Συστατικά:
1 πακέτο κλασικά μπισκότα Oreos
200γρ. τυρί κρέμα
450γρ. νιφάδες κουβερτούρας
120γρ. λευκή κουβερτούρα ή ενναλακτικά μάρζιπαν (αμυγδαλόπαστα)
Εκτέλεση:
Βάλτε τα μπισκότα σε έναν πολυκόπτη και θρυμματίστε τα ομοιόμορφα. Προσθέστε το τυρί κρέμα και αναμείξτε έως ότου το μείγμα γίνει λείο. Αν χρειαστεί σταματήστε και ξύστε τις πλευρές του κάδου μία ή δύο φορές.
Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα παγωτού ή ένα κουτάλι για να χωρίσετε τη ζύμη σε μπάλες. Στη συνέχεια ανοίξτε τις με το χέρι σε σχήμα αυγού. Τοποθετήστε τα αυγά σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και βάλτε τα στο ψυγείο (ή στην κατάψυξη) μέχρι να σκληρύνουν.
Λιώστε τη λευκή κουβερτούρα και με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής φτιάξτε σχέδια πάνω στα αυγά. Μπορείτε εναλλακτικά χρησιμοποιήσετε το μάρζιπαν.
Σερβίρετε αμέσως ή φυλάξτε τα στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο έως 1 εβδομάδα.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα