Τις τρίβουμε στον τρίφτη και τις στραγγίζουμε πολύ καλά, να φύγουν τα περιττά υγρά.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 μέρη και τα πιέζουμε πολύ καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι και το βούτυρο σε τηγάνι και βάζουμε τα πατατοπιτάκια. Τηγανίζουμε σε μέτρια (προς χαμηλή), φωτιά και από τις δύο πλευρές, προσέχοντας μη διαλυθούν για περίπου 12-15 λεπτά.
Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην Ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε.ΑποδέχομαιΠερισσότερα
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.