in , ,

7 Τρόποι για να Εντοπίσετε μια Απομίμηση Προϊόντος – Τα σημάδια που το φανερώνουν ότι είναι “μαϊμούδες”

7 Τρόποι για να Εντοπίσετε μια Απομίμηση Προϊόντος - Τα σημάδια που το φανερώνουν
7 Τρόποι για να Εντοπίσετε μια Απομίμηση Προϊόντος - Τα σημάδια που το φανερώνουν

Η αγορά των προϊόντων απομίμησης είναι απίστευτα μεγάλη, από αθλητικά παπούτσια Adidas και τσάντες Louis Vuitton μέχρι αρώματα και μακιγιάζ Chanel. Αν και συχνά είναι δύσκολο να διακριθούν οι απομιμήσεις από τα αυθεντικά προϊόντα, θα πρέπει να γνωρίζετε πως να εντοπίσετε μια απομίμηση προϊόντος καθώς μπορεί να είναι επικίνδυνο αφού δεν περνά τους απαραίτητους ελέγχους και πιστοποιήσεις. 7 έξυπνες συμβουλές για να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις

Αθλητικά Adidas

brightside

Οι τρύπες κορδονιών στα αυθεντικά παπούτσια Adidas δεν είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, εκτός από ορισμένα παλαιότερα μοντέλα. Επίσης, μην ξεχνάτε να μετράτε τον αριθμό των τρυπών — τα αυθεντικά έχουν πάντα 6 στα παιδικά και γυναικεία παπούτσια και 7 στα ανδρικά παπούτσια.

Ελέγξτε το λογότυπο στο πίσω μέρος. Θα πρέπει να καλύπτει ολόκληρη την πίσω επιφάνεια και να φαίνεται καθαρό. Οι απομιμήσεις έχουν συχνά ένα μικρό, παραμορφωμένο και ανορθόγραφο λογότυπο.

© IIIARK / Shutterstock.com

Δώστε προσοχή στο σχήμα του πίσω μέρους του παπουτσιού. Στα αυθεντικά, αυτό το μέρος είναι επίπεδο, ενώ στις απομιμήσεις είναι συνήθως στρογγυλεμένο. Επίσης, σημειώστε ότι η Adidas δεν έχει κυκλοφορήσει παπούτσια με ετικέτες στο πίσω μέρος της φτέρνας εδώ και αρκετά χρόνια, επομένως τα γνήσια παπούτσια δεν πρέπει να τα έχουν.

Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό, ο οποίος βρίσκεται στην ετικέτα γλώσσας του παπουτσιού. Ένα γνήσιο ζευγάρι θα έχει δύο διαφορετικούς αριθμούς για το δεξί και το αριστερό παπούτσι. Στις απομιμήσεις, θα βρείτε συχνά το ίδιο και για τα δύο παπούτσια.

Άρωμα Chanel

© Asma Gamal / Pexels

Πρώτα, ελέγξτε την εμφάνιση του μπουκαλιού. Η ετικέτα στο αυθεντικό θα πρέπει να έχει ψηλά γράμματα και να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένη. Ελέγξτε το μικρό κολάρο στο λαιμό του μπουκαλιού. θα πρέπει να είναι κεντραρισμένο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κοιτάξτε τη βάση του μπουκαλιού. Η εκτύπωση πρέπει να είναι χωρίς λάθη και να βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του μπουκαλιού, όχι στο πλάι. Συγκρίνετε τον κωδικό παρτίδας και τον γραμμωτό κώδικα. Στην αυθεντική έκδοση, θα βρείτε τον γραμμωτό κώδικα στο πίσω μέρος αλλά και στη βάση του κλειστού κουτιού αρώματος.

Τσάντες Louis Vuitton

© makesushi1 / Shutterstock.com, © makesushi1 / Shutterstock.com

Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο σε όλη την τσάντα. Θα πρέπει να φαίνεται ομοιόμορφο σε όλη την τσάντα. Εάν κοπεί ένας κύκλος στη μία πλευρά της τσάντας, θα πρέπει να κοπεί στο ίδιο σημείο από την άλλη πλευρά.

Ελέγξτε εάν τα λογότυπα LV είναι ανεστραμμένα στο πίσω μέρος της τσάντας. Δεδομένου ότι οι τσάντες Louis Vuitton είναι κατασκευασμένες από μια ενιαία συνεχή δερμάτινη λωρίδα, τα λογότυπα LV είναι τοποθετημένα σωστά μπροστά και ανάποδα στο πίσω μέρος της τσάντας.

Τα κουμπώματα θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με χρυσό φινίρισμα.

