in , , , ,

9 Λόγοι για τους Οποίους Είναι Πολύ Καλύτερο να Καθαρίζετε Μόνοι σας

καθάρισμα σπιτιού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
καθάρισμα σπιτιού,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Το καθάρισμα του σπιτιού δεν είναι ακριβώς διασκεδαστικό για κανέναν. Το κλειδί για ένα χαρούμενο καθάρισμα μπορεί να είναι η μετατροπή του σε ατομική δραστηριότητα και η εύρεση τρόπων για να το κάνετε πιο διασκεδαστικό. Μερικές φορές όταν καθαρίζετε το σπίτι σας, είναι καλύτερα να τα κάνετε όλα μόνοι σας. 6 Πράγματα που Μπορείτε να Πετάξετε από το Δωμάτιο του Παιδιού σας Αυτή τη Στιγμή

9 Λόγοι για τους Οποίους Είναι Πολύ Καλύτερο να Καθαρίζετε Μόνοι σας

Κανείς δεν μπαίνει εμπόδιο.

Μπορείτε να σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα, να ξεσκονίσετε και να καθαρίσετε κάθε επιφάνεια του σπιτιού σας χωρίς να ζητήσετε από κανέναν να μετακινηθεί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο τον χώρο.

Χωρίς κανέναν άλλο τριγύρω, είστε ελεύθεροι να αναλάβετε ολόκληρο τον χώρο για να οργανωθείτε—ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε όλα τα έπιπλα για να ταξινομήσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας.

Μπορείτε να το κάνετε χορευτικό πάρτι.

Όποια και αν είναι η μουσική που προτιμάτε για καθαρισμό, μπορείτε να την ακούσετε—και να χορέψετε και να τραγουδήσετε—απαλλαγμένοι από την κρίση οποιουδήποτε άλλου.

Θέτετε τις δικές σας προσδοκίες καθαριότητας.

Αυτό ισχύει περισσότερο αν μένετε επίσης μόνοι σας, αλλά το να είστε υπεύθυνος για την καθαριότητα στον δικό σας χώρο σημαίνει ότι οι μόνες προσδοκίες που έχετε είναι οι δικές σας.

Δείτε ακόμη Καθαρίστε Αυτά τα Βρώμικα Πράγματα που Αγγίζετε Καθημερινά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορείτε να αναδιατάξετε και να απαλλαγείτε από τα πράγματα.

Χωρίς κανέναν άλλο να σας πει τι να κάνετε, μπορείτε να αναδιατάξετε τα πράγματα και να απαλλαγείτε από την ακαταστασία κατά βούληση.

Μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο χρειάζεστε.

Αν θέλετε να κάνετε μια βιαστική δουλειά σε μια ή δύο ώρες ή να περάσετε όλη την ημέρα πηγαινοερχόμενοι μεταξύ καθαρισμού και χαλάρωσης, όταν είστε μόνοι, μπορείτε να καθαρίσετε στο χρόνο που επιλέγετε.

Εσείς ελέγχετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε και πόσο.

Είτε μισείτε ορισμένες μυρωδιές, είτε θέλετε να χρησιμοποιείτε περισσότερα φυσικά προϊόντα είτε θέλετε να είστε λιγότερο σπάταλοι με τα καθαριστικά, εσείς έχετε τον έλεγχο, ώστε να μπορείτε να κάνετε ό,τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς του κόπου σας.

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνετε πρώτοι ένα ζεστό μπάνιο μόλις καθαριστεί η μπανιέρα; Όχι—καθαρίστε και μετά ζήστε το.

Μπορείτε να καθαρίσετε ακομη και με τα εσώρουχά σας.

Όταν είστε σπίτι και καθαρίζετε μόνοι σας, μπορείτε να φοράτε ό,τι θέλετε — είτε πρόκειται για παλιά ρούχα που δεν σας νοιάζει να λερωθούν, είτε για τίποτα.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Νιώθεις Το Σπίτι Σου Συνέχεια Βρώμικο; 6 Πράγματα που Πρέπει Να Κάνεις Για Σπίτι Πάντα Καθαρό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αδέσποτα σκυλιά,προστασία από αδέσποτα σκυλιά,κόλπα για αδέσποτα σκυλιά,συμβουλές για αδέσποτα σκυλιά,χρήσιμα,

Ένα Πράγμα που ΔΕΝ Πρέπει να Κάνετε αν Συναντήσετε έναν Αδέσποτο Σκύλο

ενεργειακό ρόφημα Prime,συνέπειες ενεργειακών ροφημάτων,ενεργειακό ρόφημα και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία,

Το Ενεργειακό Ρόφημα Prime Περιέχει μια Δυνητικά Επικίνδυνη Ποσότητα Καφεΐνης. Οι Ειδικοί Εξηγούν Γιατί Είναι Ιδιαίτερα Κακό για τα Παιδιά.