in , ,

33 Ιδέες για Πλακάκια Μπάνιου σε Απομίμηση Ξύλου

πλακάκια μπάνιου σε απομίμηση ξύλου,πλακάκια μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου
33 Ιδέες για Πλακάκια Μπάνιου σε Απομίμηση Ξύλου

Η χρήση ξύλου στα μπάνια έχει γίνει μια τεράστια τάση, όχι μόνο σε ρουστίκ αλλά σε όλα τα στυλ. Αλλά το θέμα με τη χρήση ξύλου στα μπάνια είναι ότι δεν είναι ανθεκτικό, ειδικά σε χώρους με υγρασία, και ακόμη και αν επιλέξετε ειδικά αδιάβροχα φινιρίσματα, μπορεί να καταστραφεί εύκολα. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου φαίνονται να είναι μια εξαιρετική λύση! 15 Ιδέες Διακόσμησης με Ισπανικά Πλακάκια

Πλεονεκτήματα

Τα πλακάκια είναι ανθεκτικά. Είναι δύσκολο να γρατζουνιστούν ή να λεκιάσουν και δεν απορροφούν εύκολα την υγρασία. Καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα. Δεν θα χρειαστείτε ειδικά εργαλεία ή ακριβά καθαριστικά. Μπορείτε απλά να σκουπίσετε και να σφουγγαρίσετε το δάπεδο με πλακάκια. Εάν τα πλακάκια είναι πολύ κρύα για τα πόδια σας, τοποθετήστε θέρμανση δαπέδου.

Τα πλακάκια σε απομίμηση ξύλου είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον από άλλα είδη δαπέδου. Δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ενώσεις και είναι ανακυκλώσιμα. Είναι οικονομικότερα σε σχέση με το ξύλο.

Οι κατασκευαστές μπορούν να μιμηθούν κάθε είδος, χρώμα και στυλ ξύλου που μπορεί να φανταστεί κανείς. Μπορείτε εύκολα να βρείτε επιλογές που ταιριάζουν με το χρώμα των επίπλων σας. Μπορείτε να τονίσετε μόνο έναν τοίχο, να κάνετε το δάπεδο να μοιάζει με ξύλο ή να καλύψετε ολόκληρο το μπάνιο για να επιτύχετε μια ζεστή αίσθηση.

Μειονεκτήματα

Τα πλακάκια είναι πιο κρύα και πιο σκληρά κάτω από τα πόδια σας. Επίσης, τα γυαλισμένα πλακάκια είναι ολισθηρά όταν βραχούν.

Δείτε ακόμη 10 Μοντέρνες Ιδέες για Πλακάκια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Αλλάξτε τα χρώματα στα πλακάκια του μπάνιου σας, χωρίς να αλλάξετε τα πλακάκια! Ένας πλήρης και χρήσιμος οδηγός!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιμετώπιση τερμιτών,αντιμετώπιση τερμιτών με οικιακά προϊόντα,χρήσιμα,συμβουλές απεντόμωσης

Πώς να Αντιμετωπίσετε Τερμίτες με Κοινά Οικιακά Προϊόντα

φυσικές θεραπείες για μυρμηγκιές,αντιμετώπιση μυρμηγκιών,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

8 Φυσικές Θεραπείες για να Απαλλαγείτε από Μυρμηγκιές