2) Γαρνίρετε μια σαλάτα.
Προσθέστε ένα ψιλοκομμένο αυγό σε διάφορες σαλάτες. Δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά προσθέτει επιπλέον πρωτεΐνη.
3) Φτιάξτε τηγανιτό ρύζι.
Αν είστε λάτρεις του κινεζικού προσθέστε ένα αυγό στο τηγανιτό ρύζι για επιπλέον γεύση και πρωτεΐνες.
4) Προσθέστε στο ρολό κιμά.
Όταν φτιάχνετε ρολό κιμά γεμίστε το με ένα ολόκληρο αυγό.
5) Προσθέστε σε σάντουιτς.
Ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα αυγά είναι να τα κόψετε σε φέτες και να τα βάλετε σε ένα σάντουιτς.
6) Φτιάξτε πατατοσαλάτα.
Ψιλοκόψτε μερικά αυγά και προσθέστε τα στην πατατοσαλάτα. Είναι ένα πιάτο που ταιριάζει με διαφορετικά φαγητά.
7) Προσθέστε κρόκους στο χούμους.
Ποιο είναι το μυστικό για κρεμώδη χούμους; Θα μπορούσε να είναι τα πασχαλινά αυγά σας. Ρίξτε ένα-δυο κρόκους και αναμείξτε. Θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά στην πυκνότητα του χούμους.
8) Προσθέστε τα σε κέικ.
Νομίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ωμά αυγά για το ψήσιμο, αλλά αυτό δεν είναι τόσο αλήθεια. Οι κροκοί βραστών αυγών μπορούν να κάνουν τα μάφινς επιπλέον αφράτα και μαλακά.
Πηγή φωτογραφιών