in , , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Κομψές Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στο Χώρο σας

Εάν θέλετε να γεμίσετε το σπίτι σας με χρώμα, αλλά δεν ξέρετε πως και τι να επιλέξετε, αυτές οι 25 Κομψές Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στο χώρο σας είναι για εσάς. Δείτε παρακάτω τους τρεις πιο δημοφιλείς και ωραίους τρόπους για να ροκάρουν τα χρώματα στο χώρο σας, κάνοντας το με στυλ και κομψότητα.

Ουδέτερος χώρος με πινελιές χρώματος

Ένας ουδέτερος χώρος είναι ιδανικός για να τον γεμίσετε με χρώμα. Μπορεί να είναι υπόλευκο, λευκό, μπεζ, απόχρωση ξύλου ακόμη και ανοιχτό πράσινο – όλα αυτά είναι ουδέτερα. Επιλέξτε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε, όχι όμως πολλά, δύο ή τρία είναι το μέγιστο. Μπορείτε να γεμίσετε το δωμάτιο με πολύχρωμα έργα τέχνης, μαξιλάρια, έπιπλα, κουβέρτες, τραπεζομάντιλα, κουρτίνες, χαλιά και άλλα μικρά πράγματα.

Πολύχρωμος χώρος

Εάν θέλετε πολλά φωτεινά χρώματα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πολύχρωμο χώρο αναμιγνύοντας τα όλα όπως σας αρέσει! Τοίχοι έμφασης και πολύχρωμα έπιπλα, φωτεινά έργα τέχνης και αγαλματίδια, έντονα υφάσματα και άλλα. Μπορείτε να ενσωματώσετε μερικές εμπριμέ σχέδια, να κάνετε color blocking ή να γεμίσετε το χώρο σας με μεταλλικά στοιχεία. Οι πινακίδες νέον και τα φώτα μαρκίζας θα κάνουν τον χώρο σας πιο τολμηρό και φιλόξενο.

Μονοχρωματικός χώρος σε έντονο χρώμα

Εάν θέλετε μόνο το αγαπημένο σας χρώμα, δημιουργήστε έναν μονοχρωματικό χώρο με ένα έντονο χρώμα – ροζ, μπλε, πράσινο, κίτρινο, μουσταρδί, απόχρωση σκουριάς, κόκκινο ή οποιοδήποτε άλλο. Η ιδέα είναι το βάψιμο του χώρου σε διαφορετικές αποχρώσεις αυτού του χρώματος, το οποίο θα δημιουργήσει έναν συνεχή χώρο με μια μονόχρωμη σκιά. Μπορεί να είναι το μπάνιο, το σαλόνι, η κουζίνα ή οποιοσδήποτε άλλος χώρος.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ψυχολογία του ΧΡΩΜΑΤΟΣ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία και την παραγωγικότητα

Ψυχολογία του ΧΡΩΜΑΤΟΣ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία και την παραγωγικότητα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ για ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να ομορφύνετε το σπίτι σας!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ για ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ! Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να ομορφύνετε το σπίτι σας!