10 Έξυπνα Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Είναι Χρήσιμα Κάθε Μέρα

Το διαδίκτυο προσφέρει μυριάδες συμβουλές και κόλπα ώστε η μαγειρική να είναι πιο εύκολη και είναι χρήσιμα κάθε μέρα. Το Μυστικό των Σεφ: Μαγειρική Σόδα στη Σάλτσα Ντομάτας

Καταψύξτε το βούτυρο, το σκόρδο ή το τζίντζερ πριν το τρίψετε

thekitchn.com

Αν η συνταγή σας λέει να τρίψετε αυτά τα υλικά, αφήστε τα πρώτα για 20 λεπτά μέσα στην κατάψυξη. Αυτό θα πολύ πιο εύκολο το τρίψιμο.

Παγώστε το κρεμμύδι

nytimes

Αν το κρεμμύδι σας συγκινεί περισσότερο από τις ρομαντικές ταινίες, βάλτε το στην κατάψυξη για 15 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες.

Καταψύξτε τα βότανα σε παγοθήκες

Freeeyourfork

Αν έχετε φρέσκα μυρωδικά ψιλοκόψτε τα και παγώστε τα με ελαιόλαδο μέσα σε παγοθήκες.

Πάρα πολλά αυγά για να βράσουν

handimania

Αν χρειαστεί να βράσετε μεγάλο αριθμό αυγών, μπορείτε να τα βάλετε σε φούρνο που έχει προθερμανθεί στους 160 βαθμούς C και να τα αφήσετε για 30 λεπτά.

Πώς ο φούρνος μικροκυμάτων κάνει εύκολο το κόψιμο της κολοκύθας

the kitchn

Καντε μερικές κοντές τομές στην επιφάνειά της (αλλιώς θα εκραγεί!) και βάλτε τη σε φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά. Το να την κόψετε μετά δεν θα είναι τόσο δύσκολο.

Δείτε ακόμη Κάθε Φορά που Βράζετε Πατάτες, Προσθέστε Λίγο Ξύδι – Ένα Κόλπο Μαγειρικής Που Έχει Προταθεί Από Αρκετούς Σεφ

Related Post

Σάλτσα σόγιας ως μπαχαρικό

Hannah Loewentheil/BuzzFeed

Η σάλτσα σόγιας περιέχει πολύ umami που την καθιστά τέλειο μπαχαρικό για πολλά πιάτα, όπως σούπες, γκούλας, λαχανικά τουρσί ή ακόμα και ποπ κορν, εάν προστεθούν στο βούτυρο.

Τίποτα δεν δροσίζει καλύτερα το κρασί από τα κρύα σταφύλια

boredpanda.com

Αντί να ρίξετε πάγο στο κρασί, καλύτερα να προσθέσετε μερικές κατεψυγμένες ρώγες σταφυλιού. Θα φαίνεται και θα έχει πολύ καλύτερη γεύση.

Ζεστάνετε το ταψί πριν ψήσετε

cookingclassy

Αφήστε το ταψί στο φούρνο όσο προθερμαίνεται. Το ψήσιμο ειδών όπως το μπρόκολο, ο σολομός, οι γλυκοπατάτες ή το κοτόπουλο όχι μόνο θα πάρει λιγότερο χρόνο, αλλά θα είναι πιο νόστιμα και πιο μαλακά.

Λίγος καφές θα εμπλουτίσει τη γεύση του μπράουνι

walkingonsunshinerecipte

Η σοκολάτα και ο καφές ταιριάζουν τέλεια. Έτσι, αν θέλετε να βελτιώσετε τη γεύση του μπράουνι, προσθέστε μια κουταλιά εσπρέσο ή άλλο δυνατό καφέ.

Ανακυκλώστε το νερό των ζυμαρικών

tasteofhome

Το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών είναι υγρός χρυσός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε φασόλια ή να φτιάξετε ένα ψωμί που ονομάζεται φοκάτσια.

Δείτε επίσης Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

Αλάτι και Υγρό Πιάτων: “Ξεκλείδωσε” την Εκπληκτική Καθαριστική Δύναμη – Αντισυμβατικό αλλά δουλεύει

Η ανάμειξη υγρού πιάτων με αλάτι μπορεί να ακούγεται αντισυμβατική, αλλά αυτός ο συνδυασμός μπορεί… Read More

15 Μαΐου, 2024

Γιαπωνέζικο Νερό για να Κάψετε Όλο το Λίπος από τη Μέση

Το καλοκαίρι έρχεται και αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά στη μέση το θαυματουργό γιαπωνέζικο νερό… Read More

15 Μαΐου, 2024

Σπιτικό Φυτικό Λάδι για τη Θρέψη των Μαλλιών σας

Η δημιουργία του δικού σας φυτικού λαδιού είναι ένας υπέροχος τρόπος για να θρέψετε τα… Read More

15 Μαΐου, 2024

Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι οθόνες ανακαλύψτε τη δύναμη του μαϊντανού για όραση που αψηφά την ηλικία

Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι οθόνες και η καταπόνηση των ματιών, η διατήρηση της… Read More

15 Μαΐου, 2024

Γλάστρες στις σκάλες: Το ελληνικό στοιχείο που μας ακολουθεί από τα παιδικά μας χρόνια

Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν έχει συναντήσει έστω μια φορά στη ζωή του γλάστρες σε… Read More

15 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα