Υλικά για τη βάση:
1 πακέτο μακαρόνια
2/3 του φλυτζανιού γάλα
2 αυγά
1 κ.γ αλάτι
μισό λιωμένο σκόρδο
1 φλυζάνι τριμμένο τυρί cheddar (ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί της επιλογής σας)
1 φλυτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλλα (ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί της επιλογής σας)
Υλικά για για την πίτσα
1 βάζο έτοιμη σάλτσα για πίτσα ή ακόμα καλύτερα μπορείτε να φτιάξετε την δική σας σπιτική αγαπημένη σας κόκκινη σάλτσα
1 πακέτο πεπερόνι
1 φλυζάνι τριμμένο τυρί cheddar (ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί της επιλογής σας)
1 φλυτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλλα (ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί της επιλογής σας)
Μπορείτε να προσθέσετε και οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό προτιμάτε.
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Λαδώστε ένα ταψί περίπου 40×25εκ.
2. Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίξτε και κατευθείαν ρίξτε τα σε μία κατσαρόλα ή μπώλ με κρύο νερό.
3. Σε ένα μικρό μπώλ χτυπήστε το γάλα, τα αυγά, το αλάτι και το σκόρδο. Ρίξτο το μείγμα μέσα στα μακαρόνια (αφού τα έχετε σουρώσει πάλι απο το κρύο νερό), προσθέστε επίσης τη μία κούπα με το τυρί cheddar και την κούπα με τη μοτσαρέλα. Ανακατέψτε καλά να πάνε παντού τα υλικά. Ρίξτε τα μέσα στο ταψί και ψήστε για 15 λεπτάκια.
4. Μειώστε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς. Προσθέστε πάνω στη βάση τη σάλτσα, τα αλλαντικά και τα υπόλοιπα τυριά. Ψήστε για 30 λεπτάκια ή μέχρι να ροδίσει το τυράκι. Σερβίρετε αμέσως!