Υπάρχει μια άποψη που έχει επικρατήσει ότι τα βραστά αυγά είναι ασφαλέστερα από τα ωμά αυγά αλλά κάτι τέτοιο είναι λάθος γιατί τα βραστά αυγά είναι πιο επιρρεπή σε βακτηριακή μόλυνση επειδή έχουν υποστεί ζημιά κατά τη διαδικασία βρασμού στο κέλυφος τους . Το πιο συνετό είναι μόλις τα αυγά βράσουν καλά και κρυώσουν μετά από 2 ώρες να μπουν στο ψυγείο.
Ακόμα και στο Πασχαλινό τραπέζι όταν βγουν πρέπει να μην ξεχάσετε μέσα στο δίωρο να τα ξαναβάλετε στο ψυγείο. Αυτή είναι η ζώνη ασφαλείας για να μην κινδυνεύσετε για δηλητηρίαση.
Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που ένα βραστό αυγό δεν πρέπει να μείνει έξω από το ψυγείο περισσότερο από μία ώρα.
8 Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τα Περισσευούμενα Πασχαλινά Αυγά
Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι δεν είναι εύκολο, ακόμη και με όλα τα προϊόντα… Read More
Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να… Read More
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιθυμία να σπάσετε ένα σπυράκι τη στιγμή που θα… Read More
Όχι μόνο μοντέρνα, αλλά και πολλά γνωστά είδη παπουτσιών συχνά αποδεικνύονται μη πρακτικά. Η αγορά… Read More
Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά… Read More
Για τη διατήρηση της υγείας μας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα