in , , , , ,

10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Επεκτείνετε Οπτικά το Χωλ

συμβουλές διακόσμησης χωλ,οπτική επιμήκυνση χωλ,διακόσμηση χωλ,ιδεές διακόσμησης χωλ
10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Επεκτείνετε Οπτικά το Χωλ

Το χωλ είναι ένας χώρος που δεν χρησιμεύει μόνο ως είσοδος στο σπίτι αλλά λειτουργεί και ως συνδετικός κρίκος με τους χώρους του σπιτιού. Αν και γενικά η σχεδίαση του μπορεί να είναι στενή και μακριά, με δημιουργικότητα και σωστές λεπτομέρειες, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να γίνει ένας οπτικά ευρύτερος χώρος που θα δώσει ζωή και φως στο σπίτι. Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Χρησιμοποιήστε το χρώμα ως σύμμαχο.

© Depositphotos.com, © thegermanindc / Reddit

Το μυστικό για να κάνετε το χωλ σας να φαίνεται πιο ευρύχωρο είναι η χρήση ανοιχτών χρωμάτων σε τοίχους και οροφές. Βοηθούν το φως να διανεμηθεί καλύτερα και δίνουν την αίσθηση ενός πολύ μεγαλύτερου χώρου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ παραδοσιακό λευκό ή φλοράλ ταπετσαρία που είναι πολύ στη μόδα αυτή τη στιγμή.

Προσθέστε διακριτικά διαχωριστικά.

© mamimals / Reddit

Η οπτική δύναμη που δίνουν τα χαλιά σε στενούς χώρους παρέχει τελικά αρκετό χρώμα και δίνει την αίσθηση ότι αυτή η περιοχή του σπιτιού οριοθετεί το χώρο από τοίχο σε τοίχο. Με ένα καλά κεντραρισμένο χαλί, μπορούν να επιτευχθούν μοναδικά και άνετα, λειτουργικά στυλ.

Η διακόσμηση ενός τοίχου με λεπτομέρειες, ένα έπιπλο που οριοθετεί ένα χώρο καθιστικού έως τα κάδρα που φωτίζουν το δωμάτιο, μπορεί να βοηθήσουν στην αξιοποίηση αυτού του επιμήκους χώρου.

Τοποθετήστε κυκλικά χαλιά.

© RuNRuNRuN559 / Reddit

Η τοποθέτηση ενός χαλιού στο πάτωμα μπορεί να είναι τόσο ποικίλη όσο και τα γεωμετρικά σχήματα που μπορείτε να βρείτε. Αλλά η επιλογή μικρών κυκλικών χαλιών θα δώσει μια μοναδική πινελιά στο χωλ.

Χρησιμοποιήστε σωστά την ταπετσαρία.

© Shutterstock.com, © Depositphotos.com

2 τρόποι που θα κάνουν το χωλ ένα εντυπωσιακό και ευρύχωρο μέρος είναι το χρώμα και η ταπετσαρία. Τα ουδέτερα χρώματα θα είναι η καλύτερη επιλογή, αρκεί να επιλέξετε να βάψετε τόσο την οροφή όσο και τους τοίχους στο ίδιο χρώμα. Αντίθετα, η χρήση σκούρων τόνων θα μετατρέψει το χωλ σε σπηλιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αποφύγετε τον διακοσμητικό κορεσμό.

© photographee.eu / Depositphotos.com, © dr*nkklepto / Reddit

Κάντε το χωλ ένα ελκυστικό μέρος τοποθετώντας έπιπλα με διακοσμητικό και λειτουργικό σκοπό. Οι δίσκοι για να αφήνετε τα κλειδιά και ένα τραπέζι για να ακουμπάτε την αλληλογραφία είναι τόσο λειτουργικές όσο και αισθητικές επιλογές. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι το φόρτωμα με άχρηστα πράγματα δεν θα σας βοηθήσει, ούτε αισθητικά ούτε λειτουργικά.

Δείτε ακόμη 36 Φθηνές λύσεις και συμβουλές διακόσμησης διαμερίσματος εντός προϋπολογισμού

Φωτίστε καλά τον χώρο.

© vodk*slim / Reddit

Το φως είναι ένα στοιχείο που μπορεί να δώσει άλλες διαστάσεις στο χωλ χωρίς να το υπερφορτώνει με διακόσμηση ή χρώμα. Τα στρατηγικά τοποθετημένα φωτιστικά επιτυγχάνουν ένα αποτέλεσμα εγγύτητας ή ύψους. Τοποθετώντας μερικά στον τοίχο προς την οροφή και το πάτωμα θα δώσει την αίσθηση της κατακόρυφης επιμήκυνσης.

Δημιουργήστε ένα χωλ με προσωπικότητα.

© Shutterstock.com, © princesssquid / Reddit

Βλέποντας έναν άδειο χώρο μπορεί να σας δελεάσει να τον γεμίσετε με στολίδια και διακοσμητικά. Αλλά η έκφραση της προσωπικότητάς σας σε έναν από τους τοίχους μπορεί να είναι πολύ ελκυστική οπτικά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να βάψετε την μπροστινή πόρτα για να αναδείξετε την καλόγουστη ευαισθησία και το στυλ σας. Μην γεμίζετε τους τοίχους σας. Οι μικρές, μοναδικές λεπτομέρειες είναι σύμμαχοί σας.

Προσθέστε λίγη φύση.

© Verklempt07 / Reddit

Εκτός από το να χρησιμεύει ως μια υπέροχη πινελιά διακόσμησης και φύσης, η τοποθέτηση μερικών φυτών στο χωλ θα προσθέσει μια αίσθηση φρεσκάδας, προσωπικότητας και εξοικονόμησης χώρου. Το πράσινο χρώμα θα κάνει αντίθεση με τα πάντα και θα ζωντανέψει το χώρο.

Οι καθρέφτες μπορούν να επεκτείνουν το χώρο.

© Depositphotos.com

Η τοποθέτηση ενός καθρέφτη σε έναν τοίχο που βλέπει στην πόρτα θα κρατήσει το φως μέσα και θα φωτίσει τον χώρο. Επομένως, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Χρησιμοποιήστε 2 χρώματα.

© BigShapes / Reddit

Η εφαρμογή 2 χρωμάτων βοηθά στην οπτική προοπτική των τοίχων. Παίζοντας με μισό τόνο και μισό άλλο τόνο θα δώσει νέες διαστάσεις και αν το κάνετε με οριζόντιες ρίγες, θα επιτύχετε το αποτέλεσμα ενός οπτικά μεγαλύτερου χωλ χωρίς να θυσιάσετε τη διακόσμηση ή τον πλευρικό χώρο.

Δείτε επίσης 8 Συμβουλές για να Επεκτείνετε Οπτικά ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κανόνες φροντίδας ποδιών,φροντίδα ποδιών,συμβουλές για τα πόδια,υγιή πόδια

10 Κανόνες Φροντίδας Ποδιών που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε

λάθη ανακαίνισης,συμβουλές ανακαίνισης,χρήσιμα

15 Λάθη Ανακαίνισης που Προκαλούν Περιττά Έξοδα