Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να λαχταράτε ένα αβοκάντο μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε ότι το είναι εντελώς ανώριμο; Με ένα απλό και έξυπνο κόλπο μπορείτε να μαλακώσετε ένα άγουρο αβοκάντο για να το γευτείτε αμέσως. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Ξεφλουδίστε το αβοκάντο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαντολίνο κουζίνας ή μαχαίρι και κάντε λεπτές φέτες μέχρι το κουκούτσι, περιστρέφοντας και επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία μόλις το χτυπήσετε. Απλώστε τις φέτες σε μία στρώση σε ένα πιάτο.
Τώρα, εδώ συμβαίνει η μαγεία. Στύψτε ένα λεμόνι παντού, και στη συνέχεια πασπαλίστε γενναιόδωρα αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και λίγο φρέσκο αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Διατηρήστε το απλό και νόστιμο ως έχει ή προσθέστε ό,τι θέλετε για να το κάνετε ένα πλήρες γεύμα.
Αυτή η γρήγορη και εύκολη συνταγή, που αναφέρεται δεόντως ως «ανώριμο καρπάτσιο αβοκάντο», μετατρέπει το μη βρώσιμο φρούτο σας σε ένα «μαλακό και έτοιμο για κατανάλωση μέσα σε πέντε λεπτά».
@thatdudecancook You’ll never have to wait on an Avocado EVER AGAIN #avocado ♬ original sound – Sonny Hurrell
Δείτε επίσης 4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν