in , , , , ,

12 Πράγματα που Πρέπει να Αντικαταστήσετε στο Υπνοδωμάτιό σας Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

διακόσμηση υπνοδωματίου,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,
διακόσμηση υπνοδωματίου,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων μοιράστηκαν εύκολες αλλαγές στο υπνοδωμάτιό σας για να αναδείξουν τον χώρο σας. Στενό Υπνοδωμάτιο: 52 Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης για να είσαστε άνετα αλλά και αισθητικά ολοκληρωμένοι

Πάρτε ένα κομοδίνο με συρτάρια και κρυφό χώρο αποθήκευσης για να μειώσετε την ακαταστασία.

New Africa/Shutterstock

Αυτός ο τύπος κομοδίνου μπορεί επίσης να προσφέρει ιδιωτικότητα για τα αντικείμενά σας. Επιπλέον, οι εσωτερικοί χώροι με επένδυση ή χωρίσματα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του θορύβου του ανοίγματος ή του κλεισίματος των συρταριών.

Ανανεώστε τα χαλιά στο υπνοδωμάτιο για να του δώσετε μια φρεσκάδα.

BCFC/Shutterstock

Η αλλαγή του χαλιού σας μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του υπνοδωματίου. Είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε μια φρέσκια, νέα όψη.

Εάν έχετε μοκέτα σε όλο το δωμάτιο, μπορείτε ακόμα να ενσωματώσετε χαλιά τοποθετώντας τα από πάνω. Αυτό δημιουργεί έναν φιλόξενο και άνετο χώρο που είναι ιδανικός για χαλάρωση στο τέλος μιας κουραστικής μέρας.

Προσθέστε ένα όμορφο έργο τέχνης στον τοίχο αντί για μια τηλεόραση.

Ground Picture/Shutterstock

Μετά από μια κουραστική μέρα, το υπνοδωμάτιό σας θα πρέπει να είναι το μέρος όπου μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε. Οπότε αντικαταστήσετε την τηλεόρασή σας με ένα ηρεμιστικό έργο τέχνης.

Γεμίστε τις άδειες γωνίες με φυτά για να δώσετε στο χώρο χρώμα και ζωή.

Irina Lev/Shutterstock

Δώστε ζωή στο υπνοδωμάτιό σας γεμίζοντας τις άδειες γωνίες για πράσινο. Τα φυτά μπορούν να βοηθήσουν στον φωτισμό ενός χώρου και να προσθέσουν μια πινελιά φύσης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αλλάξτε τα συμβατικά μαξιλάρια για διακοσμητικά.

New Africa/Shutterstock

Για να προσθέσετε περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον και ο χώρος να φαίνεται πιο άνετος, στρώστε το κρεβάτι με διάφορα μαξιλάρια αντί για ένα σετ κανονικών.

Τα διαφορετικά σχήματα, χρώματα και σχέδια θα κάνουν αμέσως το κρεβάτι σας να φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον. Αυτό όχι μόνο προσθέτει χρώματα και υφή, αλλά βοηθά επίσης στη δημιουργία μιας συνολικής αίσθησης άνεσης.

Αλλάξτε το επιτραπέζιο φωτιστικό με μια απλίκα τοίχου για να μειώσετε την ακαταστασία.

Ekachai Sathittaweechai/Shutterstock

Είναι εύκολο να συσσωρεύσετε ακαταστασία στο κομοδίνο σας. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να αλλάξετε το επιτραπέζιο φωτιστικό με μια απλίκα τοίχου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε φως και να ανοίξετε περισσότερο χώρο στο κομοδίνο σας.

Δείτε ακόμη 4 Χρώματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Έχετε σε Υπνοδωμάτιο Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

Τα φρέσκα λουλούδια και τα βότανα μπορούν να δημιουργήσουν φυσικά αρώματα στη θέση των κεριών.

New Africa/Shutterstock

Αντί να βασίζεστε στα κεριά για ένα χαλαρωτικό άρωμα, τοποθετείστε μπουκέτα με φρέσκα, αρωματικά βότανα και λουλούδια στο υπνοδωμάτιό σας.

