in , , , , ,

Μύκητες Στα Νύχια: Απαλλαγείτε για Πάντα με Μόνο 2 Συστατικά

Μύκητες Στα Νύχια: Απαλλαγείτε για Πάντα με Μόνο 2 Συστατικά
Μύκητες Στα Νύχια: Απαλλαγείτε για Πάντα με Μόνο 2 Συστατικά

Ο μύκητας των νυχιών εμφανίζεται όταν προσβάλλει το νύχι του ποδιού, το νύχι του χεριού ή το δέρμα κάτω από το νύχι. Οποιοδήποτε μέρος του σώματος μπορεί να προσβληθεί από μυκητιασικές λοιμώξεις. Λευκές Κηλίδες στα Νύχια: 6 Αιτίες και πώς να τις Αποφύγετε

Απαλλαγείτε από τον Μύκητα των Νυχιών για Πάντα με Μόνο 2 Συστατικά

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (AAD), τα νύχια των ποδιών επηρεάζονται συχνότερα από μυκητιασικές λοιμώξεις παρά τα νύχια των χεριών, επειδή συχνά περιορίζονται σε παπούτσια και βρίσκονται σε ζεστό, υγρό περιβάλλον.

Εάν είστε υγιείς, μια μυκητίαση δεν θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Όμως, μπορεί να είναι επιβλαβές, να φαίνεται απαίσιο ή να βλάψει τα νύχια σας.

Δείτε ακόμη Πώς να Λευκάνετε τα Νύχια σας Φυσικά: 5 Αποτελεσματικοί Τρόποι

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών με αυτή τη φυσική θεραπεία. Περιέχει μόνο 2 συστατικά: μηλόξυδο και μαγειρική σόδα.

Η μαγειρική σόδα δεν θα σκοτώσει τον μύκητα, αλλά σίγουρα θα τον εμποδίσει να εξαπλωθεί και να αναπτυχθεί. Το μηλόξυδο δυσκολεύει την επιβίωση του μύκητα επειδή είναι από τη φύση του όξινο. Μην ανησυχείτε, δεν θα βλάψει το γύρω δέρμα και τα νύχια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα χρειαστείτε

4-5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
1 φλιτζάνι μηλόξυδο
Νερό
Χαρτί κουζίνας

Οδηγίες:

Φτιάξτε ένα μείγμα από 1 φλιτζάνι ξύδι και αρκετό νερό για να μουλιάσουν τα πόδια σας. Μουλιάστε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, στεγνώστε με χαρτί κουζίνας.

Προσθέστε περισσότερη μαγειρική σόδα στο νερό και μουλιάστε τα πόδια σας για άλλα 15 λεπτά. Στη συνέχεια, στεγνώστε ξανά τα πόδια σας με χαρτί κουζίνας..

Κάνετε αυτό δύο φορές την ημέρα. Οι μύκητες θα καταστραφούν από το ξύδι και η μαγειρική σόδα θα εμποδίσει την ανάπτυξή τους.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Εύθραυστα Και Αδύναμα Νύχια: 10 Φυσικοί Τρόποι για να τα Φροντίσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καθαρίστε την κουζίνα από άκρη σε άκρη με ένα μόνο υλικό Χωρίς Χρήματα

Καθαρίστε την κουζίνα από άκρη σε άκρη με ένα μόνο υλικό Χωρίς Χρήματα

Πώς να Καλλιεργήσετε μια Μηλιά από Σπόρους για να Απολαμβάνετε Μήλα Όλο το Χρόνο

Πώς να Καλλιεργήσετε μια Μηλιά από Σπόρους για να Απολαμβάνετε Μήλα Όλο το Χρόνο