Το διαδίκτυο προσφέρει μυριάδες συμβουλές και κόλπα ώστε η μαγειρική να είναι πιο εύκολη και είναι χρήσιμα κάθε μέρα. Το Μυστικό των Σεφ: Μαγειρική Σόδα στη Σάλτσα Ντομάτας
Αν η συνταγή σας λέει να τρίψετε αυτά τα υλικά, αφήστε τα πρώτα για 20 λεπτά μέσα στην κατάψυξη. Αυτό θα πολύ πιο εύκολο το τρίψιμο.
Αν το κρεμμύδι σας συγκινεί περισσότερο από τις ρομαντικές ταινίες, βάλτε το στην κατάψυξη για 15 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες.
Αν έχετε φρέσκα μυρωδικά ψιλοκόψτε τα και παγώστε τα με ελαιόλαδο μέσα σε παγοθήκες.
Αν χρειαστεί να βράσετε μεγάλο αριθμό αυγών, μπορείτε να τα βάλετε σε φούρνο που έχει προθερμανθεί στους 160 βαθμούς C και να τα αφήσετε για 30 λεπτά.
Καντε μερικές κοντές τομές στην επιφάνειά της (αλλιώς θα εκραγεί!) και βάλτε τη σε φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά. Το να την κόψετε μετά δεν θα είναι τόσο δύσκολο.
Δείτε ακόμη Κάθε Φορά που Βράζετε Πατάτες, Προσθέστε Λίγο Ξύδι – Ένα Κόλπο Μαγειρικής Που Έχει Προταθεί Από Αρκετούς Σεφ
Η σάλτσα σόγιας περιέχει πολύ umami που την καθιστά τέλειο μπαχαρικό για πολλά πιάτα, όπως σούπες, γκούλας, λαχανικά τουρσί ή ακόμα και ποπ κορν, εάν προστεθούν στο βούτυρο.
Αντί να ρίξετε πάγο στο κρασί, καλύτερα να προσθέσετε μερικές κατεψυγμένες ρώγες σταφυλιού. Θα φαίνεται και θα έχει πολύ καλύτερη γεύση.
Αφήστε το ταψί στο φούρνο όσο προθερμαίνεται. Το ψήσιμο ειδών όπως το μπρόκολο, ο σολομός, οι γλυκοπατάτες ή το κοτόπουλο όχι μόνο θα πάρει λιγότερο χρόνο, αλλά θα είναι πιο νόστιμα και πιο μαλακά.
Η σοκολάτα και ο καφές ταιριάζουν τέλεια. Έτσι, αν θέλετε να βελτιώσετε τη γεύση του μπράουνι, προσθέστε μια κουταλιά εσπρέσο ή άλλο δυνατό καφέ.
Το νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών είναι υγρός χρυσός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε φασόλια ή να φτιάξετε ένα ψωμί που ονομάζεται φοκάτσια.
Δείτε επίσης Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι
Η ανάμειξη υγρού πιάτων με αλάτι μπορεί να ακούγεται αντισυμβατική, αλλά αυτός ο συνδυασμός μπορεί… Read More
Γιατί είναι πολύ κακή ιδέα να στέκεστε κάτω από ένα δέντρο κατά τη διάρκεια μιας… Read More
Το καλοκαίρι έρχεται και αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλά στη μέση το θαυματουργό γιαπωνέζικο νερό… Read More
Η δημιουργία του δικού σας φυτικού λαδιού είναι ένας υπέροχος τρόπος για να θρέψετε τα… Read More
Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι οθόνες και η καταπόνηση των ματιών, η διατήρηση της… Read More
Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν έχει συναντήσει έστω μια φορά στη ζωή του γλάστρες σε… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα