in ,

Πόσο διατηρούνται φρέσκα τα αλλαντικά;

Αν θέλουμε τα αγαπημένα μας αλλαντικά να τα απολαμβάνουμε πάντα φρέσκα, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι:


Οι φέτες του ζαμπόν διατηρούνται τέσσερις μέρες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.

Τα συσκευασμένα αλλαντικά διατηρούνται τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες περίπου στην κατάψυξη.

Το Μπέικον διατηρείτε εφτά μέρες στην ψύξη και έναν μήνα στην κατάψυξη.

Το ζαμπόν γαλοπούλας διατηρείτε μία εβδομάδα στην ψύξη και έναν με δύο μήνες στην κατάψυξη.

Τα Σκληρά λουκάνικα διατηρούνται περίπου τρεις εβδομάδες στην ψύξη και δύο μήνες στην κατάψυξη.
via life2day

Επίσης

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ…ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ! (πουγκάκι σε λαδόκολλα)

Φτιάξτε αποθηκευτικό καλάθι απο ένα πλαστικό δοχείο και ξύλινα μανταλάκια!