in , , , ,

Μύκητες Στα Νύχια: Πως να Τους Εξαλείψετε σε Δευτερόλεπτα

Μύκητες Στα Νύχια: Πως να Τους Εξαλείψετε σε Δευτερόλεπτα
Μύκητες Στα Νύχια: Πως να Τους Εξαλείψετε σε Δευτερόλεπτα

Δεν είναι ασυνήθιστο τα πόδια σας να υποφέρουν από μυκητιασική λοίμωξη . Αντιαισθητικό και μερικές φορές επώδυνο, προκαλεί αποχρωματισμό, πάχυνση και φθορά των νυχιών. Αν έχετε δοκιμάσει διάφορα προϊόντα, ακόμα και τα πιο γνωστά, που πωλούνται σε φαρμακεία αλλά χωρίς να έχετε αποτελέσματα, τότε η σπιτική θεραπεία θα σας βοηθήσει για να απαλλαγείτε από τον μύκητα των νυχιών σε δευτερόλεπτα. Εύθραυστα & Αδύναμα Νύχια: 7 Εύκολοι Φυσικοί Τρόποι για να Κάνετε τα πιο Δυνατά

Πως να Εξαλείψετε τους Μύκητες των Νυχιών σε Δευτερόλεπτα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα δοχείο και να ρίξετε 2 λίτρα κρύο νερό στο οποίο θα προσθέσετε ένα ποτήρι ζεστό νερό.

Αναμείξτε ένα ποτήρι θαλασσινό αλάτι στο διάλυμα. Αυτό θα βοηθήσει τα πόδια σας να χαλαρώσουν.

Πάρτε μισό φλιτζάνι μηλόξυδο και ρίξτε το στο νερό. Αυτό είναι επίσης πολύ χρήσιμο γιατί απολυμαίνει κάθε μόλυνση. Έχει εξαιρετικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία του ποδιού του αθλητή και για τη θεραπεία των κιρσών.

Δείτε ακόμη Οι αιτίες που ξεφλουδίζει το δέρμα γύρω από τα νύχια σας

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα πόδια σας στο νερό και να τα αφήσετε να μουλιάσουν για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφού εμποτίσετε τα πόδια σας στο υδάτινο διάλυμα, εφαρμόστε ιώδιο στις άκρες των νυχιών σας για να εξαλείψετε τους μύκητες. Αφήστε το να μουλιάσει και να στεγνώσει εντελώς και μετά φορέστε τις κάλτσες σας. Βάλτε ιώδιο τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα και θα δείτε ότι οι μύκητες στα νύχια σας θα εξαφανιστούν.

Πρέπει να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα και θα δείτε αμέσως το αποτέλεσμα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Απαλλαγείτε από τα Νύχια που Μπαίνουν στα Δάχτυλα των Ποδιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καθαρίσετε Δύσκολους Λεκέδες από Έπιπλα με Ταμπλέτα Πλυντηρίου Πιάτων

Πώς να Καθαρίσετε Δύσκολους Λεκέδες από Έπιπλα με Ταμπλέτα Πλυντηρίου Πιάτων

Ρυτίδες και Κηλίδες Γήρανσης: Το Μυστικό για Τέλειο Δέρμα

Ρυτίδες και Κηλίδες Γήρανσης: Το Μυστικό για Τέλειο Δέρμα