Δείτε ακόμη 7 τρόποι για να ξεχωρίσετε τις αυθεντικές τσάντες από τις απομιμήσεις

Κραγιόν MAC

© Tran Phan Thanh / Shutterstock.com

Το όνομα της απόχρωσης και του γραμμικού κώδικα πρέπει να αναγράφονται στην ετικέτα.

Διαβάστε τον αύξοντα αριθμό στη βάση του κραγιόν. Τα αυθεντικά κραγιόν MAC έχουν σειριακούς αριθμούς που ξεκινούν με A, B ή C, ακολουθούμενοι συνήθως από 2 ψηφία, όπως A44 ή B32.

Ελέγξτε το λογότυπο MAC στο καπάκι. Το αυθεντικό θα πρέπει να φαίνεται σχεδόν χαραγμένο στο καπάκι του κραγιόν και η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι πολύ μικρότερη σε ύψος, με τα γράμματα να τοποθετούνται πολύ κοντά μεταξύ τους. Οι κουκκίδες και στις δύο πλευρές του γράμματος «A» πρέπει επίσης να είναι τέλεια στρογγυλές.

Μυρίστε το κραγιόν. Αν είναι αυθεντικό, θα παρατηρήσετε ένα ήπιο άρωμα βανίλιας. Οι απομιμήσεις μπορεί να μυρίζουν φρούτο ή γλυκό.

Βραχιόλι Cartier Love

© Art of Life / Shutterstock.com

Σε αυθεντικά κοσμήματα Cartier, θα βρείτε μια σφραγίδα που υποδεικνύει τον τύπο του μετάλλου, όπως Au 750 ή 750 για χρυσό 18 καρατίων και Pt 950 ή 950 για πλατίνα.

Ένα γνήσιο βραχιόλι Cartier Love ζυγίζει από 1 έως 1,3 ουγγιές, ανάλογα με το σχέδιο.

Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό. Εκτός από το τυπικό σήμα κατατεθέν που βρίσκεται σε όλα τα κοσμήματα Cartier, και τα δύο μισά του βραχιολιού Love θα φέρουν τον αύξοντα αριθμό του βραχιολιού.

Crocs

© NeydtStock / Shutterstock.com

Τα γνήσια Crocs έχουν ένα λογότυπο Duke τυπωμένο στην εσωτερική σόλα. Θα πρέπει να υπάρχουν 2 μάτια και 6 ομοιόμορφες προεξοχές στην πλάτη και να φαίνονται 2 χέρια, το καθένα με 3 δάχτυλα.

Τα γνήσια Crocs έχουν κυκλικές προεξοχές στην εσωτερική σόλα για καλύτερο περπάτημα.

Στα αυθεντικά υποδήματα, θα πρέπει να υπάρχει ένα λογότυπο Crocs στο κέντρο της σόλας στη μία πλευρά.

Τζιν Levi’s

© AJSTUDIO PHOTOGRAPHY / Shutterstock.com

Ελέγξτε την ετικέτα. Στα αυθεντικά Levi’s, το μοντέλο, η μέση και το μέγεθος υποδεικνύονται πάντα με μαύρα γράμματα. Αυτό συμβαίνει γιατί πρώτα δημιουργείται μια γενική ετικέτα και στη συνέχεια αυτά τα χαρακτηριστικά τυπώνονται σε κάθε συγκεκριμένο ζευγάρι τζιν.

Η δερμάτινη ετικέτα δεν θα είναι πολύ ανοιχτή ή πολύ σκούρα και τα γράμματα δεν θα ξεθωριάσουν με τη φθορά.

Οι ετικέτες που δεν είναι κεντραρισμένες ή ορθογραφικά λάθη είναι επιπλέον σημάδια ότι το τζιν μπορεί να είναι απομίμηση.

Δείτε επίσης Πώς να Ξεχωρίσετε ένα Αυθεντικό Προϊόν από μια Απομίμηση σε 14 Δημοφιλείς Εμπορικές Μάρκες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τροφές που Ιδρώνουν: Αυτά σας Κάνουν να Ιδρώσετε Περισσότερο και από μια Καυτή Μέρα

Τροφές που Ιδρώνουν: Αυτά σας Κάνουν να Ιδρώσετε Περισσότερο και από μια Καυτή Μέρα

Πώς να Βγάλετε το Καλλυντικό από το Σωληνάριο Χωρίς να Σπαταλάτε Ούτε μια Σταγόνα

Πώς να Βγάλετε το Καλλυντικό από το Σωληνάριο Χωρίς να Σπαταλάτε Ούτε μια Σταγόνα