in , ,

Γιατί τα Σκυλιά Δαγκώνουν το Ένα το Στόμα του Άλλου Όταν Παίζουν

δάγκωμα σκύλων στο στόμα,συμβουλές για σκύλους,χρήσιμα,περίεργα,
δάγκωμα σκύλων στο στόμα,συμβουλές για σκύλους,χρήσιμα,περίεργα,

Πηγαίνετε τον καλύτερό σας φίλο στο πάρκο σκυλιών και εκεί που παίζει με άλλον σκύλο, το ειρηνικό κούνημα της ουράς εξελίσσεται γρήγορα σε δαγκώματα μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το παιχνίδι με ανοιχτά στόματα ονομάζεται mouth-wrestling ή jaw-sparring. Είναι ένας υγιής τρόπος αλληλεπίδρασης μεταξύ των σκύλων. Κληρονόμησαν αυτή τη συνήθεια από τους προγόνους τους λύκους. Ο Σκύλος σας Μπορεί να σας Βοηθήσει να Ζήσετε Περισσότερο

Γιατί τα Σκυλιά Δαγκώνουν το Ένα το Στόμα του Άλλου Όταν Παίζουν

Όταν ένας σκύλος είναι κουτάβι, πρέπει να μάθει κάποιες σημαντικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της μάχης. Το στόμα είναι απλώς μια απομίμησή της. Όταν ένα κουτάβι ωριμάσει, θα ξέρει πώς να προστατεύεται και να σέβεται τα όρια των άλλων σκύλων. Όλο το κυνήγι, η πάλη, το γρύλισμα και το δάγκωμα του προσώπου είναι ένας τρόπος για να συναναστραφεί με άλλους και να διασκεδάσει στον κόσμο των σκύλων. Είναι κάτι σαν αδερφική αντιπαλότητα και παιχνιδιάρικες μάχες στον ανθρώπινο κόσμο.

Μπορείτε να καταλάβετε ότι ο σκύλος σας δεν επιτίθεται σε άλλο σκύλο όταν αναπηδά από ευτυχία ή ξαπλώνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει στον συμπαίκτη ένα πλεονέκτημα. Μπορούν επίσης να αλλάξουν ρόλους.

Δείτε ακόμη 17 Ιδέες για Φιλικούς προς τους Σκύλους Κήπους

Τώρα, ορισμένες ράτσες σκύλων είναι λιγότερο ειρηνικές από άλλες. Ένα σκυλάκι μπορεί επίσης να αισθάνεται φοβισμένο ή υπερπροστατευτικό απέναντι στον άνθρωπο του. Σε αυτή την περίπτωση, το jaw-sparring μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικό αγώνα. Όταν ένας σκύλος χάσει το πνεύμα του παιχνιδιού, δαγκώσει πολύ χονδροειδώς και κρατά τον αντίπαλο για περισσότερο από όσο θα έπρεπε, καλά, ο άλλος σκύλος θα αρχίσει να φωνάζει. Αυτό μπορεί να κάνει τα ένστικτα του κυνηγού και του προστάτη στον άλλο σκύλο ακόμα πιο έντονα.

Όταν το σώμα του σκύλου σκληραίνει, σταματά να αναπηδά και αρχίζει να κυνηγάει, δείχνει τα δόντια και τα ούλα του — λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσετε αυτό το παιχνίδι. Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν βλέπετε τις τρίχες στην πλάτη του να ανεβαίνουν και ακούτε κάποιο βαθύ γρύλισμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εάν ο σκύλος σας παλεύει συχνά με το στόμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν εκπαιδευτή σκύλων για να το σταματήσετε. Είναι επίσης καλή ιδέα να το διδάξετε να είναι ευγενικό με τους ανθρώπους .

Αφήστε το να παίξει με τα χέρια σας και ουρλιάξτε όταν γίνει πολύ έντονο. Ο σκύλος θα τρομάξει για μια στιγμή και θα νιώσει ότι έχει κάνει κάτι λάθος. Αλλά αυτό είναι καλό! Αυτό διδάσκει στον σκύλο σας κάτι που ονομάζεται αναστολή δαγκώματος. Μπορείτε επίσης να του δώσετε ένα παιχνίδι ή να μασήσει κόκαλο για υποκατάστατο όταν προσπαθεί να σας δαγκώσει.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Επίθεση σκύλου: 6 πράγματα για να προστατευτείτε – Τι πρέπει να κάνετε – Προσοχή μην τον χτυπήσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μαγική Γόμα: 17 Έξυπνες Χρήσεις στο Σπίτι για το Σφουγγάρι

Μαγική Γόμα: 17 Έξυπνες Χρήσεις στο Σπίτι για το Σφουγγάρι

καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Καθαρίστε Αυτά τα Βρώμικα Πράγματα που Αγγίζετε Καθημερινά