in , , , ,

7 Τρόποι να Βάψετε τους Τοίχους για να Μεγαλωσετε Οπτικά ένα Μικρό Δωμάτιο

βάψιμο τοίχων,οπτική διεύρυνση,διακόσμηση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση,
7 Τρόποι να Βάψετε τους Τοίχους για να Μεγαλωσετε Οπτικά ένα Μικρό Δωμάτιο

Φυσικά δεν είναι δυνατό να μετακινήσετε τους τοίχους και να κάνετε ένα δωμάτιο μεγαλύτερο αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα που χρησιμοποιούν την οπτική ψευδαίσθηση. Απλά πρέπει να ξέρετε ποια χρώματα και τοίχους να βάψετε! 8 Συμβουλές για να Επεκτείνετε Οπτικά ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο

Τοίχοι και οροφή στο ίδιο χρώμα

Σε ένα φωτεινό περιβάλλον, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα πιο σκούρο ή χρωματιστό δάπεδο. Αυτό θα δώσει την εντύπωση ότι «σπρώχνετε» τους τοίχους και το δωμάτιο θα φαίνεται οπτικά ψηλότερο και φαρδύτερο.

Σκούρος πίσω τοίχος

Η επιλογή ενός πιο σκούρου χρώματος για τον πίσω τοίχο θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο «κοντό» επεκτείνοντας οπτικά το δωμάτιο. Αυτό είναι ιδανικό για στενά, μακριά δωμάτια.

Φωτεινός πίσω τοίχος

Ένας άλλος τρόπος για να «ξεχωρίσετε» τους πλευρικούς τοίχους είναι να μειώσετε το βάθος του δωματίου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ένα φωτεινό χρώμα για να τονίσετε τον πίσω τοίχο.

Δείτε ακόμη Ποιος είπε ότι το ταβάνι πρέπει να είναι λευκό; 56 τολμηρές ιδέες για βάψιμο ταβανιού

Σκούρο ταβάνι

Η επιλογή ενός κορεσμένου χρώματος όχι μόνο για το πάτωμα, αλλά και για την οροφή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την εντύπωση ενός μεγάλου δωματίου. Ωστόσο, αυτό θα κάνει επίσης το δωμάτιο να φαίνεται χαμηλότερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πίσω τοίχος και οροφή πιο σκούρα

Η χρήση του ίδιου συνδυασμού χρωμάτων για τον πίσω τοίχο και την οροφή κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, αυξάνοντας οπτικά το βάθος του.

Πλευρικοί τοίχοι

Εάν τα χαμηλά ταβάνια είναι ένα πρόβλημα, μπορείτε να το διορθώσετε επιλέγοντας φωτεινά, κορεσμένα χρώματα για την οροφή και το δάπεδο του δωματίου. Αυτό θα μειώσει οπτικά το βάθος και το πλάτος προς όφελος του ύψους.

Ανύψωση οροφής

Σε ορισμένα δωμάτια, οι οροφές μπορεί να φαίνονται πολύ ψηλές. Μερικές φορές οι οριζόντιες ρίγες κάνουν την οροφή να φαίνεται χαμηλότερη ενώ μειώνουν ελαφρώς το βάθος του δωματίου.

Δείτε επίσης 10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Επεκτείνετε Οπτικά το Χωλ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

35 Εύκολα Πασχαλινά Διακοσμητικά για το Σπίτι

35 Εύκολα Πασχαλινά Διακοσμητικά για το Σπίτι

Πώς να Ελέγξετε το pH του Κήπου σας στο Σπίτι

Πώς να Ελέγξετε το pH του Κήπου σας στο Σπίτι