Κουλουράκια διαίτης ως υγιεινό πρωινό και σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας.
Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι καστανή ζάχαρη
1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
2 κ.τ.γ. σόδα
ξύσμα πορτοκαλιου
Εκτέλεση
Χτυπάμε την ζάχαρη και το λάδι. Μετά προσθέτουμε τον χυμό, τη σόδα και το μπέικιν. Τέλος λίγο λίγο το αλεύρι όσο πάρει μέχρι η ζύμη να μην κολλάει. Μισή ώρα στο ψυγείο με μεμβράνη. Ψήνουμε στη λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Γκουβελη Αναστασια
Μην χάσετε
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο