in , , , ,

Εάν τα Μαλλιά σας Σηκώνονται Ξαφνικά, Έχετε Δευτερόλεπτα να Τρέξετε!

Κάνετε μια βόλτα στο πάρκο! Ο ήλιος λάμπει και απολαμβάνετε τον καιρό. Τότε είναι που εντοπίζετε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κατακόρυφο σύννεφο. Λαμπερό λευκό στην αρχή, πλησιάζει ανησυχητικά γρήγορα, γίνεται πυκνό και μελάνι.

Ο ουρανός σκοτεινιάζει, και μια ριπή ανέμου σας φυσάει. Και τότε, τα μαλλιά σας αρχίζουν να σηκώνονται ξαφνικά! Αυτό είναι το σημάδι για να τρέξετε για τη ζωή σας – πρόκειται να σας χτυπήσει κεραυνός! Αυτή ακριβώς τη στιγμή, θετικά φορτία ανεβαίνουν στο σώμα σας. Φτάνουν προς το αρνητικά φορτισμένο μέρος της καταιγίδας. Εάν δεν αντιδράσετε γρήγορα, αυτά τα φορτία θα ενωθούν και θα τελειώσει άσχημα για εσάς. 8 Κόλπα Επιβίωσης αν Χαθείτε στην Άγρια Φύση

Εάν τα Μαλλιά σας Σηκώνονται Ξαφνικά, Έχετε Δευτερόλεπτα να Τρέξετε!

Αν δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτείτε, σκύψτε και προσπαθήστε να κάνετε τον εαυτό σας μικρότερο από τα αντικείμενα γύρω σας. Μην ξαπλώνετε στο έδαφος — μπορεί να είναι υγρό και, επομένως, να είναι εξαιρετικός αγωγός του ηλεκτρισμού.

Δείτε ακόμη 12 Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης και Συμβουλές Επιβίωσης που Δεν Διδάσκονται στο Σχολείο

Υπάρχουν επίσης και άλλα σημάδια που κραυγάζουν κίνδυνο κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας με κεραυνούς. Οι παλάμες σας μπορεί να αρχίσουν να ιδρώνουν. Μπορεί να ακούσετε παράξενους ήχους τριξίματος, βουητού ή δόνησης που προέρχονται από μεταλλικά αντικείμενα κοντά.

Το δέρμα σας μπορεί να αρχίσει να μυρμηγκιάζει. Μπορεί να υπάρχει μια περίεργη μεταλλική γεύση στο στόμα σας. Εάν είστε σίγουροι ότι δεν μασάτε αλουμινόχαρτο, τότε προσέξτε!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Επιπλέον, είναι πιθανό να μυρίσετε χλώριο. Αυτό είναι το όζον. Τα ηλεκτρικά φορτία χωρίζουν τα μόρια του αζώτου και του οξυγόνου (τα οποία είναι τα κύρια αέρια που σχηματίζουν την ατμόσφαιρα) σε ξεχωριστά άτομα. Όταν αυτά τα άτομα ενωθούν ξανά, μερικά από αυτά παράγουν μόρια που αποτελούνται από τρία άτομα οξυγόνου – αυτό είναι το όζον. Μπορείτε να το μυρίσετε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας επειδή τα καθοδικά ρεύματα το φέρνουν από μεγάλα υψόμετρα στο επίπεδο της μύτης σας.

Μπορείτε να καταλάβετε πόσο κοντά είναι μια καταιγίδα μετρώντας το χρόνο μεταξύ του εντοπισμού της αστραπής και της ακρόασης της βροντής. Κάθε πέντε δευτερόλεπτα είναι 1,6 χλμ.

πηγή φωτογραφιών /φώτο

Δείτε επίσης 9 Συμβουλές Επιβίωσης που Μπορεί να σας Σώσουν μια Μέρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Black List Από Τον ΠΟΥ τα Γλυκαντικά: Πόσο επικίνδυνα είναι Ασπαρτάμη, Στέβια, Ζαχαρίνη

Black List Από Τον ΠΟΥ τα Γλυκαντικά: Πόσο επικίνδυνα είναι Ασπαρτάμη, Στέβια, Ζαχαρίνη

πεντικιούρ,φροντίδα νυχιών,συμβουλές πεντικιούρ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

12 Απλές Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να Κάνετε το Πεντικιούρ των Ονείρων σας