Λατρεύετε το κουνουπίδι αλλά δεν αντέχετε τη έντονη μυρωδιά του όταν το βράζετε; Υπάρχει λύση και είναι τόσο απλή. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Την επόμενη φορά που θα βράσετε κουνουπίδι, ριξτε στην κατσαρόλα λίγο μπαγιάτικο ψωμί και μερικά φύλλα δάφνης. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να ρίξετε και μια φλούδα πορτοκαλιού ή λεμονιού.
Αν το βράζετε μόνο όμως σε κατσαρόλα αντί χύτρας μπορείτε επίσης να βάλετε ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ξύδι πάνω από το καπάκι για να περιορίσει τη μυρωδιά.
Αν η μυρωδιά εξακολουθεί να είναι δυσάρεστη στην κουζίνα, καβουρδίστε μερικούς κόκκους ελληνικού καφέ σε αλουμινόχαρτο.
via casasideas
Δείτε επίσης Ομελέτα στο Νερό: Πώς να την Φτιάξετε