in ,

15 DIY Ιδέες για Σπιτική Γωνιά Καφέ

Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινούν την ημέρα με ένα φλιτζάνι καφέ. Μοιάζει σαν μια τελετουργία. Και επειδή η καφετιέρα είναι σχεδόν το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν ανοίγετε τα μάτια σας το πρωί, τι καλύτερο από μια γωνιά καφέ που δεν είναι μόνο λειτουργική αλλά διακοσμεί και το σπίτι σας. Για να εμπνευστείτε δείτε μερικές υπέροχες ιδέες που σίγουρα θα δοκιμάσετε.

Μια απλή και πολύ κομψή κατασκευή από μεταλλικούς σωλήνες και ράφια σε βιομηχανικό στυλ.

Ποιος θα το φανταζόταν ότι μια βάση κρασιών μπορεί να χρησιμεύσει ταυτόχρονα και ως γωνία καφέ προσθέτοντας μια ράγα για κούπες και ένα μαυροπίνακα.

Προσθέστε ένα ρουστίκ καφέ μπαρ και το σπίτι σας θα αλλάξει όψη. Μπορεί να έχει αρκετή εργασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Μετατρέψτε ένα καροτσάκι ποτών σε γωνία καφέ που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε.

Φτιάξτε μια γωνιά καφέ από ξύλινα κασόνια και δώστε μια Vintage πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τοποθετήστε μια γωνία καφέ σε ένα απρόσμενο μέρος όπως έξω από την κουζίνα. Η λάμπα δίνει μια vintage πινελιά στη διακόσμηση.

Δημιουργήστε μια γωνιά καφέ στο σπίτι που θα σας αρέσει να τη χρησιμοποιείτε και να κοιτάτε ταυτόχρονα τις φωτογραφίες των αγαπημένων σας.

Το μόνο που χρειάζεστε για αυτή την ιδέα είναι ένα μικρό ντουλάπι σε οποιοδήποτε στυλ ρουστίκ ή vintage) και μια ράγα για κούπες ή ένα ράφι.

Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γωνία καφέ ως μονάδα αποθήκευσης.

Χρησιμοποιήστε ράφια από παλέτα και μια ράγα για κούπες για να γεμίσετε μια άδεια γωνία στο σπίτι σας με ένα ρουστίκ καφέ μπαρ.

Χρησιμοποιήστε ένα παλιό πλαίσιο παραθύρου ως τμήμα της γωνίας καφέ για να κρεμάσετε τις κούπες σας.

Μετατρέψτε ένα γραφείο σε γωνία καφέ τοποθετώντας δύο ράφια από πάνω και βάφοντας το κομμάτι του τοίχου με χρώμα μαυροπίνακα.

Μερικές φορές οι πολύ απλές ιδέες είναι οι πιο λογικές, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μικρούς χώρους. Ένας ξύλινος δίσκος με μια ράγα για κούπες είναι η ιδανική γωνιά καφέ για αυτές τις περιπτώσεις.

Δημιουργήστε μια vintage γωνιά καφέ με ντουλάπια και πλεκτά καλάθια.

Φτιάξτε μια κινητή γωνιά καφέ με ένα γαλβάνιζέ κλιμακωτό δίσκο σερβιρίσματος. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ελεύθερος χώρο στον πάγκο της κουζίνας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

24 DIY Κατασκευές με Παλέτες για το Μπάνιο

17 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης με Μαυροπίνακα