in , , ,

Πώς να Ξεχωρίσετε ένα Αυθεντικό Προϊόν από μια Απομίμηση σε 14 Δημοφιλείς Εμπορικές Μάρκες

αυθεντικά προϊόντα,απομίμησεις,συμβουλές για προϊόντα,χρήσιμα,
αυθεντικά προϊόντα,απομίμησεις,συμβουλές για προϊόντα,χρήσιμα,

Πολλές γνωστές μάρκες αντιμετωπίζουν το ζήτημα των παραποιημένων προϊόντων. Αυτό όχι μόνο προκαλεί οικονομική βλάβη και ζημιά στη φήμη των εταιρειών, αλλά θέτει σε κίνδυνο την ευημερία των πελατών τους. Τα προϊόντα απομιμήσεις που κατασκευάζονται από υλικά χαμηλού κόστους τείνουν να έχουν μικρή διάρκεια ζωής και μπορούν ακόμη και να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία. 7 Χρήσιμες Συμβουλές για να Εντοπίσετε Απομιμήσεις Προϊόντων

Τζιν Levi’s

© Michael Carian / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Το τζιν Levi’s έχει σχέδιο τοξοειδούς ραφής που σχηματίζει ένα διαμάντι στις πίσω τσέπες. Εάν η τοξοειδής ραφή είναι λανθασμένη ή το διαμάντι λείπει, τα τζιν είναι πιθανότατα απομίμηση.

© Jamiecat * / Flickr, © CC BY 2.0

Τα αυθεντικά τζιν Levi’s θα είχαν μια κόκκινη, κίτρινη, πράσινη ή άσπρη ετικέτα Levi’s με πεζό “e” στο λογότυπο, εάν κατασκευάζονταν μετά το 1971. Τα πριτσίνια θα έπρεπε να έχουν “L.S. & ΣΙΑ S.F.” σφραγισμένο πάνω τους. Εάν τα πριτσίνια δεν έχουν αυτά τα γράμματα, τα τζιν είναι πιθανότατα μαϊμού.

Ρούχα Ralph Lauren

© Keith Allison from Owings Mills, USA / Morgan Pressel / Wikimedia Commons, © CC BY-SA 2.0

Για να αναγνωρίσετε τα αυθεντικά από τις απομιμήσεις, ελέγξτε την ετικέτα κάτω από το γιακά. Το όνομα στην παλιά έκδοση είναι φτιαγμένο με γκρι ή ασημί νήματα, ενώ η νέα έκδοση είναι κίτρινη. Ελέγξτε για το λογότυπο του αναβάτη, το οποίο θα πρέπει να είναι καλά ραμμένο χωρίς μελάνι ή χαλαρά άκρα.

Ρολόι Tissot

brightside

Τα αυθεντικά ρολόγια έχουν ένα κεφαλαίο «Τ» χαραγμένο στο στέμμα ή τη λαβή με περιέλιξη. Εάν το γράμμα είναι κολλημένο ή βαμμένο, το ρολόι είναι πιθανότατα ψεύτικο.

Παπούτσια Converse

brightside

Τα αυθεντικά παπούτσια Converse έχουν γλώσσα με λεπτομέρειες για το μοντέλο, συμπεριλαμβανομένου του σειριακού αριθμού, του υλικού και του μεγέθους. Η τελευταία στήλη δίνεται πάντα σε εκατοστά. αν λέει “mm”, είναι πιθανό να είναι απομίμηση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

brightside

Τα ψεύτικα παπούτσια Converse μπορεί να μην έχουν ένα μικρό αστέρι στο κέντρο της σόλας ενώ τα αυθεντικά έχουν διαμάντια σαν βάφλα με κάθετες και οριζόντιες γραμμές.

Μπουφάν North Face

© Alan C. / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Ελέγξτε τα φερμουάρ των προϊόντων The North Face, καθώς τα γνήσια μπουφάν έχουν το λογότυπο YKK τόσο στο φερμουάρ όσο και στο μηχανισμό. Το φερμουάρ πρέπει να κινείται ομαλά.

