in , , , , ,

9 Πράγματα που οι Διακοσμητές Προσθέτουν στο Σπίτι Αυτό το Φθινόπωρο 2023

9 Πράγματα που οι Διακοσμητές Προσθέτουν στο Σπίτι Αυτό το Φθινόπωρο 2023
9 Πράγματα που οι Διακοσμητές Προσθέτουν στο Σπίτι Αυτό το Φθινόπωρο 2023

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων αποκαλύπτουν μικρές λεπτομέρειες για να προσθέσετε στο σπίτι σας αυτό το φθινόπωρο. Φθινοπωρινή Διακόσμηση: 23 Εύκολες και Οικονομικές Ιδέες για να μην χαλάσετε μια περιουσία

Η χρωματική παλέτα στο σπίτι αλλάζει όπως τα φύλλα σε ένα δέντρο.

Anastasiia Krivenok/Getty Images

Με μια ουδέτερη χρωματική παλέτα, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε μικρές πινελιές γήινων αποχρώσεων όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή πράσινο στο σπίτι σας. Αλλά αν ο χώρος σας εκρήγνυται από έντονα χρώματα, το να δημιουργήσετε μια συνεκτική χρωματική παλέτα για το φθινόπωρο μπορεί να είναι δύσκολο.

Χρησιμοποιήστε ένα διαδικτυακό εργαλείο παλέτας χρωμάτων για να σχεδιάσετε συνδυασμούς χρωμάτων με φθινοπωρινούς τόνους.

Αλλάξτε τα ελαφριά βαμβακερά ριχτάρια με άνετες μάλλινες κουβέρτες.

New Africa/Shutterstock

Καθώς η θερμοκρασία πέφτει, αλλάξτε τα ελαφριά και ευάερα ριχτάρια με πιο βαριές εναλλακτικές. Προτιμήστε το μαλλί, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ύφασμα, για να σας κρατά άνετους και ζεστούς τις ψυχρές νύχτες του φθινοπώρου. Η χαρακτηριστική υφή μιας απαλής πλεκτής κουβέρτας ή ύφανσης ψαροκόκαλου ταιριάζει με την κλασική αισθητική του φθινοπώρου.

Αντικαταστήστε τα καλύμματα των μαξιλαριών με αυτά σε φθινοπωρινά χρώματα.

Scovad/Getty Images

Πάντα να αγοράζετε διακοσμητικά μαξιλάρια υψηλής ποιότητας με αφαιρούμενα καλύμματα που μπορούν να καθαριστούν. Αλλά ένα άλλο πλεονέκτημα ενός αφαιρούμενου καλύμματος είναι η δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης του καθιστικού σας χωρίς να αγοράσετε νέα μαξιλάρια.

Συνδυάστε διακριτικούς φθινοπωρινούς γήινους τόνους όπως η σκουριά και η κίτρινη ώχρα με καρό ή απλά πλεκτά μοτίβα. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε βαρύτερες επιλογές υφασμάτων όπως φλις ή πλεκτά για να βελτιώσετε τη ζεστή αίσθηση και να φέρετε μια φθινοπωρινή χρωματική παλέτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γεμίστε το σπίτι με ζεστές μυρωδιές του φθινοπώρου.

Anna Ostanina/Getty Images

Κάθε φθινόπωρο, αλλάξτε τα αποσμητικά χώρου και τα κεριά με πιο γλυκά, γήινα αρώματα του φθινοπώρου όπως η κανέλα, η κολοκύθα, το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλλο.

Δείτε ακόμη Φθινοπωρινή Διακόσμηση Γεμάτη Θαλπωρή που πρέπει να δοκιμάσεις Σήμερα!

Τα λευκά είδη μου βοηθούν να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας για το φθινόπωρο.

Africa Studio/Shutterstock

Οι πετσέτες κουζίνας και οι λεπτομέρειες σε ένα τραπέζι, όπως οι χαρτοπετσέτες και τα σουπλά, μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως τον χώρο σας.

Όταν πλησιάζει το φθινόπωρο, αλλάξτε τις λευκές βαμβακερές χαρτοπετσέτες με ένα λινό μπεζ. Οι συνηθισμένες καλοκαιρινές πράσινες πετσέτες αντικαθίστανται με ένα πιο ζεστό, λιγότερο κορεσμένο πράσινο με βρύα και τα ροζ σουπλά σε μια πλούσια απόχρωση cranberry.

Επιλέξτε κλασικές υφές και υλικά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Toyakisphoto/Shutterstock

Αντί να αγοράζετε διακόσμηση με θέμα το φθινόπωρο με κολοκύθες και φύλλα, προτιμήστε αν έχετε χάλκινα μαγειρικά σκεύη, ψάθινα καλάθια και ξύλινες πιατέλες σερβιρίσματος.

Φέρτε την ομορφιά του φθινοπώρου στο σπίτι με εποχιακά φυτά.

Philippe Gerber/Getty Images

Προτιμήστε φθινοπωρινά λουλούδια σε γλάστρες όπως κατιφέδες και χρυσάνθεμα για να προσθέσετε ένα φρέσκο χρώμα σε όλο το σπίτι. Αυτά τα λουλούδια είναι σχετικά χαμηλής συντήρησης και πρέπει να διαρκέσουν όλη την εποχή.

Τοποθετήστε στο μπάνιο σας εποχιακές πετσέτες και σαπούνια.

Philippe Gerber/Getty Images

Φρεσκάρετε το χώρο του μπάνιου για το φθινόπωρο φέρνοντας εναλλακτικές πετσέτες χεριών και αλλάζοντας το σαπούνι με ένα με φθινοπωρινές μυρωδιές.

Αποφύγετε τη διακόσμηση με έντονα θέματα, ένα ή δύο γραφικά κολοκύθας σε μια πετσέτα χεριών μπορεί να είναι καλόγουστα με μέτρο. Προτιμήστε πετσέτες με γλυπτά σχέδια παρά τις εμπριμέ.

Μεταμορφώστε το σπίτι σας με λίγη οικονομική τέχνη.

KatarzynaBialasiewicz/Getty Images

Προτιμήστε τις φθινοπωρινές εκτυπώσεις αφηρημένων έργων ζωγραφικής, φθινοπωρινούς βοτανικούς πίνακες και μινιμαλιστικά έργα τέχνης που ενσωματώνουν την αίσθηση της εποχής με καλλιτεχνικό τρόπο.

πηγή

Δείτε επίσης 44 Υπέροχες Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης με Ρόδια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Πρέπει να Μαζέψετε Λουλούδια Πικραλίδας

Γιατί Πρέπει να Μαζέψετε Λουλούδια Πικραλίδας;

συμβουλές για τρόφιμα,χρήσιμα,τρόφιμα και ψυγείο,

Η Ψύξη Μπορεί να Αλλάξει την Υφή και τη Γεύση Αυτών των 34 Τροφίμων