Κουλουράκια διαίτης ως υγιεινό πρωινό και σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας.
Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι καστανή ζάχαρη
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
2 κ.τ.γ. σόδα
ξύσμα πορτοκαλιου
Εκτέλεση
Χτυπάμε την ζάχαρη και το λάδι. Μετά προσθέτουμε τον χυμό, τη σόδα και το μπέικιν. Τέλος λίγο λίγο το αλεύρι όσο πάρει μέχρι η ζύμη να μην κολλάει. Μισή ώρα στο ψυγείο με μεμβράνη. Ψήνουμε στη λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Γκουβελη Αναστασια
Μην χάσετε
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!