in , , , ,

12 Συμβουλές Διακόσμησης για να Αναβαθμίσετε τον Σπίτι σας με Λιγότερο από 50 Ευρώ

12 Συμβουλές Διακόσμησης για να Αναβαθμίσετε τον Σπίτι σας με Λιγότερο από 50 Ευρώ
12 Συμβουλές Διακόσμησης για να Αναβαθμίσετε τον Σπίτι σας με Λιγότερο από 50 Ευρώ

Η αναβάθμιση της διακόσμησης ενός χώρου από συνηθισμένο σε εξαιρετικό δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία. Η βελτίωση της ατμόσφαιρας του σπιτιού σας, η προσθήκη προσωπικότητας και η βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας χρειάζονται μόνο μερικές προσεκτικές πινελιές και καλά επιλεγμένα αξεσουάρ. Κάθε μια από αυτές τις συμβουλές διακόσμησης κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντανακλά το στυλ σας και αφήνει μια μόνιμη εντύπωση. 12 Πράγματα που Πρέπει να Αντικαταστήσετε στο Υπνοδωμάτιό σας Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Αναβαθμίστε αμέσως ένα δωμάτιο κρεμώντας έργα τέχνης στους τοίχους.

Block Renovation

Αναζητήστε εκτυπώσεις και αφίσες σε προσιτές τιμές ή δημιουργήστε τα δικά σας κομμάτια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα συνεκτικό θέμα ή μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα στυλ.

Χρησιμοποιήστε φθηνές κορνίζες για να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί ή αποκτήστε μια πιο εκλεκτική εμφάνιση με DIY, όπως ταινία washi. Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τα αυτοκόλλητα τοίχου.

Αλλάξτε τα καλύμματα των διακοσμητικών μαξιλαριών σας.

Shutterstock

Αναζητήστε καλύμματα με ενδιαφέρουσες υφές, σχέδια ή ζωηρά χρώματα που συμπληρώνουν τα υπάρχοντα έπιπλά σας. Η ανάμειξη και η αντιστοίχιση διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια πιο δυναμική, φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να βρείτε οικονομικές επιλογές σε καταστήματα διακόσμησης για το σπίτι ή μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να φτιάξετε τα δικά σας καλύμματα χρησιμοποιώντας υπολείμματα υφασμάτων.

Φέρτε τη φύση μέσα στο σπίτι για να προσθέσετε μια πινελιά πρασίνου και μια αίσθηση ηρεμίας.

Shutterstock

Σκεφτείτε να αγοράσετε μερικά φυτά χαμηλής συντήρησης, όπως παχύφυτα ή ανθεκτικά φυτά εσωτερικού χώρου, που ευδοκιμούν σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Για μια εκλεκτική ατμόσφαιρα, βάλτε τα σε κομψές ζαρντινιέρες ή σε φθηνά δοχεία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αναβαθμίστε τα φωτιστικά σας για να φτιάξετε τη διάθεση στο χώρο σας.

Shutterstock

Τα μοναδικά κρεμαστά φωτιστικά, τα επιτραπέζια φωτιστικά και τα φωτιστικά δαπέδου μπορούν να προσθέσουν χαρακτήρα στο δωμάτιό σας και να φωτίσουν συγκεκριμένες περιοχές. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ φωτιστικών, αμπαζούρ και τύπους λαμπτήρων.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε ροοστάτες ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα φωτεινότητας. Εξάλλου, ο φωτισμός μπορεί να δημιουργήσει ή να χαλάσει την ατμόσφαιρα ενός δωματίου, οπότε μην υποτιμάτε τη μεταμορφωτική του δύναμη.

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες για να επεκτείνετε οπτικά τους χώρους και να αντανακλάτε το φως.

New Africa/Shutterstock

Ένας μόνο διακοσμητικός καθρέφτης μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο σημείο εστίασης, αλλά μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε πολλούς καθρέφτες διαφόρων σχημάτων και μεγεθών μαζί για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τα καταστήματα λιανικής και οι υπαίθριες αγορές μπορούν να είναι θησαυροί για μοναδικούς καθρέφτες. Και αν έχετε ήδη έναν καθρέφτη που αγαπάτε, αναβαθμίστε τον με μια νέα στρώση χρώματος ή προσθέστε μερικά διακοσμητικά που ταιριάζουν με την αισθητική σας.

Προσθέστε ζεστασιά, υφή και προσωπικότητα στα δάπεδά σας με χαλάκια και χαλιά.

Block Renovation

Υπάρχουν οικονομικές επιλογές χαλιών που συμπληρώνουν την υπάρχουσα διακόσμησή σας και δένουν το δωμάτιο μεταξύ τους, αλλά μην φοβάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά μοτίβα, χρώματα και μεγέθη.

Τα χαλιά μπορούν να ορίσουν συγκεκριμένες περιοχές, να προσθέσουν οπτικό ενδιαφέρον και ακόμη και να μειώσουν τον θόρυβο. Η τοποθέτηση τους σε στρώσεις μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή, δυναμική εμφάνιση και μπορείτε να την αποκτήσετε χωρίς να ξοδευτείτε.

