in , , ,

7 Χρήσιμες Συμβουλές για να Εντοπίσετε Απομιμήσεις Προϊόντων

απομιμήσεις προϊόντων,εντοπισμός απομιμήσεων προϊόντων,συμβουλές για απομιμήσεις προϊόντων,χρήσιμα,
απομιμήσεις προϊόντων,εντοπισμός απομιμήσεων προϊόντων,συμβουλές για απομιμήσεις προϊόντων,χρήσιμα,

Από τα αθλητικά παπούτσια Adidas και τις τσάντες Louis Vuitton μέχρι τα αρώματα και καλλυντικά Chanel, η συνολική αξία των προϊόντων απομίμησης αναμένεται να αυξηθεί κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια ευρώ. Και ενώ ορισμένες απομιμήσεις φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με τα πρωτότυπα προϊόντα, μπορεί να σας θέσουν σε κίνδυνο επειδή δεν περνούν από πιστοποίηση και έλεγχο. 7 τρόποι για να ξεχωρίσετε τις αυθεντικές τσάντες από τις απομιμήσεις

Παπούτσια Adidas

© DenisMArt / Depositphotos.com
  • Στα αυθεντικά παπούτσια της Adidas οι τρύπες για τα κορδόνια δεν είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, εκτός από ορισμένα παλαιότερα μοντέλα. Επίσης, μην ξεχάσετε να μετρήσετε πόσες είναι. Τα αυθεντικά μοντέλα έχουν πάντα 6 οπές στα παιδικά και γυναικεία και 7 στα ανδρικά.
  • Ελέγξτε το λογότυπο της φτέρνας. Εάν είναι γνήσιο, το μέγεθός του γεμίζει το πίσω μέρος της φτέρνας με ομοιόμορφο τρόπο. Τα ψεύτικα ζευγάρια έχουν συνήθως ένα μικρό, παραμορφωμένο και ανορθόγραφο λογότυπο.
© IIIARK / Shutterstock.com
  • Δώστε προσοχή στο σχήμα της φτέρνας. Στο αυθεντικό θα είναι επίπεδο, ενώ στο ψεύτικο θα είναι στρογγυλεμένο. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι η Adidas δεν έχει κυκλοφορήσει παπούτσια με τακούνι εδώ και χρόνια, οπότε τα πραγματικά αθλητικά παπούτσια δεν θα έχουν τακούνι.
  • Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα της γλώσσας του παπουτσιού. Ένα αυθεντικό ζευγάρι θα έχει 2 διαφορετικούς σειριακούς αριθμούς τόσο για το δεξί όσο και για το αριστερό παπούτσι. Ένα ψεύτικο ζευγάρι θα έχει πάντα τον ίδιο σειριακό αριθμό και για τα δύο παπούτσια.

Άρωμα Chanel

© Asma Gamal / Pexels
  • Πρώτα, ελέγξτε την εμφάνιση του μπουκαλιού. Η ετικέτα πρέπει να είναι φτιαγμένη με υπερυψωμένα γράμματα και να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένη. Ελέγξτε το μικρό κολάρο γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού. Θα πρέπει να είναι κεντραρισμένο και να ταιριάζει στο λαιμό.
  • Κοιτάξτε το κάτω μέρος του μπουκαλιού. Η εκτύπωση δεν πρέπει να έχει ορθογραφικά λάθη και να είναι σε ευθυγράμμιση με το μπουκάλι, όχι στραβά. Συγκρίνετε τον κωδικό παρτίδας και τον γραμμωτό κώδικα. Στην αρχική έκδοση, θα βρείτε τον γραμμωτό κώδικα ακριβώς στο πίσω μέρος και επίσης στο κάτω μέρος του κουτιού αρώματος που δεν έχει ανοίξει.

Τσάντες Louis Vuitton

© makesushi1 / Shutterstock.com, © makesushi1 / Shutterstock.com
  • Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι συνεχές σε όλη την τσάντα. Θα πρέπει να φαίνεται ίσιο και να είναι μια κατοπτρική εικόνα του εαυτού μέχρι το τέλος της τσάντας. Εάν ένα σχέδιο κύκλου κόβεται στη μία πλευρά της τσάντας, θα πρέπει να αποκοπεί στο ίδιο σημείο στην άλλη πλευρά.
  • Ελέγξτε για ανάποδα LV στο πίσω μέρος της τσάντας. Επειδή οι τσάντες Louis Vuitton είναι κατασκευασμένες από μια συνεχή δερμάτινη λωρίδα, τα LV πρέπει να είναι με τη δεξιά πλευρά προς τα πάνω στο μπροστινό μέρος και ανάποδα στο πίσω μέρος.
  • Επιθεωρήστε το υλικό και το φερμουάρ της τσάντας για την ποιότητα. Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από πραγματικό μέταλλο με επίστρωση χρυσού.

