θα χρειαστούμε:
6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
ρίγανη για πασπάλισμα
φρέσκα φύλλα θυμαριού
τοματίνια
μανιτάρια
πράσινη πιπεριά
6 μακρόστενα κομμάτια λαδόκολλας
σπάγγο ή κλωστή
για την μαρινάδα
1/4 φλ. τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κ. γλυκού καπνιστό κόκκινο πιπέρι
1/2 κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κ. γλυκού αλάτι
1 κ. γλυκού μουστάρδα
διαδικασία:
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και βάζουμε την καθεμία σε ένα κομμάτι λαδόκολλας. Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάτας. Με ένα πινέλο αλείφουμε την κάθε μπριζόλα και από τις δύο πλευρές και αραδιάζουμε τα τοματίνια, μανιτάρια, πιπεριά και κλωνάρια θυμαριού. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε πουγκί με τη βοήθεια του σπάγγου.
Βάζουμε τα πουγκιά στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον και τα αραδιάζουμε στο ταψί. Ψεκάζουμε με νερό τη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις για 1 ώρα και ένα τέταρτο…στο τελευταίο πεντάλεπτο ψήνουμε σε αέρα για να ροδοκοκκινίσουν…
Σερβίρουμε τα πουγκιά με κους κους και την αγαπημένη μας σαλάτα.
via thegastrin
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα