in , , , , ,

Μεγάλα Πλακάκια Μπανιου: 54 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

μεγάλα πλακάκια μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,
μεγάλα πλακάκια μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,

Από κεραμικό έως πορσελάνη, τα μεγάλα πλακάκια μπάνιου σας δίνουν μια πλούσια, απρόσκοπτη εμφάνιση λόγω του μεγέθους τους. Πλακάκια από Τερακότα: 42 Ιδέες Διαχρονικής Διακόσμησης Σπιτιού

54 Ιδέες για Μεγάλα Πλακάκια Μπανιου – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα των πλακιδίων μεγάλου σχήματος

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των πλακιδίων μεγάλου μεγέθους είναι οι λιγότερες γραμμές αρμών. Αυτό σημαίνει ότι ο τοίχος θα έχει ένα ομαλό, αδιάλειπτο φινίρισμα που τα μικρότερα πλακίδια δεν μπορούν να προσφέρουν. Τα πλακάκια δαπέδου μεγάλου μεγέθους είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς δημιουργούν οπτικό ενδιαφέρον.

Οι αρμοί μπορούν να αποτελέσουν μαγνήτη για τη βρωμιά οπότε όσο λιγότεροι, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, τα πλακάκια μεγαλύτερου μεγέθους είναι συχνά πιο εύκολο να καθαριστούν λόγω των μεγαλύτερων επιφανειών τους. Τα πλακάκια πορσελάνης είναι αδιάβροχα. Δεδομένου ότι είναι διαθέσιμα σε μεγαλύτερα μεγέθη, είναι μια πολύ καλή επιλογή για την περιοχή του ντους.

Η ευελιξία τους τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για διάφορες εφαρμογές στο σπίτι σας. Τα μεγαλύτερα μεγέθη είναι τέλεια ως πλακάκια τοίχου για να αναδείξουν σχέδια με ελάχιστους αρμούς.

Η χρήση πλακιδίων μεγάλου μεγέθους σε ένα μικρότερο δωμάτιο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Λιγότεροι αρμοί σημαίνουν λιγότερη οπτική διακοπή, κάνοντας το δωμάτιό σας πιο φαρδύ.

Δείτε ακόμη 44 Ιδέες για Μακρόστενα Πλακάκια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μειονεκτήματα των πλακιδίων μεγάλου σχήματος

Η τοποθέτηση πλακιδίων μεγάλου μεγέθους μπορεί να είναι δύσκολη και συνήθως απαιτεί επαγγελματικό χέρι. Μεγαλύτερα πλακάκια λόγω του μεγέθους και του βάρους τους, είναι πιο δύσκολο στο χειρισμό τους και απαιτούν επίπεδο υπόστρωμα για την αποφυγή ρωγμών.

Στα μεγαλύτερα πλακάκια δαπέδου είναι ορατές τυχόν για ατέλειες. Ακόμη και μικρά προβλήματα αλφαδιάσματος μπορούν να οδηγήσουν σε «χείλη» – όπου η άκρη ενός πλακιδίου κολλάει ψηλότερα από το διπλανό του.

Ενώ τα μεγάλα πλακάκια είναι εξαιρετικά για μια μοντέρνα, χωρίς ραφές συνεκτική εμφάνιση, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή αν προτιμάτε ένα πιο παραδοσιακό ή περίπλοκο μοτίβο. Τα μικρότερα πλακάκια προσφέρουν περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται για λεπτομερή σχέδια.

Εάν ένα πλακίδιο καταστραφεί, η αντικατάστασή του μπορεί να είναι πιο δύσκολη από τα μικρότερα, καθώς μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια.

Οι καμπύλες επιφάνειες ή οι τοίχοι ενδέχεται να μην είναι κατάλληλοι για μεγάλα πλακάκια λόγω του μεγέθους και της ακαμψίας τους.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 33 Ιδέες για Πλακάκια Μπάνιου σε Απομίμηση Ξύλου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

επιβίωση στο δάσος,συμβουλές επιβίωσης,χρήσιμα,περίεργα,

Αν Δείτε έναν Ανοιχτό Χώρο σε ένα Δάσος, Φύγετε Γρήγορα!

αδέσποτα σκυλιά,προστασία από αδέσποτα σκυλιά,κόλπα για αδέσποτα σκυλιά,συμβουλές για αδέσποτα σκυλιά,χρήσιμα,

Ένα Πράγμα που ΔΕΝ Πρέπει να Κάνετε αν Συναντήσετε έναν Αδέσποτο Σκύλο