in , ,

Ένα Πράγμα που ΔΕΝ Πρέπει να Κάνετε αν Συναντήσετε έναν Αδέσποτο Σκύλο

αδέσποτα σκυλιά,προστασία από αδέσποτα σκυλιά,κόλπα για αδέσποτα σκυλιά,συμβουλές για αδέσποτα σκυλιά,χρήσιμα,
αδέσποτα σκυλιά,προστασία από αδέσποτα σκυλιά,κόλπα για αδέσποτα σκυλιά,συμβουλές για αδέσποτα σκυλιά,χρήσιμα,

Φυσικά οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων, αλλά μερικές φορές ακόμη και αυτοί μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο. Δρομείς και ποδηλάτες μπορεί να πυροδοτήσουν τον σκύλο με την κίνησή τους. Το να περπατάς πολύ γρήγορα ή να τρέχεις για να ξεφύγεις από ένα αδέσποτο σκυλί, είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις. Γιατί τα Σκυλιά Δαγκώνουν το Ένα το Στόμα του Άλλου Όταν Παίζουν

Πρώτον, κάθε σκύλος είναι πιο γρήγορος από εσάς. Ακόμη και το πιο μικροσκοπικό τσιουάουα μπορεί να επιταχύνει στα 25 χλμ/ώρα — περίπου τη μέση ταχύτητα τρεξίματος του ανθρώπου. Αλλά τα μεγαλύτερα σκυλιά τρέχουν με διπλάσιο ρυθμό, ενώ τα κυνηγόσκυλα μπορεί να είναι πιο γρήγορα από ορισμένα αυτοκίνητα που τρέχουν με 72 χλμ/ώρα.

Έτσι, γίνεσαι ελκυστικός για έναν σκύλο αν κάνεις ποδήλατο ή ακόμα και σκέιτμπορντ. Εάν σταματήσετε, το ζώο μπορεί απλώς να χάσει το ενδιαφέρον του για εσάς. Μην προσπαθείτε να κινηθείτε πιο γρήγορα – ένας σκύλος μπορεί εύκολα να σας προλάβει. Στη συνέχεια, αποφεύγετε πάντα την άμεση οπτική επαφή. Πρέπει να σταθείτε λίγο πλάγια, με αυτόν τον τρόπο είστε πιο στενός στόχος για τον σκύλο. Ωστόσο, κρατήστε πάντα τον σκύλο στην περιφερειακή σας όραση.

Δείτε ακόμη Βλέπουν Πραγματικά Τηλεόραση οι Σκύλοι και οι Γάτες; Το Πείραμα Με Την Διαφήμιση

Επίσης, πρέπει να αποσπάσετε την προσοχή του σκύλου με κάποιο τρόπο. Είναι πιθανώς καλή ιδέα να έχετε πάντα κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό. Μπορεί να είναι ένα φούτερ δεμένο γύρω από τη μέση σας — μπορείτε να το τραβήξετε γρήγορα και να το πετάξετε για να αποσπάσετε την προσοχή του σκύλου.

Αν πάτε για τζόκινγκ και ξέρετε ότι μπορεί να υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά, πάρτε μαζί σας λούτρινο σκύλο. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ακόμη και το να πετάξετε ένα παπούτσι μπορεί να είναι καλή ιδέα, αλλά το να περπατήσετε στο σπίτι ξυπόλητοι δεν είναι ωραία εμπειρία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν το χειρότερο είναι αναπόφευκτο, φροντίστε να προστατεύσετε το πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος σας. Για να προστατεύσετε τα δάχτυλά σας, κρατήστε τα χέρια σας σε γροθιές. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά στην πραγματικότητα το καλύτερο μέρος για να δαγκωθείτε – είναι ο πήχης. Αν σας δαγκώσουν, μην τραβηχτείτε μακριά – απλώς θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Εάν περπατάτε με το μικρό σας κατοικίδιο, πάρτε το στην αγκαλιά σας για να το προστατέψετε από έναν αδέσποτο σκύλο. Τα περισσότερα αδέσποτα σκυλιά φοβούνται τους ανθρώπους, αλλά μπορείτε να τους δείξετε ότι οι προθέσεις σας δεν είναι παρά ειρηνικές.

Εάν χασμουρηθείτε, γλείψετε τα χείλη σας και κρατηθείτε στο πλάι του σκύλου, το ζώο αισθάνεται πιο ήρεμο. Αν αφήσετε αυτό το σκυλί να σας πλησιάσει και να σας μυρίσει, είναι εντάξει. Απλώς μην σηκώνετε τα χέρια σας ενώ μυρίζουν. δεν το περιμένουν και μπορεί να εκπλαγούν… και, δυστυχώς, να σας δαγκώσουν.

Ένα φιλικό ζώο μπορεί να σας ξεγελάσει ώστε να πιστεύετε ότι μπορείτε να το χαϊδέψετε. Μην αγγίζετε άγνωστα ζώα όσο γλυκά κι αν είναι. Αν δείτε ότι το ζώο είναι κάπως επιθετικό, μείνετε μακριά, αλλά μην τρέχετε. Εάν νιώθετε ότι πρέπει να ξεφύγετε, κάντε το αργά, χωρίς ξαφνικές κινήσεις.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Επίθεση σκύλου: 6 πράγματα για να προστατευτείτε – Τι πρέπει να κάνετε – Προσοχή μην τον χτυπήσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μεγάλα πλακάκια μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,

Μεγάλα Πλακάκια Μπανιου: 54 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

καθάρισμα σπιτιού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

9 Λόγοι για τους Οποίους Είναι Πολύ Καλύτερο να Καθαρίζετε Μόνοι σας