in , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες από Κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών σε Έπιπλα Κήπου

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες από Κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών σε Έπιπλα Κήπου
Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες από Κουτσουλιές και Περιττώματα Πουλιών σε Έπιπλα Κήπου

Τα περιττώματα πουλιών στα έπιπλα κήπου είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αντιμετωπίσετε στον κήπο σας. Αξίζει να ξέρετε πώς να τα καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο πρώτος και πιο σημαντικός κανόνας είναι να ενεργείτε γρήγορα όταν παρατηρήσετε λεκέδες από περιττώματα πουλιών. Όσο περισσότερο καθυστερείτε, τόσο πιο πιθανό είναι να κολλήσουν ακόμα περισσότερο στα έπιπλα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τα περιττώματα (ξηρά ή υγρά) με ένα μαχαίρι ή ένα κουτάλι. Πως να Καθαρίσετε Περιττώματα Πουλιών από το Αυτοκίνητο Χωρίς να Αφήσετε Γρατσουνιές

freepik

Βούρτσα και απορρυπαντικό για να καθαρίσετε κουτσουλιές πουλιών

Η ευκολότερη τεχνική για να αφαιρέσετε λεκέδες από περιττώματα πουλιών, είναι να βουρτσίσετε καλά τη λερωμένη περιοχή. Ρίξτε χλιαρό νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και προσθέστε λίγο απορρυπαντικό ρούχων. Ψεκάστε το μείγμα στον λεκέ και ξεκινήστε το τρίψιμο με μια βούρτσα με σκληρές τρίχες (μια παλιά οδοντόβουρτσα θα λειτουργήσει επίσης αν δεν έχετε βούρτσα). Φροντίστε να το κάνετε αυτό για να μην απλώνετε περισσότερο τον λεκέ. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε τα έπιπλα με νερό.

freepik

Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Χρησιμοποιώντας ένα σταγονόμετρο, απλώστε μερικές σταγόνες υπεροξείδιο του υδρογόνου στον λεκέ. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

pinterest

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα για να Κρατήσετε τα Περιστέρια Μακριά από το Μπαλκόνι σας Χωρίς Να Τα Βλάψετε

Μαγειρική σόδα

Φτιάξτε μια πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και απλώστε την απευθείας στον λεκέ. Αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά. Όταν καθαρίζετε ξύλινα έπιπλα, φροντίστε να ενεργείτε γρήγορα γιατί η μαγειρική σόδα μπορεί να βλάψει το ξύλο.

freepik

Απορρυπαντικό πιάτων

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας απορρυπαντικού πιάτων με 2 φλιτζάνια νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι με σπρέι για να ψεκάσετε το μείγμα ή απλά να το ρίξετε στη λεκιασμένη περιοχή. Στη συνέχεια, με ένα καθαρό πανί ή χαρτοπετσέτα, σκουπίστε τον λεκέ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

freepik

Αν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο – χλωρίνη

Για τους πιο επίμονους λεκέδες από περιττώματα πουλιών,, μερικές φορές δεν μένει τίποτα άλλο να κάνετε παρά να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα με βάση τη χλωρίνη και νερό. Εφαρμόστε το διάλυμα απευθείας στον λεκέ χρησιμοποιώντας ένα καθαρό σφουγγάρι. Το Αφήστε το για τουλάχιστον μισή ώρα και μετά καθαρίστε τα υπολείμματα με ένα σφουγγάρι.

freepik

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Κουτσουλιές Πουλιών στο Μπαλκόνι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Βγάλετε το Καλλυντικό από το Σωληνάριο Χωρίς να Σπαταλάτε Ούτε μια Σταγόνα

Πώς να Βγάλετε το Καλλυντικό από το Σωληνάριο Χωρίς να Σπαταλάτε Ούτε μια Σταγόνα

Εξαφανίζουμε τα Ζιζάνια στα Πλακόστρωτα του Κήπου χωρίς πολλά χρήματα με ξίδι

Εξαφανίζουμε τα Ζιζάνια στα Πλακόστρωτα του Κήπου χωρίς πολλά χρήματα με ξίδι