in , , , ,

Εύθραυστα Και Αδύναμα Νύχια: 10 Φυσικοί Τρόποι για να τα Φροντίσετε

φροντίδα εύθραστων νυχιών,φροντίδα αδύναμων νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
φροντίδα εύθραστων νυχιών,φροντίδα αδύναμων νυχιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσουν τα βερνίκια νυχιών ή όχι, αν σας αρέσουν τα νύχια σας μακριά ή κοντά, τα δυνατά και λαμπερά νύχια φαίνονται πάντα όμορφα και δείχνουν ότι έχετε καλή υγεία. Αν αντιμετωπίζετε εύθραυστα και αδύναμα νύχια υπάρχουν μερικοί φυσικοί τρόποι για να γίνουν πιο δυνατά και υγιή. 10 Σπιτικές Θεραπείες που Μπορούν να Κάνουν Θαύματα στα Νύχια σας

Βιταμίνη Ε

© unknown / imgur

Το έλαιο βιταμίνης Ε βελτιώνει όχι μόνο την πραγματική κατάσταση των νυχιών, αλλά και τη κοίτη τους. Επιδιορθώνει και ισιώνει κατεστραμμένα και εύθραυστα νύχια και επουλώνει τις παρανυχίδες. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την ανάπτυξη των νυχιών.

Απλώστε το έλαιο βιταμίνης Ε απευθείας στα νύχια και στις κοίτες των νυχιών σας.

Λάδι καρύδας

© unknown / imgur, © Juankestein / reddit

Το λάδι καρύδας είναι καλό αντιοξειδωτικό, επομένως προστατεύει τα νύχια από την αρνητική επίδραση των ελεύθερων ριζών. Έχει επίσης πολύ καλά αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά χαρακτηριστικά.

Απλώστε ζεστό λάδι καρύδας στα νύχια και το δέρμα γύρω τους και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

Μηλόξυδο

© wuzgudhomi / reddit

Το μηλόξυδο είναι πολύ καλό για το ίσιωμα των νυχιών, το μαλάκωμα των παρανυχίδων και επίσης βοηθά τα νύχια να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και μουλιάστε τα νύχια για λίγα λεπτά. Μπορείτε να το επαναλάβετε καθημερινά μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

Λάδι δέντρου τσαγιού

© pixabay.com, © deviousd / imgur

Το λάδι δέντρου τσαγιού είναι ένα πολύ ισχυρό αντισηπτικό και αντιμυκητιακό συστατικό. Μην εφαρμόζετε καθαρό λάδι δέντρου τσαγιού, αραιώστε το πάντα με λάδι φορέα.

Ανακατέψτε 2 σταγόνες λάδι δέντρου τσαγιού με 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας, απλώστε το στα νύχια και το δέρμα γύρω τους και κάντε μασάζ για λίγα λεπτά.

Χυμός λεμονιού

© bpnaildesigner / instagram

Το λεμόνι έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και κάνει τα νύχια πιο δυνατά. Ο χυμός λεμονιού περιέχει επίσης άλφα-υδροξυ οξύ. Αυτό φωτίζει τα νύχια και θεραπεύει τυχόν μικρορωγμές στα νύχια.

Στύψτε μισό λεμόνι, ανακατέψτε με 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και μουλιάστε τα νύχια για 5-10 λεπτά.

Δείτε ακόμη 7 Συμβουλές για πιο Δυνατά και Μακρύτερα Νύχια – Τι να κάνεις για τα νύχια των ονείρων σου

Ελαιόλαδο

© umbraS / reddit

Το ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά καλό για την ενυδάτωση και τη θρέψη των νυχιών. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, η οποία επιδιορθώνει οποιαδήποτε βλάβη στα νύχια και διεγείρει την ανάπτυξή τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο ως λάδι μεταφοράς.

Απλώστε ζεστό ελαιόλαδο στα νύχια και κάντε μασάζ για 5-10 λεπτά.

Κρόκος αυγού και μέλι

© CharmingTortoise / imgur

Ο κρόκος αυγού περιέχει υψηλή ποσότητα βιταμίνης Α και λιπαρών οξέων που τον καθιστούν πολύ αποτελεσματικό για την ενδυνάμωση των αδύναμων, λεπτών και εύθραυστων νυχιών και για την λείανση και την ενυδάτωση των παρανυχίδων. Προσθέστε λίγο μέλι που έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Ανακατέψτε έναν κρόκο αυγού με 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζεστό μέλι, απλώστε το μείγμα στα νύχια και το δέρμα γύρω τους, αφήστε το για 15 λεπτά και ξεπλύνετε.

Λιναρέλαιο

© Depositphotos.com, © emmababemma3 / reddit

Το λάδι λιναρόσπορου είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, γεγονός που καθιστά πραγματικά αποτελεσματικό για την τόνωση της ανάπτυξης των νυχιών.

Απλώστε λάδι λιναρόσπορου στα νύχια και κάντε μασάζ για λίγα λεπτά.

Αμυγδαλέλαιο

© aromaoilstore143 / reddit, © Silverwinds256Jan / imgur

Το αμυγδαλέλαιο είναι πολύ υψηλό σε βιταμίνες Α, Β και Ε. Επανορθώνει, ενυδατώνει και θρέφει τα νύχια και μαλακώνει τις παρανυχίδες.

Απλώστε ζεστό αμυγδαλέλαιο στα νύχια σας και στο δέρμα γύρω τους και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο ως λάδι μεταφοράς.

Λάδι τζοτζόμπα

© Depositphotos.com, © DaisyHotCakes / reddit

Το λάδι τζοτζόμπα περιέχει μερικούς τύπους λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα, γεγονός που καθιστά αυτό το λάδι εξαιρετικά αποτελεσματικό για να κάνει τα νύχια πιο δυνατά και παχύτερα.

Απλώστε ζεστό λάδι τζοτζόμπα στα νύχια σας και στο δέρμα γύρω τους και κάντε μασάζ για 2-3 λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο ως λάδι μεταφοράς.

πηγή

Δείτε επίσης 7 Καθημερινές Συνήθειες που Καταστρέφουν τα Νύχια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός φριτέζας αέρος,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε μια Φριτέζα Αέρος

9 Αηδιαστικά Μυστικά που Δεν θα σας πει Ποτέ το Προσωπικό Ξενοδοχείου

9 Αηδιαστικά Μυστικά που Δεν θα σας πει Ποτέ το Προσωπικό Ξενοδοχείου