Δείτε ακόμη 7 έξυπνες συμβουλές για να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις

Κραγιόν MAC

© Tran Phan Thanh / Shutterstock.com
  • Ελέγξτε τη συσκευασία. Το όνομα της απόχρωσης και του γραμμικού κώδικα πρέπει να αναγράφεται στο αυτοκόλλητο.
  • Διαβάστε τον σειριακό αριθμό στη βάση του κραγιόν. Τα γνήσια MAC έχουν σειριακούς αριθμούς που ξεκινούν με A, B ή C, ακολουθούμενοι συνήθως από 2 αριθμούς, όπως, για παράδειγμα, A44 ή B32.
  • Ελέγξτε το λογότυπο MAC στο καπάκι του κραγιόν. Το αυθεντικό θα πρέπει να μοιάζει σαν να είναι σχεδόν σκαλισμένο στο καπάκι και η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι πολύ μικρότερη σε ύψος με τα γράμματα κοντά. Οι κουκκίδες και στις δύο πλευρές του «Α» πρέπει επίσης να είναι τέλεια στρογγυλές.
  • Μυρίστε το κραγιόν. Αν είναι γνήσιο, θα παρατηρήσετε ένα απαλό άρωμα βανίλιας. Τα ψεύτικα κραγιόν MAC μπορεί να μυρίζουν φρούτα ή καραμέλα.

Το βραχιόλι Cartier Love

© Art of Life / Shutterstock.com
  • Τα πραγματικά κοσμήματα Cartier θα σφραγιστούν με τον αντίστοιχο τύπο μετάλλου, όπως Au 750 ή 750 για χρυσό 18 καρατίων καθώς και Pt 950 ή 950 για πλατίνα.
  • Ζυγίστε το βραχιόλι. Ένα γνήσιο βραχιόλι Cartier Love ζυγίζει 30 έως 38 γραμμάρια, ανάλογα με το σχέδιο.
  • Ελέγξτε τον σειριακό αριθμό. Εκτός από την τυπική στάμπα που έχουν όλα τα κοσμήματα Cartier, και τα δύο μισά του βραχιολιού Love θα περιλαμβάνουν τον αύξοντα αριθμό του βραχιολιού.

Crocs

© NeydtStock / Shutterstock.com
  • Ελέγξτε το λογότυπο. Τα γνήσια Crocs έχουν ένα αποτυπωμένο λογότυπο κροκόδειλου στην εσωτερική σόλα. Θα πρέπει να έχει 2 μάτια και 6 ομοιόμορφα εξογκώματα στην πλάτη του, με 2 χέρια ορατά, το καθένα με 3 δάχτυλα.
  • Τα αυθεντικά Crocs πρέπει να έχουν μύτες κυκλοφορίας στους πάτους.
  • Ελέγξτε τις σόλες των παπουτσιών. Τα αυθεντικά περιλαμβάνουν το λογότυπο Crocs στο κέντρο του κάτω μέρους στη μία πλευρά της σόλας.

Τζιν Levi’s

© AJSTUDIO PHOTOGRAPHY / Shutterstock.com
  • Ελέγξτε την ετικέτα για τυχόν λάθη. Τα γνήσια Levi’s έχουν πάντα τις διαστάσεις του μοντέλου, της μέσης και των ποδιών τυπωμένες με μαύρα γράμματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρώτα δημιουργούν την ετικέτα και στη συνέχεια εκτυπώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά σε κάθε συγκεκριμένο ζευγάρι τζιν.
  • Το δέρμα της ετικέτας δεν πρέπει να είναι πολύ ανοιχτό ή πολύ σκούρο και η ετικέτα δεν πρέπει να ξεθωριάζει κατά το πλύσιμο.
  • Οι ακεντράριστες ετικέτες ή τα ορθογραφικά λάθη είναι περαιτέρω ενδείξεις ότι το τζιν είναι απομίμηση.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Κόλπα για να Εντοπίσετε Εύκολα μια Απομίμηση Επώνυμων Ειδών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση τοίχου με ξύλινες σανίδες,ρουστίκ διακόσμηση,ιδέες διακόσμησης τοίχου,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

25 Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου με Ξύλινες Σανίδες για Ρουστίκ Ατμόσφαιρα

33 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού σε Γκρι και Ροζ Αποχρώσεις

33 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού σε Γκρι και Ροζ Αποχρώσεις