in , , , ,

7 Κόλπα για να Κρατήσετε τα Περιστέρια Μακριά από το Μπαλκόνι σας Χωρίς Να Τα Βλάψετε

7 Κόλπα για να Κρατήσετε τα Περιστέρια Μακριά από το Μπαλκόνι σας Χωρίς Να Τα Βλάψετε
7 Κόλπα για να Κρατήσετε τα Περιστέρια Μακριά από το Μπαλκόνι σας Χωρίς Να Τα Βλάψετε

Τα περιστέρια είναι όμορφα αλλά όταν αποφασίσουν να κάνουν το μπαλκόνι σας καταφύγιο, μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση και ζημιά. Τα περιττώματά τους, τα φτερά και ο συνεχής θόρυβος μπορεί να γίνουν πραγματικό πρόβλημα. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά αποτελεσματικά κόλπα για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι σας ανθρώπινα και αποτελεσματικά. Τα έντομα προτιμούν το δικό σου σπίτι: 8 πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε για να τα εξαφανίσετε

7 Κόλπα για να Κρατήσετε τα Περιστέρια Μακριά από το Μπαλκόνι σας

Πώς να Διώξω τα περιστέρια απο το μπαλκόνι μου

Δίχτυα για περιστέρια

Η τοποθέτηση διχτυών περιστεριών είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να αποτρέψετε τα περιστέρια να προσγειωθούν και να φωλιάσουν στο μπαλκόνι σας. Αυτά τα δίχτυα, κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό, στρατηγικά τοποθετημένα, αποτρέπουν την πρόσβαση των περιστεριών στο μπαλκόνι.

Απωθητικά υπερήχων

Εκπέμπουν ήχους που ακούγονται μόνο στα περιστέρια και άλλα παρόμοια πλάσματα, ενοχλώντας τα και πείθοντάς τα να αναζητήσουν καταφύγιο αλλού. Είναι συσκευές που μπορούν να τοποθετηθούν στο μπαλκόνι και είναι πολύ αποτελεσματικές στο να τα κρατούν μακριά.

Απωθητικές ταινίες πτηνών

Είναι εύκαμπτες λωρίδες από πλαστικό ή μέταλλο που μπορούν να στερεωθούν στο μπαλκόνι. Στα περιστέρια δεν αρέσει το περπάτημα σε αυτές τις ταινίες καθώς είναι ασταθείς και άβολες, επομένως τείνουν να αποφεύγουν τις περιοχές όπου είναι εγκατεστημένες.

Δείτε ακόμη Το Κόλπο για να Διώξετε τους Σκόρους Τροφίμων από τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Φυσικά απωθητικά

Μερικές δυσάρεστες μυρωδιές για τα περιστέρια μπορούν να σας βοηθήσουν να τα κρατήσετε μακριά από το μπαλκόνι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια όπως μέντα, λεβάντα, δεντρολίβανο ή πιπεριά τσίλι, αραιωμένα σε νερό και ψεκασμένα σε επιφάνειες μπαλκονιού. Τα περιστέρια μισούν αυτές τις μυρωδιές και τείνουν να τις αποφεύγουν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανακλαστικά αντικείμενα και σκιάχτρα

Τα ανακλαστικά αντικείμενα, όπως η μεταλλική ταινία ή τα CD, μπορούν να δημιουργήσουν ένα οπτικό εφέ που τρομάζει τα περιστέρια. Σκιάχτρα ή μοντέλα αρπακτικών, όπως πλαστικές κουκουβάγιες ή γεράκια, μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο μπαλκόνι για να αποθαρρύνουν τα περιστέρια.

Τακτικός καθαρισμός και αφαίρεση τροφίμων

Διατηρήστε το μπαλκόνι σας καθαρό και απαλλαγμένο από υπολείμματα τροφών ή λιμνάζοντα νερά, καθώς τα περιστέρια έλκονται από τα υπολείμματα τροφών. Αφαιρέστε αμέσως κάθε φαγητό που έχει πέσει ή έχει μείνει έξω και καθαρίζετε το μπαλκόνι τακτικά για να μην γίνει σημείο έλξης.

Ανακλαστικά πάνελ ή φώτα που αναβοσβήνουν

Η εγκατάσταση ανακλαστικών πλαισίων ή φώτων που αναβοσβήνουν μπορεί να δημιουργήσει ένα οπτικό εφέ που μπερδεύει τα περιστέρια και τα κάνει να αναζητούν άλλα μέρη για ξεκούραση. Αυτή η στρατηγική διακόπτει τη ρουτίνα τους και τους αποθαρρύνει να συχνάζουν στο μπαλκόνι σας.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Κατσαρίδες στο Σπίτι: Γιατί Είναι Λάθος να τις Πατάτε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πόση Καφεΐνη Είναι Υπερβολική για την Καρδιά σας; Φτανετε το 400 χιλιοστόγραμμα την ημέρα; Οι επιπτώσεις

Πόση Καφεΐνη Είναι Υπερβολική για την Καρδιά σας; Φτάνετε το 400 χιλιοστόγραμμα την ημέρα; Οι επιπτώσεις

Ξύλινα Δάπεδα σε Σχήμα Ψαροκόκαλου: 52 Ιδέες για Αυτό Το Διαχρονικό Σχέδιο

Ξύλινα Δάπεδα σε Σχήμα Ψαροκόκαλου: 52 Ιδέες για Αυτό Το Διαχρονικό Σχέδιο