Τα φυσικά τους αρώματα μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση στα κεριά που συχνά περιέχουν χημικά αρώματα και θα προσθέσουν φυσική ομορφιά στον χώρο σας. Μερικές εξαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν ευκάλυπτο, μέντα, λεβάντα, θυμάρι και γιασεμί.

Αλλάξτε ένα απλό πάπλωμα με κάτι πολύχρωμο ή με σχέδια.

New Africa/Shutterstock

Τα νέα κλινοσκεπάσματα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε φρέσκια ενέργεια και ενθουσιασμό στο υπνοδωμάτιο. Η προσθήκη χρώματος ή μοτίβου μπορεί επίσης να κάνει τον χώρο να φαίνεται αμέσως πιο φιλόξενος.

Επιλέξτε μια εντυπωσιακή ταπετσαρία για άδειους τοίχους.

robinimages2013/Shutterstock

Μπορείτε να δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας περισσότερη λάμψη χωρίς να προσθέσετε έπιπλα, απλώνοντας ταπετσαρία σε άδειους τοίχους. Επιλεξτε μικρό μοτίβο, ώστε να μην αποσπάτε πολύ την προσοχή. Αυτό προσθέτει τόση γοητεία στο υπνοδωμάτιο και όταν γίνεται σωστά, επιτρέπει στα βασικά κομμάτια του δωματίου να ξεχωρίζουν.

Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία είναι ένας εύκολος, φιλικός προς τον ενοικιαστή τρόπος για να πετύχει αυτήν την εμφάνιση.

Αλλάξτε το εσωτερικό της ντουλάπας σας για μια πιο εξατομικευμένη επιλογή.

Kostikova Natalia/Shutterstock

Η ύπαρξη συγκεκριμένων αποθηκευτικών χώρων για είδη ένδυσης και αξεσουάρ μπορεί να κρατήσει τα πράγματα σε διαμερίσματα, ειδικά όταν ταιριάζουν καλύτερα για τα αντικείμενα της ντουλάπας σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να είναι λογικό για κάποιον με μια μεγάλη συλλογή παπουτσιών να επαναχρησιμοποιήσει μέρος της ντουλάπας για κάθετη αποθήκευση παπουτσιών.

Δώστε ζωή στο υπνοδωμάτιό σας με νέες κουρτίνες.

Edvard Nalbantjan/Shutterstock

Οι νέες κουρτίνες δίνουν στο υπνοδωμάτιο μια άμεση αναβάθμιση προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον και αλλάζοντας το στυλ του χώρου.

Έτσι είναι απαραίτητο να βρείτε ένα ζευγάρι που να αντικατοπτρίζει το στυλ σας και να σας κάνει να νιώθετε χαλαροί και άνετοι».

Επιλέγοντας κουρτίνες με έντονο μοτίβο ή πλούσιο χρώμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε αμέσως το υπνοδωμάτιό σας σε ένα άνετο καταφύγιο που αντανακλά το στυλ σας.

Αντικαταστήστε τα περιττά έπιπλα με λειτουργικά αντικείμενα.

Allison Ellis/Shutterstock

Όσον αφορά τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας, το κλειδί είναι να διατηρήσετε τα πράγματα απλά και μίνιμαλ. Η αφαίρεση των περιττών επίπλων και η επιλογή μικρότερων αντικειμένων που πραγματικά θα χρησιμοποιήσετε είναι ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε να προσθέσετε μια συρταριέρα αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για ρούχα ή ένα μαλακό χαλί για να κάθεστε αντί για γωνιά ανάγνωσης.

Εστιάζοντας στα στοιχεία που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο και καλά σχεδιασμένο υπνοδωμάτιο που δεν φαίνεται πηγμένο και μπορεί να αντικατοπτρίζει τέλεια το προσωπικό σας στυλ.

πηγή

Δείτε επίσης Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου που Επιθυμούν να Εξαφανιστούν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Χριστούγεννα 2023: 92 Ιδέες για Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Χριστούγεννα 2023: 92 Ιδέες για Χιονισμένα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Χριστούγεννα 2023: 60 Μοντέρνα και Μινιμαλιστικά Χριστουγεννιάτικα Στεφάνια με λίγα χρήματα

Χριστούγεννα 2023: 60 Μοντέρνα και Μινιμαλιστικά Χριστουγεννιάτικα Στεφάνια με λίγα υλικά και χρήματα