in , , ,

Πως να Καθαρίσω κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών από τα Ρούχα μου

Πως να Καθαρίσω κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών από τα Ρούχα μου
Πως να Καθαρίσω κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών από τα Ρούχα μου

Τα περιττώματα πουλιών και οι κουτσουλιές στα ρούχα είναι ένα πρόβλημα που γίνεται πιο ενοχλητικό την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μόλις συμβεί, πώς μπορείτε να τα καθαρίσετε; Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες από Κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών σε Έπιπλα Κήπου

freepik

Πως να Καθαρίσω κουτσουλιές από τα Ρούχα μου

Πρώτα πρέπει να τα αφήσετε να στεγνώσουν εντελώς. Στη συνέχεια ξύστε τα με ένα στομωμένο μαχαίρι ή ένα κουτάλι.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό. Τα περιττώματα πουλιών περιέχουν πρωτεΐνες, έτσι το ζεστό νερό μπορεί να τις διεισδύσει στο ρούχο και οι λεκέδες θα γίνουν ακόμα πιο επίμονοι.

Ανακατέψτε απορρυπαντικό ρούχων με νερό και ρίξτε το διάλυμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε το πάνω στο λεκέ και περιμένετε μέχρι να μουλιάσει στο ύφασμα. Στη συνέχεια, ψεκάστε το για άλλη μια φορά.

freepik

Πάρτε ένα πανί και τρίψτε το ρούχο. Ωστόσο, μην πιέζετε πολύ δυνατά γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε τον λεκέ. Όταν σχηματιστεί αφρός, αφαιρέστε την περίσσεια του. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Ο λεκές μπορεί να μην ξεκολλήσει με την πρώτη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μην σταματήσετε να εργάζεστε διαφορετικά το ρούχο θα στεγνώσει. Δεν θέλετε ο λεκές να στεγνώσει και να μείνει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν ο λεκές βρίσκεται σε πολύ λεία επιφάνεια, χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να τον καθαρίσετε.

Δείτε ακόμη Πως να Καθαρίσετε Περιττώματα Πουλιών από το Αυτοκίνητο Χωρίς να Αφήσετε Γρατσουνιές

freepik

Όταν είστε σίγουροι ότι δεν ωφελεί να βάζετε άλλο διάλυμα, ήρθε η ώρα να πλύνετε το ρούχο με το χέρι στα σημεία των λεκέδων ΜΟΝΟ.

Ανοίξτε τη βρύση και ρίξτε νερό στο εξωτερικό του ρούχου. Η υψηλή πίεση του νερού θα διώξει τα υπολείμματα περιττωμάτων. Τέλος, πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο.

freepik

Εάν ο λεκές παραμείνει μετά το πλύσιμο του ρούχου, σημαίνει ότι η χρωστική ουσία που υπάρχει στα περιττώματα έχει εμποτιστεί στο ύφασμα. Τότε μουλιάστε το ρούχο σε διάλυμα χλιαρού νερού με καθαριστικό λεκέδων που περιέχει ενεργό οξυγόνο. Μετά από αρκετές ώρες πλύνετε το ρούχο.

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Κουτσουλιές Πουλιών στο Μπαλκόνι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αλάτι πλυντηρίου πιάτων,αντιμετώπιση ζιζανίων,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Γιατί Πρέπει να Ρίξετε Αλάτι Πλυντηρίου Πιάτων στον Κήπο

Πλακάκια Τερακότα: 52 Ιδέες για να επιλέξετε για το Μπάνιο

Πλακάκια Τερακότα: 52 Ιδέες για να επιλέξετε για το Μπάνιο