Απλώς μην ξεχνάτε να τοποθετείτε αυτοκόλλητα κάτω από τα χαλιά σας για να τα κρατάτε στη θέση τους και να προστατεύετε τα δάπεδά σας.

Δείτε ακόμη Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 8 Αποχρώσεις που Πρέπει να Ενσωματώσετε στο Σπίτι σας το 2024

Χρησιμοποιήστε υφαντά καλάθια, υφασμάτινους κάδους ή vintage κιβώτια για να αποθηκεύετε και να εκθέτετε αντικείμενα.

Shutterstock

Αυτά τα αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση βιβλίων, κουβερτών, παιχνιδιών ή ακόμα και προϊόντων περιποίησης.

Το κλειδί είναι να βρείτε λειτουργικές και οικονομικές λύσεις αποθήκευσης που συνδυάζονται άψογα με τη διακόσμησή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κρατήσετε μακριά την ακαταστασία, διατηρώντας παράλληλα έναν οπτικά ελκυστικό χώρο.

Δώστε στο δωμάτιό σας μια πινελιά χρώματος ή υφής με έναν τοίχο ή ένα εστιακό σημείο.

Block Renovation

Βάψτε έναν τοίχο σε έντονη απόχρωση ή δοκιμάστε αφαιρούμενη ταπετσαρία για ένα προσωρινό μοτίβο. Εναλλακτικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε πάνελ τοίχου, ανακυκλωμένο ξύλο ή ακόμα και ένα έργο τέχνης μεγάλης κλίμακας ως εστιακό σημείο.

Αυτές οι φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση ενός δωματίου χωρίς να πλήξουν τον προϋπολογισμό σας και να απαιτήσουν σημαντικές ανακαινίσεις.

Αναβαθμίστε τα παράθυρά σας με κομψές κουρτίνες για λίγη κομψότητα και ιδιωτικότητα.

Shutterstock

Επιλέξτε υφάσματα που συμπληρώνουν τον υπάρχοντα χρωματικό συνδυασμό και τη διακόσμησή σας. Οι μακριές κουρτίνες δημιουργούν την ψευδαίσθηση του ύψους και της μεγαλοπρέπειας. Και αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας χρησιμοποιώντας υπολείμματα υφασμάτων. Έτσι θα προσθέσετε οπτική γοητεία και επιτρέπει επίσης περισσότερο έλεγχο φωτός και ιδιωτικότητα.

Μεταμορφώστε τα ντουλάπια, τα συρτάρια και τις πόρτες σας αντικαθιστώντας την κιγκαλερίας τους.

Shutterstock

Η αλλαγή κιγκαλερίας είναι ένας απλός, φθηνός τρόπος για να δώσετε νέα πνοή σε έπιπλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε μοναδικά πόμολα ή λαβές που ταιριάζουν στο στυλ σας και αναδεικνύουν τη συνολική αισθητική. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προσιτές επιλογές στο διαδίκτυο ή σε τοπικά καταστήματα.

Ανακατέψτε μερικές διακοσμητικές πινελιές, μπιχλιμπίδια και άλλες προσωπικές πινελιές.

Αναζητήστε διακοσμητικά αντικείμενα σε προσιτές τιμές – όπως βάζα, κεριά, ειδώλια και ιδιόμορφα αναμνηστικά – που αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντα ή τα ταξίδια σας.

Shutterstock

Τα καταστήματα λιανικής πώλησης, οι υπαίθριες αγορές και οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν συχνά μοναδικά ευρήματα σε προσιτές τιμές.

Η παρουσίαση αυτών των αντικειμένων σε ράφια, μαντήλια ή τραπεζάκια καφέ είναι ένας εύκολος τρόπος για να εμφυσήσετε χαρακτήρα και ατομικότητα στο χώρο σας. Προβάλετε τα αγαπημένα σας κομμάτια σε ανοιχτούς χώρους, αλλά φροντίστε να μην τα γεμίζετε.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και εξοικονομήστε χρήματα με DIY κατασκευές.

Dmitry Marchenko / EyeEm/Getty Images

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στη ζωγραφική, τη δημιουργία κολάζ, μακραμέ ή διπλώνοντας origami για να δημιουργήσετε έργα τέχνης. Η μισή διασκέδαση είναι να συγκεντρώσετε ιδέες από διαδικτυακά σεμινάρια, βιβλία και τη δική σου φαντασία.

Όχι μόνο η δημιουργία της δικής σας διακόσμησης θα σας επιτρέψει να εξατομικεύσετε το χώρο σας, αλλά επίσης πιθανότατα θα σας δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Επιπλέον, τα χειροποίητα αντικείμενα συχνά γίνονται αφετηρία συνομιλιών. Αγκαλιάστε λοιπόν τη δημιουργική σας πλευρά και αφήστε τα DIY έργα σας να αναβαθμίσουν τον χώρο σας.

πηγή

Δείτε επίσης 12 Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνα Που θα Εξαφανιστούν το 2024 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κουλουράκια Διαίτης με 4 Υλικά και λίγες θερμίδες

Κουλουράκια με 4 Υλικά για δίαιτα με λίγες θερμίδες

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε μαύρο και χρυσό,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,διακόσμηση σπιτιού,Χριστούγεννα,γιορτές,

Χριστούγεννα 2023: 76 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης σε Μαύρο και Χρυσό