in , , , ,

Εύθραυστα & Αδύναμα Νύχια: 7 Εύκολοι Φυσικοί Τρόποι για να Κάνετε τα πιο Δυνατά

Εύθραυστα & Αδύναμα Νύχια: 7 Εύκολοι Φυσικοί Τρόποι για να Κάνετε τα πιο Δυνατά
Εύθραυστα & Αδύναμα Νύχια: 7 Εύκολοι Φυσικοί Τρόποι για να Κάνετε τα πιο Δυνατά

Όταν σκέφτεστε πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί δεν έχουν τέλεια νύχια. Το πλύσιμο των πιάτων, η εργασία σε ένα αυτοκίνητο ή ακόμα και το ξύσιμο του κατοικίδιου ζώου σας μπορεί πραγματικά να προκαλέσει φθορά στα νύχια σας. Οι αιτίες που ξεφλουδίζει το δέρμα γύρω από τα νύχια σας

7 Εύκολοι Φυσικοί Τρόποι για να Κάνετε τα Εύθραυστα Νύχια πιο Δυνατά

Τα εύθραυστα νύχια μπορεί να είναι ένδειξη χαμηλού σιδήρου ή ακόμη πιο σοβαρές ανησυχίες για την υγεία. Μόλις αποκλείσετε οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα υγείας, δοκιμάστε αυτές τις απλές λύσεις που μπορούν να κάνουν τα νύχια σας πιο δυνατά και υγιή.

Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση υγιών νυχιών. Όχι μόνο ο συνδυασμός ασβεστίου, μαγνησίου και σιδήρου διατηρεί τα νύχια υγιή, αλλά το μηλικό και το οξικό οξύ προστατεύουν από πολλές μολύνσεις των νυχιών. Για να το χρησιμοποιήσετε, μουλιάστε τα νύχια σας σε ένα μείγμα από ίσα μέρη νερού και ξιδιού. Ξεπλύνετε με νερό. Επαναλάβετε αυτό καθημερινά και τα νύχια σας θα γίνουν πιο δυνατά με την πάροδο του χρόνου.

Μασάζ

Η αύξηση της ροής του αίματος στα χέρια σας διεγείρει την ανάπτυξη των νυχιών. Ένα λάδι ή λοσιόν μπορεί επίσης να βελτιώσει την υγεία της επιδερμίδας σας και να βοηθήσει τα νύχια να διατηρήσουν μια καλή κατάσταση. Απλώς εφαρμόστε λάδι ή λοσιόν στα χέρια σας και αφιερώστε λίγα λεπτά κάνοντας μασάζ στα χέρια σας. Η εφαρμογή λαδιού ή λοσιόν ενυδατώνει και βελτιώνει τα οφέλη του μασάζ.

Δείτε ακόμη Πώς να Απαλλαγείτε από τα Νύχια που Μπαίνουν στα Δάχτυλα των Ποδιών

Θαλασσινό αλάτι

Τα μέταλλα που βρίσκονται στο θαλασσινό αλάτι δυναμώνουν τα νύχια και μαλακώνουν τα πετσάκια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα χέρια σας να μουλιάσουν σε ζεστό νερό με δύο κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο απαλό δέρμα και λαμπερά νύχια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάδι καρύδας

Το κορεσμένο λίπος που βρίσκεται στο λάδι καρύδας λειτουργεί ως καταπληκτική ενυδατική κρέμα για τα χέρια και τα νύχια σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, κάντε μασάζ με ζεστό λάδι καρύδας στο δέρμα για να δημιουργήσετε ροή αίματος για την ανάπτυξη των νυχιών και να ενυδατώσετε τα πετσάκια και τα νύχια.

Μπύρα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το κάλιο, το σελήνιο, ο φώσφορος και η βιοτίνη που βρίσκονται στην μπύρα μπορούν πραγματικά να κάνουν τα νύχια σας πιο δυνατά. Απλώς ανακατέψτε ένα φλιτζάνι μηλόξυδο, ένα φλιτζάνι μπύρα και ένα τέταρτο φλιτζάνι ζεστό ελαιόλαδο. Μουλιάστε τα νύχια σας στο διάλυμα δύο φορές την εβδομάδα για 15-20 λεπτά. Οι ιδιότητες της μπύρας θα κάνουν τα νύχια πιο δυνατά ενώ το ξύδι καθαρίζει και το ελαιόλαδο αναπληρώνει την υγρασία.

Φυτικό έλαιο

Για άτομα που εκθέτουν συχνά τα χέρια τους στο νερό, προτείνεται η χρήση φυτικού ελαίου για την αναπλήρωση της υγρασίας. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα προστατευτικό στρώμα που επιτρέπει στο νερό να ρέει πιο εύκολα από το δέρμα. Για να το χρησιμοποιήσετε, τρίψτε μια μικρή ποσότητα φυτικού ελαίου στα χέρια σας μερικές φορές την ημέρα. Θα βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό και θα βοηθήσει στην προστασία των νυχιών από το ράγισμα λόγω της έκθεσης στο νερό.

Αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου και βιταμίνη Ε

Το έλαιο τεϊόδεντρου και η βιταμίνη Ε επιδιορθώνουν το κατεστραμμένο δέρμα, επειδή και τα δύο ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα. Το έλαιο έχει επίσης στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από μολύνσεις και μύκητες. Πριν πάτε για ύπνο, ανακατέψτε ίσα μέρη τεϊόδεντρου και ελαίου βιταμίνης Ε και εφαρμόστε απευθείας στο δέρμα. Αφήστε το στο δέρμα όλη τη νύχτα, ώστε να ανανεώσει και να ενυδατώσει το δέρμα.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Μύκητες Στα Νύχια: Απαλλαγείτε για Πάντα με Μόνο 2 Συστατικά

φώτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κλειδι αυτοκινήτου σε αλουμινόχαρτο

Κλειδιά Αυτοκινήτου σε Αλουμινόχαρτο: Γιατί Πρέπει να το Τυλίξετε και να Γλυτώσετε Από Πολλούς Μπελάδες

αφαίρεση ζαρών χωρίς σιδέρωμα,συμβουλές για ρούχα,κόλπα,ρούχα,χρήσιμα,

Αφαιρέστε τις Ζάρες από το Μπλουζάκι σας σε 1 Λεπτό Χωρίς Σιδέρωμα