν νοικιάζετε ένα σπίτι σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε μόνιμες αλλαγές ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα μιας και δεν θα μείνετε εκεί μια ζωή. Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια δεν επιτρέπει ο ιδιοκτήτης να γίνουν αλλαγές ειδικά όταν πρόκειται για δομικές αλλαγές. Τι γίνεται όμως με την διακόσμηση;

Φυσικά αυτές οι δεσμεύσεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας αφήσουν άπραγους και να μην ζείτε σε ένα σπίτι που θα είναι όμορφο και θα σας ξεκουράζει.

Δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε προσωρινά στο σπίτι που νοικιάζετε.

Προσωρινά γατζάκια Πάρτε όμορφα γατζάκια και κολλήστε τα σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε. Κανείς δεν πρόκειται να σας «μαλώσει» αν κάνετε κάτι τέτοιο καθώς δεν πρόκειται να ανοίξετε καμία τρύπα στον τοίχο. Κρεμάστε κάδρα, φωτογραφίες, πετσέτες και ότι άλλο θέλετε.

Ταινία διπλής όψης: Αν δεν σας αρέσουν καθόλου τα πατώματα του σπιτιού υπάρχει λύση να μην τα βλέπετε καθόλου. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να πάρε μία μοκέτα ή ένα χαλί που να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος τους και να το κολλήσετε στο πάτωμα με ταινία διπλής όψης.

ΜαυροπίνακαςΜετατρέψτε έναν τοίχο του σπιτιού σας σε έναν μεγάλο μαυροπίνακα για να σημειώνετε πάνω του ό,τι θέλετε. Μπορείτε πέρα από λίστες για τα ψώνια σας, να σημειώνετε και συνταγές ή και διάφορα άλλα πράγματα που θέλετε να θυμάστε.

Ταπετσαρίες: Οι ταπετσαρίες είναι η τέλεια λύση για να κάνετε τους τοίχους σας όπως τους ονειρεύεστε. Ψάξτε και βρείτε ένα όμορφο σχέδιο και βάλτε το σε έναν ή σε πολλούς τοίχους του σπιτιού σας. Οι ταπετσαρίες αφαιρούνται εύκολα κι έτσι δεν πρόκειται να προκαλέσετε καμία ζημιά στο σπίτι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

 Οι ταπετσαρίες είναι η τέλεια λύση για να κάνετε τους τοίχους σας όπως τους ονειρεύεστε.
Οι ταπετσαρίες είναι η τέλεια λύση για να κάνετε τους τοίχους σας όπως τους ονειρεύεστε.

Αυτοκόλλητα πλακάκια: Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κρύψετε τα άσχημα πλακάκια του σπιτιού. Βρείτε κάποιο σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το πάνω στα παλιά πλακάκια. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ένα εντελώς διαφορετικό και καινούργιο λουκ στα «αντιπαθητικά» πλακάκια του σπιτιού.

 Αυτοκόλλητα πλακάκια
Αυτοκόλλητα πλακάκια

Stickers για τους τοίχους: Αν δεν θέλετε να βάλετε ολόκληρη ταπετσαρία σε κάποιον από τους τοίχους του σπιτιού σας μπορείτε απλά να κολλήσετε κάποια αυτοκόλλητα της επιλογής σας.

 Stickers για τους τοίχους
Stickers για τους τοίχους

Αλλάξτε τα πόμολα Νιώστε άνετα και αλλάξτε όλα τα πόμολα του σπιτιού, αν σας ευχαριστεί κάτι τέτοιο. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται αστεία μία τέτοια αλλαγή, είναι πολύ σημαντική και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το χώρο σας. Όταν έρθει η ώρα να φύγετε από το συγκεκριμένο σπίτι μπορείτε πολύ απλά να αφαιρέσετε τα πόμολα και να ξαναβάλετε τα παλιά χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Κομψές Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στο Χώρο σας

10 Λάθη Οργάνωσης που Σπαταλούν το Χρόνο μας

10 Λάθη Οργάνωσης που Σπαταλούν το Χρόνο μας