Crocs

© Ben Schumin / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Τα αυθεντικά έχουν πάντα το λογότυπο της εταιρείας, έναν κροκόδειλο Duke, με 6 καμπούρες στην πλάτη και 3 δάχτυλα των ποδιών. Εάν αυτές οι λεπτομέρειες διαφέρουν, το προϊόν είναι πιθανόν απομίμηση.

Καπέλα New Era

© seeshooteatrepeat / Shutterstock.com

Τα γνήσια καπέλα έχουν πάντα ειδικές κορδέλες στην άλλη πλευρά, που εμφανίζουν το εμπορικό σήμα New Era και το λογότυπο του συγκεκριμένου μοντέλου.

Δείτε ακόμη 7 τρόποι για να ξεχωρίσετε τις αυθεντικές τσάντες από τις απομιμήσεις

Γυαλιά ηλίου Ray-Ban

© J Setiawan / Flickr, © CC BY 2.0

Ελέγξτε τα επιθέματα μύτης για το σύμβολο “RB” για να ξεχωρίσετε τα ψεύτικα και τα αυθεντικά γυαλιά Ray-Ban. Τα μαξιλαράκια μύτης πρέπει να είναι διαφανή ή ανοιχτό ροδακινί και οι μεντεσέδες να βιδώνονται στο πλαίσιο με τέσσερα μεταλλικά πριτσίνια.

Ugg παπούτσια

© SPERA / www.spera.de / Flickr, © CC BY 2.0

Το αριστερό παπούτσι των αυθεντικών Ugg έχει ένα ειδικό αυτοκόλλητο με το λογότυπο της εταιρείας και μια φωτογραφία του ήλιου που αλλάζει χρώμα όταν περιστρέφεται. Τα πέλματα πρέπει να έχουν το όνομα της εταιρείας και ένα μεγάλο “R” σε κύκλο.

Χειριστήρια Хbox

brightside

Ένα αυθεντικό χειριστήριο Xbox έχει ένα ειδικό εξόγκωμα στην κορυφή του καλωδίου, το οποίο λείπει από τις απομιμήσεις.

Πέδιλα Birkenstock

© CoCreatr / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Τα γνήσια πέδιλα Birkenstock έχουν όλες τις πληροφορίες για το προϊόν στους πάτους, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου της εταιρείας, “Made in Germany” και μιας εικόνας ποδιών, μαζί με το μέγεθος σε 3 διαφορετικές μετρήσεις.

Σακίδια πλάτης και τσάντες Kånken

© nito103 / Depositphotos.com

Τα αυθεντικά προϊόντα Kånken έχουν διπλές βελονιές, φερμουάρ YKK και το λογότυπο Fjällräven στη μία πλευρά της γλώσσας και το λογότυπο Fox στην άλλη.

Παπούτσια Adidas

© halfrain / Flickr, © CC BY-SA 2.0

Ελέγξτε τις τρύπες των κορδονιών για να ξεχωρίσετε τα γνήσια παπούτσια Adidas από τα ψεύτικα. Τα αυθεντικά σπάνια έχουν μεταλλικούς κρίκους εκεί.

Παιχνίδια Lego

brightside

Τα γνήσια παιχνίδια Lego έχουν πιο στρογγυλεμένες και ομαλές γραμμές και ένα εταιρικό λογότυπο σε κάθε στοιχείο. Το λογότυπο βρίσκεται πάνω από την υπόλοιπη επιφάνεια και δεν είναι απλώς σχεδιασμένο, καθιστώντας δύσκολη την αφαίρεσή του.

Δείτε επίσης 7 έξυπνες συμβουλές για να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κουρέματα για να φαίνεσαι μικρότερη - Έτσι θα κάνεις τα Μαλλιά σου για να κόψεις 5 με 10 Χρόνια!

Κουρέματα για να φαίνεσαι μικρότερη – Έτσι θα κάνεις τα Μαλλιά σου για να κόψεις 5 με 10 Χρόνια!

ωρίμανση άγουρου αβοκάντο,κόλπο μαγειρικής,συμβουλές μαγειρικής,χρήσιμα,

Με Αυτό το Έξυπνο Κόλπο θα Μαλακώσετε Αμέσως ένα Άγουρο Αβοκάντο