in , , , ,

Πλακάκια Τερακότα: 52 Ιδέες για να επιλέξετε για το Μπάνιο

Πλακάκια Τερακότα: 52 Ιδέες για να επιλέξετε για το Μπάνιο
Πλακάκια Τερακότα: 52 Ιδέες για να επιλέξετε για το Μπάνιο

Τα γήινα χρώματα και οι υφές συγκαταλέγονται στις κορυφαίες τάσεις διακόσμησης σήμερα. Εάν θέλετε και τα δύο, τοποθετήσετε πλακάκια τερακότα στο μπάνιο σας. Δείτε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχει αυτός ο τύπος πλακιδίων και πώς μπορεί να μεταμορφώσει το μπάνιο σας. Πλακάκια από Τερακότα: 42 Ιδέες Διαχρονικής Διακόσμησης Σπιτιού

52 Ιδέες για Πλακάκια Τερακότα για το Μπάνιο

Τι είναι το πλακάκι τερακότα

Είναι ένα είδος πλακιδίων από πηλό που διαμορφώνεται και στη συνέχεια ψήνεται για να γίνει σκληρό. Μερικά πλακάκια τερακότα είναι λειασμένα για να δημιουργήσουν μια επιφάνεια που μειώνει την απορρόφηση νερού. Η τερακότα έχει θερμά γήινα χρώματα από κίτρινο έως κόκκινο, καφέ και ροζ.

Υπάρχουν δύο κύρια φινιρίσματα πλακιδίων τερακότα: με σμάλτο ή χωρίς. Τα επισμαλτωμένα έχουν χρωματιστή ή διαφανή υαλώδη επίστρωση. Αυτή προστατεύει από το νερό και αποτρέπει τους λεκέδες και τη δημιουργία μούχλας. Τα δεύτερα δεν έχουν προστατευτική επίστρωση, αλλά πιο φυσική εμφάνιση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των πλακιδίων τερακότα

Τα πλακάκια τερακότα είναι πολύ ανθεκτικά. Τα επισμαλτωμένα είναι πιο ανθεκτικά αλλά και αυτά χωρίς σμάλτο με εάν ποιοτικό σφραγιστικό έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια.

Δημιουργούν ένα γήινο στυλ με βάθος και υφή. Είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε μοντέρνα και φιλόξενα μοντέρνα μεσογειακά, μοντέρνα γήινα και wabi-sabi μπάνια και δίνουν μια μοντέρνα αίσθηση και σε οποιοδήποτε άλλο μπάνιο.

Είναι βιώσιμη επιλογή καθώς ο πηλός είναι ένα οικονομικό φυσικό προϊόν σε σύγκριση με τη φυσική πέτρα και τα πλακάκια πορσελάνης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Μεγάλα Πλακάκια Μπάνιου: 54 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των πλακιδίων τερακότα

Η τερακότα είναι πορώδες υλικό παρόμοιο με το φυσικό τραβερτίνη. Το σμάλτο και η σφράγιση καθιστούν τα πλακάκια πιο ανθεκτικά στο νερό αλλά γλιστρούν όταν είναι βρεγμένα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 33 Ιδέες για Πλακάκια Μπάνιου σε Απομίμηση Ξύλου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Καθαρίσω κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών από τα Ρούχα μου

Πως να Καθαρίσω κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών από τα Ρούχα μου

κίτρινοι λεκέδες τσιγάρου,κιτρινισμένα δάχτυλα,κιτρινισμένα νύχια,φροντίδα νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Πώς να Αφαιρέσετε τους Κίτρινους Λεκέδες Τσιγάρου από τα Δάχτυλα και τα Νύχια