Αν τρώτε αυγά, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι να τα μαγειρέψετε. Αλλά έχετε δοκιμάσει ποτέ να φτιάξετε ομελέτα σε νερό; Το Απόλυτο Μυστικό της Κουζίνας για τον πιο Κρεμώδη Πουρέ Πατάτας
Απλώς χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, βάλτε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και μετά ρίξτε τα αυγά στην κατσαρόλα. Μετά από λίγα λεπτά, θα γίνουν αφράτα και τρυφερά, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να τα βγάλετε από την κατσαρόλα.
@benben7833 #fine food #Water ♬ original sound – benben7833
Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται περίεργο. Για αρχή, το νερό διασφαλίζει ότι τα αυγά δεν είναι στεγνά ή υπερβολικά ψημένα. Χρησιμοποιήστε μια τρυπητή κουτάλα για να αφαιρέσετε τη ομελέτα από το νερό. Αυτό θα περιορίσει την υγρασία στα αυγά και θα αποτρέψει ένα λασπωμένο φαγητό.
Αυτό το κόλπο να είναι χρήσιμο για την παρασκευή ομελέτας όταν σας έχει τελειώσει το βούτυρο ή το λάδι.
Δείτε επίσης Πώς να Αποθηκεύσετε το Καρπούζι Ωστε να Είναι Πάντα Τραγανό και Ζουμερό