in ,

Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι

μυρωδιά κουνουπιδιού,κόλπο μαγειρικής,χρήσιμα,
Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι

Λατρεύετε το κουνουπίδι αλλά δεν αντέχετε τη έντονη μυρωδιά του όταν το βράζετε; Υπάρχει λύση και είναι τόσο απλή. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ

Το Απολυτό Κόλπο Μαγειρικής Για να μην Βρωμάει το Κουνουπίδι

Την επόμενη φορά που θα βράσετε κουνουπίδι, ριξτε στην κατσαρόλα λίγο μπαγιάτικο ψωμί και μερικά φύλλα δάφνης. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να ρίξετε και μια φλούδα πορτοκαλιού ή λεμονιού.

Αν το βράζετε μόνο όμως σε κατσαρόλα αντί χύτρας μπορείτε επίσης να βάλετε ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ξύδι πάνω από το καπάκι για να περιορίσει τη μυρωδιά.

Αν η μυρωδιά εξακολουθεί να είναι δυσάρεστη στην κουζίνα, καβουρδίστε μερικούς κόκκους ελληνικού καφέ σε αλουμινόχαρτο.

via casasideas

Δείτε επίσης Ομελέτα στο Νερό: Πώς να την Φτιάξετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by Jimmy Taylor

αποθήκευση μήλων,χρήσιμα,συμβουλές,

Πώς να Αποθηκεύσετε τα Μήλα Ωστε να Είναι Πάντα Φρέσκα και Γευστικά

γκρέιπφρουτ,κάψιμο θερμίδων,ρόφημα γκρέιπφρουτ,διατροφή,συμβουλές διατροφής,

Το Μυστικό Ρόφημα για να Κάψετε τις Θερμίδες Μετά το Φαγητό