in , , , , ,

5 Διαφορετικοί Τρόποι να Βάψετε Πασχαλινά Αυγά

Εκτός από την κατανάλωση σοκολατένιων αυγών το Πάσχα, υπάρχει και η παράδοση του βαψίματος την Μεγάλη Εβδομάδα. Αν θέλετε φέτος όμως να πρωτοτυπήσετε και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα κόκκινα αυγά, τότε δείτε παρακάτω 5 Διαφορετικούς Τρόπους να Βάψετε Πασχαλινά Αυγά.

Αυγά με φωτογραφίες

Εκτυπώστε τις φωτογραφίες των αγαπημένων σας σε αυτοκόλλητο χαρτί. Κόψτε τις και κολλήστε τις πάνω στα αυγά.

Αυγά γαλαξίες

Βάψτε το αυγό με μαύρη ακρυλική βαφή και χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να περάσετε άλλους σκούρους τόνους όπως μπλε και μοβ.

Στη συνέχεια, ανακατέψτε λευκό ακρυλικό χρώμα με λίγο νερό και με μια οδοντόβουρτσα μέσα και δώστε στα αυγά γαλαξία μικρά αστέρια με τη μορφή λευκών κηλίδων. Θα το πέτυχετε, χτυπώντας τον αντίχειρά σας στην κεφαλή της οδοντόβουρτσας.

Αυγά με φυσικές χρωστικές

Χρωματίστε τα αυγά του Πάσχα με τη βοήθεια φυσικών χρωστικών που μπορείτε να φτιάξετε από τα βρασμένα τρόφιμα. Χρησιμοποιήστε σπανάκι για το πράσινο, κουρκούμα για το κίτρινο και παντζάρια για το κόκκινο.

Βράζετε τα αυγά σε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα για 20 λεπτά με το αντίστοιχο συστατικό για το χρώμα της επιλογής σας. Στη συνέχεια, βάλτε τα αυγά σε ένα γυάλινο βάζο, γεμίστε με το χρωματισμένο νερό από την κατσαρόλα και αφήστε το όλη νύχτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τεχνική οδοντόβουρτσας

Βάψτε τα αυγά χρησιμοποιώντας μόνο μια οδοντόβουρτσα. Περάστε διάφορα χρώματα σε κάθε αυγό.

Πιτσιλίστε τα αυγά με χρυσό χρώμα χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα.

Αυγά Emoji

Βάψτε τα αυγά κίτρινα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο και κόκκινο και μαύρο χρώμα για να ζωγραφίσετε τα αγαπημένα σας emojis στα αυγά.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 Εύκολες Πασχαλινές Κατασκευές από Τσιμέντο

3 Εύκολες Πασχαλινές Κατασκευές από Τσιμέντο

Μεταμορφώστε Μια Σπασμένη Γλάστρα σε Νεραιδόκηπο