θα χρειαστούμε:
6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
ρίγανη για πασπάλισμα
φρέσκα φύλλα θυμαριού
τοματίνια
μανιτάρια
πράσινη πιπεριά
6 μακρόστενα κομμάτια λαδόκολλας
σπάγγο ή κλωστή
για την μαρινάδα
1/4 φλ. τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κ. γλυκού καπνιστό κόκκινο πιπέρι
1/2 κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κ. γλυκού αλάτι
1 κ. γλυκού μουστάρδα
διαδικασία:
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και βάζουμε την καθεμία σε ένα κομμάτι λαδόκολλας. Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάτας. Με ένα πινέλο αλείφουμε την κάθε μπριζόλα και από τις δύο πλευρές και αραδιάζουμε τα τοματίνια, μανιτάρια, πιπεριά και κλωνάρια θυμαριού. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε πουγκί με τη βοήθεια του σπάγγου.
Βάζουμε τα πουγκιά στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον και τα αραδιάζουμε στο ταψί. Ψεκάζουμε με νερό τη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις για 1 ώρα και ένα τέταρτο…στο τελευταίο πεντάλεπτο ψήνουμε σε αέρα για να ροδοκοκκινίσουν…
Σερβίρουμε τα πουγκιά με κους κους και την αγαπημένη μας σαλάτα.
via thegastrin