in , , , , , ,

Φθινοπωρινή Διακόσμηση 2023: Οι 8 Αποχρώσεις που Πρέπει να Ενσωματώσετε στο Σπίτι σας – Τάσεις που Θα αγαπήσετε

Φθινοπωρινή Διακόσμηση 2023: Οι 8 Αποχρώσεις που Πρέπει να Ενσωματώσετε στο Σπίτι σας - Τάσεις που Θα αγαπήσετε
Φθινοπωρινή Διακόσμηση 2023: Οι 8 Αποχρώσεις που Πρέπει να Ενσωματώσετε στο Σπίτι σας - Τάσεις που Θα αγαπήσετε

Ειδικός στα χρώματα μοιράζεται τις καλύτερες αποχρώσεις για το σπίτι αυτό το φθινόπωρο. 9 Πράγματα που οι Διακοσμητές Προσθέτουν στο Σπίτι Αυτό το Φθινόπωρο 2023

Η θέρμη κεχριμπαρένια σκουριά μιμείται το φθινοπωρινό φύλλωμα.

Anastasiia Krivenok/Getty Images

Όσοι θέλουν να απολαμβάνουν τα χρώματα των φύλλων χωρίς να βγαίνουν έξω από το σπίτι, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ζεστές αποχρώσεις κεχριμπαρένιας σκουριάς για να συμπληρώσουν οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Το ροζ είναι διασκεδαστικό.

NMC2S/Shutterstock

Είτε η δημοτικότητα του ροζ οφείλεται στη μανία της Barbie είτε απλώς στη διασκεδαστική αίσθηση που προκαλεί, οι ροζ αποχρώσεις είναι τάση αυτό το φθινόπωρο.

Εκφράζοντας αυτοπεποίθηση και νεανικότητα που αγαπά τη διασκέδαση, το ροζ λατρεύεται από όλους όσους βρίσκουν αυτές τις ιδιότητες ελκυστικές.

Το σκούρο γαλαζοπράσινο προσθέτει δυναμική γοητεία.

Dariusz Jarzabek/Shutterstock

Το πλούσιο, ζωντανό και κομψό σκούρο γαλαζοπράσινο είναι ιδανικό για το φθινόπωρο, καθώς προσθέτει λίγο περισσότερο δράμα και αίσθηση από το παραδοσιακό μπλε του σχιστόλιθου.

Αυτό το χρώμα έχει πλούσιες τονικές παραλλαγές που του δίνουν βάθος και περισσότερη προσωπικότητα από πολλές άλλες σκούρες-μπλε αποχρώσεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα θερμά καφέ είναι ένα φθινοπωρινό κλασικό.

New Africa/Shutterstock

Η δημοτικότητα των γήινων αποχρώσεων μπορεί να οφείλεται στη σύνδεσή τους με τη φύση και στον τρόπο που καταπραΰνουν και χαλαρώνουν. Οι γήινες αποχρώσεις είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε το εσωτερικό και το εξωτερικό και να φέρετε την ομορφιά της φύσης σε εσωτερικούς χώρους.

Οι θέρμες καφέ αποχρώσεις είναι αρκετά ευέλικτες ώστε να εμπλουτίζουν και να προσθέτουν βάθος σε διάφορα στυλ διακόσμησης.

Δείτε ακόμη 25 ιδέες Φθινοπωρινής διακόσμησης για το τραπεζάκι του σαλονιού. Cozy Σπίτι για όλα τα γούστα

Το πράσινο της μέντας προσφέρει μια αναζωογονητική χρωματική ώθηση.

Ground Picture/Shutterstock

Η μέντα είναι ένα καταπραϋντικό χρώμα που είναι επίσης ελαφρύ, αναζωογονητικό και διασκεδαστικό. Είναι μια τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο επειδή δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και ελαφρότητας και είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να συνδυάζεται με δημοφιλείς φθινοπωρινές παλέτες.

Το κρεμ έχει μια κλασική γοητεία.

phototropic/Getty Images

Αν και τα πιο σκούρα χρώματα θεωρούνται συχνά ως το εποχιακό πρότυπο, το κρεμ φαίνεται να ταιριάζει στο φθινόπωρο. Είναι μια λεία, ζεστή, κλασική απόχρωση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Αν ψάχνετε για ένα χρώμα που έχει την καθαρότητα του λευκού αλλά σε πιο θέρμη εκδοχή, το κρεμ είναι ακριβώς το χρώμα που ψάχνετε.

Το κρεμ συνδυάζεται καλά με μια σειρά από φθινοπωρινά χρώματα, λειτουργώντας ως ένα τέλειο ουδέτερο σκηνικό για πιο τολμηρές αποχρώσεις του πράσινου, του γαλαζοπράσινου ή του πλούσιου, σκούρου καφέ.

Το σμαραγδένιο πράσινο προσθέτει τολμηρή κομψότητα.

Ume illustration/Shutterstock

Το κλασικό πράσινο του φετινού φθινοπώρου έχει αποκτήσει μια πιο φωτεινή, ζωντανή εμφάνιση. Το σμαραγδένιο πράσινο, το οποίο διαθέτει «μια ζωηρή αίσθηση αγνότητας και δύναμης», έχει μια νότα μπλε που το κάνει να φαίνεται κομψό και πολύ διαφορετικό από το λαδί.

Το κοραλί επιστρέφει.

Scovad/Getty Images

Το κοραλί, το οποίο είναι πιο ανοιχτό και πιο ευαίσθητο από τους πλούσιους τόνους της γης ή των κοσμημάτων, μπορεί να μην φαίνεται σαν φθινοπωρινό χρώμα με την πρώτη ματιά. Αλλά αυτή η απόχρωση έχει μια λεπτή ζεστασιά που λειτουργεί τέλεια με τη χαλαρή ατμόσφαιρα του φθινοπώρου.

Βλέπει το κοράλλι ως μια πιο ζεστή εκδοχή του πορτοκαλί και μια πιο ώριμη εκδοχή του ροζ, έναν συνδυασμό που παρέχει «μια τέλεια ισορροπία χρώματος και στυλ».

πηγή

Δείτε επίσης Φθινόπωρο 2023: Βάλε Τα Καλάθια Στην Διακόσμηση Σου – 87 Ιδέες Διακόσμησης και Αποθήκευσης με Καλάθια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κούκλες Άνω των 40: Πώς να Νιώθετε και να Δείχνετε Πανέμορφες - 8 χρήσιμες συμβουλές

Κούκλες Άνω των 40: Πώς να Νιώθετε και να Δείχνετε Πανέμορφες – 8 χρήσιμες συμβουλές

κλειδι αυτοκινήτου σε αλουμινόχαρτο

Κλειδιά Αυτοκινήτου σε Αλουμινόχαρτο: Γιατί Πρέπει να το Τυλίξετε και να Γλυτώσετε Από Πολλούς Μπελάδες