in

17 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης με Μαυροπίνακα

Έχει περάσει πλέον ο καιρός που μια σχολική τάξη ήταν το μόνο μέρος για ένα μαυροπίνακα. Σήμερα, είναι αρκετά δημοφιλείς στην εσωτερική διακόσμηση σε πολλά μοντέρνα εστιατόρια και καφετέριες, καθώς και ως μέρος του σπιτιού. Ένας τοίχος μαυροπίνακας στο σπίτι σας θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και το σπίτι σας να αποκτήσει μια μοναδική όψη.

Το καθιστικό σας είναι το τέλειο μέρος για τοίχο μαυροπίνακα. Τις περισσότερες φορές είναι πίσω από τον καναπέ ή κοντά στο τζάκι. Μπορείτε να γράψετε ή να σχεδιάσετε οτιδήποτε θέλετε και αφού το βαρεθείτε μπορείτε να το αλλάξετε και να έχετε έτσι μια διαφορετική διακόσμηση κάθε φορά.

 Πηγή

Το υπνοδωμάτιο, ιδιαίτερα το παιδικό είναι άλλο ένα ιδανικό μέρος για ένα τοίχο μαυροπίνακα. Τα παιδιά μπορεί να είναι τόσο δημιουργικά και να εξασκήσουν τις δεξιότητες γραφής και ζωγραφικής πάνω του. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο και να προγραμματίσετε όλες τις εκδηλώσεις σας εκεί.

Και φυσικά, μπορείτε να έχετε τοίχο μαυροπίνακα στην κουζίνα σας. Μπορείτε να γράψετε τη λίστα για ψώνια, μια νόστιμη συνταγή  ή μερικά διασκεδαστικά γνωμικά και φράσεις.

 Πηγή
 Πηγή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15 DIY Ιδέες για Σπιτική Γωνιά Καφέ

Πως να Διακοσμήσετε το Σπίτι με Ποταμίσιες Πέτρες