Οι πατάτες darphin είναι πολύ νόστιμες και συνοδεύουν τα κρεατικά μας!!! Μία πεντανόστιμη συνταγή από τη
bookitsa.
Υλικά:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
4 πατάτες μέτριες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
3 κ.σ. σπορέλαιο
1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις πλένουμε.
Τις τρίβουμε στον τρίφτη και τις στραγγίζουμε πολύ καλά, να φύγουν τα περιττά υγρά.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 μέρη και τα πιέζουμε πολύ καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο σε τηγάνι και βάζουμε τα πατατοπιτάκια. Τηγανίζουμε σε μέτρια (προς χαμηλή), φωτιά και από τις δύο πλευρές, προσέχοντας μη διαλυθούν για περίπου 12-15 λεπτά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
via bookitsa
Προβολές Άρθρου: 332
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο