Αν θέλουμε τα αγαπημένα μας αλλαντικά να τα απολαμβάνουμε πάντα φρέσκα, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι:
Οι φέτες του ζαμπόν διατηρούνται τέσσερις μέρες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.
Τα συσκευασμένα αλλαντικά διατηρούνται τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.
Το Μπέικον διατηρείτε εφτά μέρες στην ψύξη και έναν μήνα στην κατάψυξη.
Το ζαμπόν γαλοπούλας διατηρείτε μία εβδομάδα στην ψύξη και έναν με δύο μήνες στην κατάψυξη.
Τα Σκληρά λουκάνικα διατηρούνται περίπου τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες στην κατάψυξη.
via life2day
Visited 1 times, 1 visit(s) today
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο
Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!