in , ,

Αν Δείτε έναν Ανοιχτό Χώρο σε ένα Δάσος, Φύγετε Γρήγορα!

επιβίωση στο δάσος,συμβουλές επιβίωσης,χρήσιμα,περίεργα,
επιβίωση στο δάσος,συμβουλές επιβίωσης,χρήσιμα,περίεργα,

Τα δάση γύρω είναι πυκνά και δεν υπάρχει κατάλληλο μέρος για να στήσετε τη σκηνή σας. Στη συνέχεια, παρατηρείτε ένα ωραίο πράσινο ξέφωτο χωρίς δέντρα με μόνο μερικούς θάμνους χαμηλής ανάπτυξης. Λοιπόν, πηγαίνετε εκεί για να στήσετε τη σκηνή σας. 8 Κόλπα Επιβίωσης αν Χαθείτε στην Άγρια Φύση

Αν Δείτε έναν Ανοιχτό Χώρο σε ένα Δάσος, Φύγετε Γρήγορα!

Το έδαφος είναι ασυνήθιστα μαλακό και λείο, αλλά αυτό δεν σας ενοχλεί πολύ – τόσο το καλύτερο, τα πασαλάκια μπαίνουν στο χώμα σαν ένα μαχαίρι στο βούτυρο. Μέχρι να τελειώσετε, έχει ήδη νυχτώσει, οπότε μπαίνετε μέσα στη σκηνή για να κοιμηθείτε στον άνετο υπνόσακο σας.

Ξυπνάτε από μια υφέρπουσα αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Νιώθετε… βρεγμένοι; Αρχίζετε να στριφογυρίζετε μέσα στον υπνόσακο και είναι σχεδόν τελείως βρεγμένος από κάτω! Βγαίνετε βιαστικά από τη σκηνή όσο πιο γρήγορα μπορείτε και βλέπετε ότι έχει αρχίσει να βυθίζεται στο έδαφος. Αποδεικνύεται ότι έχετε στήσει σκήνη σε ένα βάλτο!

Δείτε ακόμη 12 Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης και Συμβουλές Επιβίωσης που Δεν Διδάσκονται στο Σχολείο

Και στάθηκες και τυχερός. Οι βάλτοι δεν είναι πάντα προφανείς – μερικές φορές δεν θα τους δεις καν μέχρι να βρεθείς μέχρι τα γόνατα σε λάσπη και μπελάδες.

Το να βγείτε από εκεί μπορεί επίσης να είναι δύσκολο: τα βρύα και οι ρίζες δημιουργούν μια απαλή επένδυση που σας τραβάει σιγά-σιγά κάτω και όταν προσπαθείτε να σηκώσετε τα πόδια σας, μπορεί να καταλήξετε χωρίς τις μπότες σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Το να καταλάβετε ένα δασικό βάλτο είναι αρκετά εύκολο όταν ξέρετε τι να ψάξετε. Εάν βρίσκεστε σε ένα πυκνό αλσύλλιο και βλέπετε ένα καταπράσινο, ηλιόλουστο ξέφωτο όπου δεν φυτρώνει τίποτα άλλο εκτός από βρύα και περιστασιακούς θάμνους, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για βάλτο.

Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε πατώντας ελαφρά σε αυτό το έδαφος. Αν αισθανθείτε ελαστικότητα, καλύτερα μείνετε μακριά. Ένα άλλο πράγμα για το οποίο ο βάλτος μπορεί να είναι επικίνδυνος είναι, παραδόξως, μια δασική πυρκαγιά. Εάν μείνετε πολύ κοντά σε ένα βάλτο και ανάψετε μια φωτιά, μπορεί να πιάσει, ειδικά αν φυσάει δυνατός άνεμος.

Οι βάλτοι και τα έλη είναι γεμάτα πίσσα κρυμμένη κάτω από τα στρώματα του νερού και των βρύων. Όταν αρχίσει να καίγεται, το σβήσιμο είναι σχεδόν αδύνατο. Κρατάτε πάντα μια απόσταση ασφαλείας από οποιοδήποτε βάλτο πριν ανάψετε μια φωτιά.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Εάν τα Μαλλιά σας Σηκώνονται Ξαφνικά, Έχετε Δευτερόλεπτα να Τρέξετε!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

83 Μοντέρνες Ιδέες Γκρι Διακόσμησης Μπάνιου

83 Μοντέρνες Ιδέες Γκρι Διακόσμησης Μπάνιου

μεγάλα πλακάκια μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,

Μεγάλα Πλακάκια Μπανιου: 54 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα