in , , ,

Ποιος είπε ότι το ταβάνι πρέπει να είναι λευκό; 56 τολμηρές ιδέες για βάψιμο ταβανιού

Ποιος είπε ότι το ταβάνι πρέπει να είναι λευκό; 56 τολμηρές ιδέες για βάψιμο ταβανιού
Ποιος είπε ότι το ταβάνι πρέπει να είναι λευκό; 56 τολμηρές ιδέες για βάψιμο ταβανιού

Πώς να κάνετε ένα εσωτερικό να ξεχωρίζει; Παίξτε με το χρώμα, την υφή, προσθέστε ενδιαφέρον, στρώστε πράγματα και επιλέξτε μοναδικά έπιπλα. Το ταβάνι είναι ο πέμπτος τοίχος σας και το χρώμα του μπορεί να προσθέσει οπτικό ενδιαφέρον, υφή και κομψότητα σε ένα δωμάτιο, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. 3 Καταπληκτικοί Τρόποι για να Δημιουργήσετε ένα Μοναδικό Ταβάνι

56 Τολμηρές Ιδέες για Βάψιμο Ταβανιού

Ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν βάψετε το ταβάνι

Εάν έχετε ένα δωμάτιο με ψηλό ταβάνι και το βάψετε τρεις αποχρώσεις πιο σκούρο από το χρώμα στους τοίχους, μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται χαμηλότερο. Η χρήση ενός γυαλιστερού φινιρίσματος στο ταβάνι μπορεί να κάνει το δωμάτιο οπτικά πιο μεγάλο, αλλά κάνει επίσης τα ελαττώματα ακόμη πιο εμφανή.

Είτε λόγω σχεδίασης είτε λόγω λάθους, ορισμένα δωμάτια απλώς δεν έχουν εστιακό σημείο. Ένα βαμμένο ταβάνι μπορεί να αλλάξει αυτή την προοπτική. Χρησιμοποιήστε βαφή χρώμα που θα προσφέρει κάποια αντίθεση.

Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα για το χρώμα του ταβανιού είναι η λειτουργία του δωματίου καθώς τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση και την παραγωγικότητα. Για παράδειγμα, στο γραφείο σας όπου ξοδεύετε τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας προσπαθώντας να εστιάσετε και να είστε παραγωγικοί, δεν θα επιλέγατε φωτεινά και αναζωογονητικά χρώματα. Αντίθετα, προτιμήστε διακριτικά και απαλά χρώματα που είναι ηρεμιστικά και επιτρέπουν τη μέγιστη εστίαση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του βαμμένου ταβανιού

Το βάψιμο του ταβανιού μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση ενός χώρου με οικονομικό τρόπο.

Τα μικρότερα δωμάτια, μπορούν να επωφεληθούν από βαθιά, κορεσμένα χρώματα οροφής, τα οποία θα προσθέσουν διακριτική ζεστασιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σε δωμάτια όπου δεν υπάρχει φυσική γραμμή 90 μοιρών μεταξύ των τοίχων και του ταβανιού, το βάψιμο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για καθαρή εμφάνιση.

Ένα σκούρο ταβάνι μπορεί πραγματικά να μεγεθύνει έναν χώρο. Βοηθά να θολώσουν τις γραμμές και τις άκρες του χώρου. Μπορεί να κάνει τα μικρά δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Δείτε ακόμη 7 Έξυπνα Διακοσμητικά Κόλπα για να Φαίνεται το Ταβάνι Ψηλότερο

Πώς να βάψετε ένα ταβάνι

Αν ο προϋπολογισμός σας δεν επιτρέπει έναν επαγγελματία, μπορείτε να βάψετε μόνοι σας. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας και είναι χαμηλού κόστους.

Το να βάψετε το ταβάνι σας δεν είναι τόσο απλό, ειδικά αν επιλέξετε μια άκρως στυλιζαρισμένη εμφάνιση. Και έχει φινίρισμα με υφή, είναι καλύτερο να επιλέξετε λευκό χρώμα. Όσο πιο επίπεδη είναι η επιφάνεια, τόσο λιγότερες ατέλειες εμφανίζονται.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Διακοσμήστε το Ταβάνι με Υπέροχες Ταπετσαρίες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αλουμινόχαρτο στο Στρώμα: Μια Αρχαία Κινέζικη Τεχνική με Απίστευτα Αποτελέσματα

Αλουμινόχαρτο στο Στρώμα: Μια Αρχαία Κινέζικη Τεχνική με Απίστευτα Αποτελέσματα

Κινητό Τηλέφωνο: Υπάρχουν Σημεία που αδειάζουν την μπαταρία του γι'αυτό μην τα τοποθετείτε εκεί

Κινητό Τηλέφωνο: Υπάρχουν Σημεία που αδειάζουν την μπαταρία του γι’αυτό μην τα τοποθετείτε εκεί