in , ,

Πώς να Αφαιρέσετε τους Κίτρινους Λεκέδες Τσιγάρου από τα Δάχτυλα και τα Νύχια

κίτρινοι λεκέδες τσιγάρου,κιτρινισμένα δάχτυλα,κιτρινισμένα νύχια,φροντίδα νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
κίτρινοι λεκέδες τσιγάρου,κιτρινισμένα δάχτυλα,κιτρινισμένα νύχια,φροντίδα νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Κανείς δεν θέλει κιτρινισμένα, άσχημα δάχτυλα και νύχια αλλά είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους καπνιστές. Μπορείτε να αφαιρέσετε τους κίτρινους λεκέδες από τσιγάρο στα δάχτυλα και τα νύχια σας γρήγορα και αποτελεσματικά στο σπίτι. Μύκητες Στα Νύχια: Πως να Τους Εξαλείψετε σε Δευτερόλεπτα

pinterest

Κίτρινα νύχια και δάχτυλα από το τσιγάρο

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όχι μόνο το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει κιτρινωπά δάχτυλα. Οι καπνιστές συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι η δακτυλίτιδα, η ψωρίαση, διάφορες ηπατικές ασθένειες και ο ίκτερος μπορεί επίσης να ευθύνονται για τα δάχτυλά τους. Αν για οποιονδήποτε λόγο υποψιάζεστε ότι τα τσιγάρα δεν είναι η αιτία που κιτρινίζουν τα δάχτυλά σας, θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο!

Υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι για αφαιρέσετε τους κίτρινους λεκέδες τσιγάρου από τα δάχτυλα και τα νύχια με προϊόντα ασφαλή για την υγεία που πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Ζεστό γάλα

pinterest

Ξεκινήστε βυθίζοντας τα δάχτυλά σας σε ζεστό γάλα. Αυτή είναι μια ασφαλής διαδικασία που δεν θα αποδυναμώσει τα νύχια σας. Αντί για γάλα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα με σαπούνι και νερό (το γκρι σαπούνι θα είναι κατάλληλο επίσης). Στη συνέχεια τρίψτε τα νύχια σας με μια βούρτσα νυχιών.

Οδοντόκρεμα

freepik

Πάρτε οποιαδήποτε μάρκας οδοντόκρεμας και πιέστε λίγη από αυτήν στην κίτρινη περιοχή ενός από τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια, με μια οδοντόβουρτσα τρίψτε την στο κίτρινο δέρμα για λίγα λεπτά. Αργότερα, ξεπλύνετε τα δάχτυλά σας με ζεστό νερό. Για εξαιρετικά επίμονους λεκέδες, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κάποια λευκαντική οδοντόκρεμα.

Δείτε ακόμη Εύθραυστα & Αδύναμα Νύχια: 7 Εύκολοι Φυσικοί Τρόποι για να Κάνετε τα πιο Δυνατά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χυμός λεμονιού

freepik

Πάρτε μισό λεμόνι και απλώστε το στην κιτρινισμένη περιοχή των δακτύλων σας. Τρίψτε τις κιτρινισμένες περιοχές μέχρι να καλυφθούν με χυμό. Αφήστε το χυμό για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία έως και πέντε φορές την ημέρα. Εάν έχετε μικρά κοψίματα στα δάχτυλά σας, να γνωρίζετε ότι αυτή η θεραπεία θα σας τσούξει.

Πατάτες

freepik

Αυτή η μέθοδος είναι πιο ήπια από τις άλλες, επομένως μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Ξεφλουδίστε μια πατάτα και τρίψτε τη στην κιτρινισμένη περιοχή στα δάχτυλά σας για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα δάχτυλά σας. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία έως και 10 φορές την ημέρα.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου

pinterest

Το υπεροξείδιο του νερού έχει λαμπρυντικές και απολυμαντικές ιδιότητες. Αραιώστε το με απλό νερό και μουλιάστε τα δάχτυλά σας στο διάλυμα για λίγα λεπτά. Χάρη σε αυτό, τα νύχια σας θα ξαναπάρουν ένα ωραίο χρώμα.

Ασπιρίνη

freepik

Πάρτε ένα δισκίο ασπιρίνης και διαλύστε το σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Βουτήξτε τα κιτρινισμένα δάχτυλά σας στο νερό και μουλιάστε τα για λίγα λεπτά. Μετά πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια πάστα από ένα δισκίο ασπιρίνης και μερικές σταγόνες νερό. Απλώστε την στα νύχια σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, τρίψτε τα νύχια σας, ξεπλύνετε τα υπολείμματα πάστας και πλύνετε καλά τα χέρια σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Απαλλαγείτε από τα Νύχια που Μπαίνουν στα Δάχτυλα των Ποδιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πλακάκια Τερακότα: 52 Ιδέες για να επιλέξετε για το Μπάνιο

Πλακάκια Τερακότα: 52 Ιδέες για να επιλέξετε για το Μπάνιο

Τι να ντυθώ Φέτος Τις Αποκριες με την Κολλητη μου

Τι να ντυθώ Φέτος Τις Απόκριες με την Κολλητή μου